Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

איך אתה בכלל מעז להשוות?

היא ערבייה מחבלת והם יהודים פטריוטים..

אתה מכיר אותה?

אתה יודע שהיא גם פרסמה פוסטים של אבל ב 7.10?

איזו עבירה היא עברה?

אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? שלך עוד יש סבלנות לזה שמחרטטים אותך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני שואל ברצינות,

ראית על מה עצרו אותה?
ראית את הפרסומים הקודמים שלה?
ראית פוסטים שלה מיד אחרי ה 7.10?

פרט לסירטון שלה רוקדת עם התאריך שבו הוא צולם (אחד מני רבים שהעלתה בכל מיני תאריכים) יש פוסט כלשהו שעלול להתפרש כתמיכה בטרור או הזדהות עם האויבים שלנו?

איזה חוק אוסר לרקוד ב 7.10 או קובע שהשיר הזה אסור לריקוד?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אמרתי שבלי קשר לתומכת או לא תומכת, משטרה במדינת חוק לא מבצעת פקודות של השר הממונה.

אם הגענו למצב שבו השר נותן הוראה ומיד המשטרה עוצרת אזרחית, עם פלאנלית על העיניים ועוד בגלל פוסט בטיק טוק, זה משהו שמאפיין בעיקר משטרים פאשיסטים

עכשיו אחרי שממש האכלת בכפית את הגרבר שהוא רמת סיבוכיות ההודעה הקודמת, יש לצפות שהמסר יובן ותתקבל תגובה עניינית העוסקת בנושא ההודעה. 

... רגע לוחשים לי באוזניה שמסתמן שבסוף זה לא קורה, כמו כן עפ"י מידע שהתקבל במערכת מסתמן שאתה שוכב עם ערבים?! 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מצחיק 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הימורים - מי יתקפל ראשון? ביבי או טוב טוב הגמד?

יחוקקו חוק אי גיוס על הראש של המילואימניקים והסדירים שמסכנים את עצמם?

לפני יומיים טוב טוב הגמד אמר שעקב המצב הם מקפיאים את הדרישה. 

Screenshot_20241008_150547_N12.jpg

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, asix כתב:

טוב טוב הגמד

גדול. בול. ממש בול, חוץ מכובע שפיץ אדום.

אני צופה שגלנט יפוטר לפני ויוחלף במישהו שיסכים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שרים וחברי כנסת עובדים כרגע במלוא המרץ על "חילוץ" אלפי חסידים וגם סתם חובבי פרוצות, שנתקעו ברומניה בדרכם חזרה לארץ מאומן.

חיילי מילואים עם צו 8 שילמו מכיסם או הסתמכו על תרומות של אחים לנשק.

• רעיון גרוע 1
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא לפי מה שראיתי לא ששים לעזור להם. הופתעתי לטובה.

Screenshot_20241008-162251.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

דווקא לפי מה שראיתי לא ששים לעזור להם.

זה רק משה ארבל מאתמול. היום הגיעו לדרגות גבוהות יותר.

IMG_9469.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

דווקא לפי מה שראיתי לא ששים לעזור להם. הופתעתי לטובה

הופתעת לטובה ממש ארבל? איפה גרת בשנתיים האחרונות.
לא ברור מה הוא עושה בש"ס, לא ברור מה הוא עושה בממשלה הזו. נקודת אור של אופטימיות.
בטח ממנו דילגו למישהו אחר ששכר להם טיסה פרטית.

לפני 13 דקות, עדי-אל כתב:

רק מתזכר 

משה ארבל לא יהיה ברשימת שס בפעם הבאה.

