Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

אבל האינוס הזה הוא דרך חיים אצל קבוצות מסויימות. זה בדיוק המשמעות של להיות עניים מבחירה.

רגע. אז אתה אומר בעצם, "זה שבור, אי אפשר לתקן, נעזוב את זה ככה וזהו"?

אז למה אתה לוקח את הרכב למוסך? למה אתה קורא לטכנאי מזגנים (קרא לבוקי וזהו, תהיה לך פרוטקציה של חברי פורום)? זה שבור, זה מה יש וזהו. לא? אין טעם לתקן, נשאיר את זה ככה. אז מה אם אתה תיפגע מזה שזה לא עובר תיקון, הרי אי אפשר לתקן. וזהו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

רגע. אז אתה אומר בעצם, "זה שבור, אי אפשר לתקן, נעזוב את זה ככה וזהו"?

אז למה אתה לוקח את הרכב למוסך? למה אתה קורא לטכנאי מזגנים (קרא לבוקי וזהו, תהיה לך פרוטקציה של חברי פורום)? זה שבור, זה מה יש וזהו. לא? אין טעם לתקן, נשאיר את זה ככה. אז מה אם אתה תיפגע מזה שזה לא עובר תיקון, הרי אי אפשר לתקן. וזהו. 

לא, אני אומר שאי אפשר לתקן את זה בשיטה הנוכחית שבה לכל אחד בלי יוצא מן הכלל יש זכות הצבעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התלייה של זכות הצבעה היא פתח מסוכן מאוד מאוד. וכמו שהראינו לך פה, יש מליון פתרונות יותר קלים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה פתרונות הראתם?

פורסם

כאזרח יש לך דרך עיקרית אחת - להצביע.

להצביע רק למי שמתנגד לחלק כסף לחרדים על ימין ועל שמאל.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

איזה פתרונות הראתם?

צמצום וביטול הטבות יעודיות לחרדים?

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כמו שכבר כתבתי לstx לדעתי זו תמימות לחשוב שממשלה אחרת, בלי חרדים, תחזיק מספיק זמן בשלטון אם היא תתחיל לסגור להם את הברז. שלא לדבר על ענישת סרבני גיוס.

מה גם שאם הליכוד נופלים למקומם הראוי בפח הזבל של ההיסטוריה עם 10 מנדטים בבחירות הקרובות , ראשי המפלגות הגדולות שאינם ליכוד כולם יציעו לחרדים להיות חלק מהממשלה הבאה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בוודאי שזו תמימות, אבל לא פחות מלחשוב ששלילת זכות הצבעה יכולה לקרות כאן באיזו שהיא קונסטלציה (וזה עוד לפני שמדברים אם זה צעד חיובי בכלל).

העניין הוא שאתה בוחר את הפוליטיקאים.

אם הם עושים משהו שלא נראה לך, הם יכולים לעשות את זה רק פעם אחת.

לדוגמה, אני הצבעתי לגנץ כשזו הייתה כחול לבן ואין לי שום כוונה להצביע לו פעם נוספת.

הבעיה היא שמצביעי הליכוד סבבה עם להצביע שוב ושוב למפלגה שלא מקדמת שום אג׳נדה חיובית.

עזוב את זה שגם שום אג׳נדה ימנית הם לא מקדמים חוץ מלהצהיר שלעולם לא תקום מדינה פלסטינית בשעה שהם מחלישים את ישראל שזו הדרך המהירה למדינה פלסטינית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שוב, זאת לא שלילה - זאת התנייה.

כל מי שרוצה יכול לקבל את הזכות הזאת, רק צריך לעשות משהו בשביל זה. 

הבעיה היא שאנשים מצביעים לפי כל מיני עקרונות עקומים שנעים בין התספורת של ההוא טובה יותר משל השני, שבטיות של קבוצות כדורגל ומטרה לעצבן מישהו אחר. היחידים שאשכרה מצביעים כולם לפי מה שחשוב להם זה החרדים כי הם מבינים שזה הכח היחיד שלהם. אלה האנשים, אתה לא יכול להחליף אותם. הם בוחרים את הנציגים שלהם בהתאם.

לציבור הכללי לא אכפת שיש קבוצה קטנה שפיצחה את השיטה של הקזינו. שאר הציבור הוא לא קבוצה הומוגנית כמו החרדים. כל אחד רוצה משהו אחר.

הדבר היחיד שמאחד אותם זה ביטחון, ואם רוצים ביטחון צריך חיילים. לפיכך, התניית זכות הצבעה בשירות צבאי/לאומי/משהו זה מתבקש הרבה יותר מביטול תקציב לישיבה או לכיתה שלא לומדים בה חשבון. את התקציבים שתבטל להם היום, הם יחזירו כשהם יהיו 20 אחוז מהאוכלוסייה ולא תהיה אפשרות לממשלה בלעדיהם.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

איזה פתרונות הראתם?

חסר?

החל מסגירת הברז התקציבי דרך קנס חודשי בגובה קצבת הבטחת ההכנסה עד לגיל הפטור ממילואים ועד כלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרא 3 הודעות אחורה לגבי זה.

כל תקציב שהממשלה הבאה שאינשאללה תהיה ללא חרדים תצליח לסגור וכל קנס שתצליח לתת - הם יבטלו בעוד 2-3 ממשלות וגם יגבו על זה ריביות מהציבור העובד והמשרת. 

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

קרא 3 הודעות אחורה לגבי זה.

כל תקציב שהממשלה הבאה שאינשאללה תהיה ללא חרדים תצליח לסגור וכל קנס שתצליח לתת - הם יבטלו בעוד 2-3 ממשלות וגם יגבו על זה ריביות מהציבור העובד והמשרת. 

אז להתייאש מראש. הבנתי.

בינתיים, אתה יודע מה אפשר לעשות עם כמה שנים של תקציבים בריאים, ולא מנופחים למטרות חרדיות?

ולך תחזיר אח"כ את הגלגל אחורה. הציבור כבר לא יתן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עכשיו אני בטוח שאתה לא קורא את ההודעות שלי ורק בוחר משפטים אקראיים להגיב עליהם.

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

עכשיו אני בטוח שאתה לא קורא את ההודעות שלי ורק בוחר משפטים אקראיים להגיב עליהם.

דווקא קורא בעיון. 

איך אתה מצפה שאני אבין משפטים כמו:

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

הבעיה היא שאנשים מצביעים לפי כל מיני עקרונות עקומים שנעים בין התספורת של ההוא טובה יותר משל השני, שבטיות של קבוצות כדורגל ומטרה לעצבן מישהו אחר. היחידים שאשכרה מצביעים כולם לפי מה שחשוב להם זה החרדים כי הם מבינים שזה הכח היחיד שלהם. אלה האנשים, אתה לא יכול להחליף אותם. הם בוחרים את הנציגים שלהם בהתאם.

לציבור הכללי לא אכפת שיש קבוצה קטנה שפיצחה את השיטה של הקזינו. שאר הציבור הוא לא קבוצה הומוגנית כמו החרדים. כל אחד רוצה משהו אחר.

הדבר היחיד שמאחד אותם זה ביטחון, ואם רוצים ביטחון צריך חיילים. לפיכך, התניית זכות הצבעה בשירות צבאי/לאומי/משהו זה מתבקש הרבה יותר מביטול תקציב לישיבה או לכיתה שלא לומדים בה חשבון. את התקציבים שתבטל להם היום, הם יחזירו כשהם יהיו 20 אחוז מהאוכלוסייה ולא תהיה אפשרות לממשלה בלעדיהם.

סלח לי מראש- אתה מתנסח בצורה תבוסתנית. 

לא, אי אפשר לקחת להם, לא יתנו לקחת להם, הם כולם מיקשה אחת, וכדומה. 

אם אתה רוצה להעביר מסר הפוך, אפשר. רק לשנות את הניסוח...

אפשר לקחת להם (ממקום א, ב, ג,), כשתקום ממשלה נורמאלית זה יתבקש ולפחות ינסו לעשות את זה, צריכים להתאחד כולנו נגד המיקשה האחת שלהם, לא יודע. 

ואז אתה גם מוסיף שיחזירו להם אחר כך כל מה שתיקח להם... 

איך אני אמור להבין את מה שכתבת אם לא כמו שהבנתי? התקציר של ההודעות שלך הוא "אין מה לעשות כי מה שלא תעשה לא יחזיק מים".

אתה רוצה אעביר את זה דרך צ'יפופו ולבקש ממנו תקציר עם פרוש, לראות מה הוא יבין מזה?...

(וכן, קראתי גם את ההודעות הקודמות שלך)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני מציע פתרון אחר. מה דעתך עליו?

לומר שבעוד x שנים לא תוכל להיות ממשלה ללא חרדים בגלל הדמוגרפיה זאת לא תבוסתנות, זה להכיר במציאות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...