לכן הוא לא מתרגש 

נראה לי שזה גם מבחירה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 שעות, Gosser1860 כתב:

גם בעלות הברית פעלו בשיטת ״ננצח ואז נראה״. אני לא חושב שזו גישה בעייתית

אני מוצא את ההקבלה בין מלחמה של 6 שנים ובין סכסוך של 60+, תמוהה. ההקבלה היותר טובה תהיה מול מציאות אלטרנטיבית במסגרתה מפרקים ליפן וגרמניה את הצורה ואח״כ ממשיכים לחנוק אותן ולטעון ברבים שצריך לשלוט עליהן חיצונית לנצח נצחים כי הם הוכיחו שהם נאצים ולכן אין טעם לנסות לחיות לצידן never ever.

(מיותר לציין שיש עוד הרבה דברים שונים, כמו הפער התהומי בין העם הגרמני המתקדם והעם הפלסטיני הפח, אבל יותר קל להתמקד בדבר אחד ולטעון בצורה שאיננה משתמעת לשני פנים שאין שום הגיון, אפס, בחוסר האסטרטגיה הישראלי - מלבד קריצה לבייס)

זהו פישוט יתר של סיטואציה מורכבת הנמשכת עשורים ויותר בעלת מאפיינים אתניים, לאומיים ודתיים. התיאור הזה כמובן חוטא למציאות.

מה לעשות, לא תמיד יש זמן לכתוב את כל ההיסטוריה של הסכסוך במזרח התיכון, וזו השורה התחתונה של דוקטרינת האיוד של ביבי - בה תומכים גם לא-ביביסטים כמו פרקש ואנשים נורמטיביים אחרים. מאמינים שאפשר לשלוט בפלסטינים לנצח ״כי סיבות״ ולא לשלם על זה מחיר. 

חד משמעית. ולכן ההתמקדות של ישראל צריכה להיות ב<הצעה>. זו הדרך היחידה להבטיח יציבות. 

There are many ways to skin a cat ואני לא טוען שהדרך ״שלי״ (או איזושהי דרך) היא-היא הדרך היחידה להבטיח וואטאבר, אני טוען משהו מאוד מאוד פשוט: הendgame יכול להיות ספיגת הפלסטינים לתוך ישראל, רצח עם, גירוש, או הפרדות. אני לא מוצא שפתרונות 1-3 הם טובים/אפשריים, כיום. אם היית מדבר איתי ב48 הייתי מציע פתרון אחר, עם כל הצער שבדבר.

הפתרון של שליטה בפלסטינים הוא לא endgame, הוא פתרון זמני, פלסטר.

הישראלים כ״כ התמכרו לאשליה שזה יכול להיות פתרון קבע - כי הוא כמובן הכי נוח להם בטווח הקצר (+פרשנות שלי: אנחנו לא עם שמצטיין או מעוניין לחשוב בסקייל) - שהם בטעות חושבים שזה אשכרה יכול להיות ה-פתרון הסופי לבעיה. ביחד אחת מצהירים שצריך לשלוט בהם לנצח וביד השניה כותבים שהפלסטינים חיות אדם כי הם מתנגדים לנ״ל, ואז כל מיני תירוצים על סכסוך דתי אתני ושאר הסיפורים שצריך לספר לעצמך בשביל שתצדיק את העוולה שאתה מעוניין לבצע, לנצח, מטעמי נוחות / חרדות / וואטאבר.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

שרים וחברי כנסת עובדים כרגע במלוא המרץ על "חילוץ" אלפי חסידים וגם סתם חובבי פרוצות, שנתקעו ברומניה בדרכם חזרה לארץ מאומן.

חיילי מילואים עם צו 8 שילמו מכיסם או הסתמכו על תרומות של אחים לנשק.

אתה רואה, כשאתה רוצה אתה יכול להביא נקודות טובות נגד הממשלה הזאת.

כל הכבוד למשה ארבל, חרא על אריה דרעי יימח שמו וכל המסריחים מהמפלגה שלו.

לפני 2 דקות, oryo כתב:

אני מוצא את ההקבלה בין מלחמה של 6 שנים ובין סכסוך של 60+, תמוהה. ההקבלה היותר טובה תהיה מול מציאות אלטרנטיבית במסגרתה מפרקים ליפן וגרמניה את הצורה ואח״כ ממשיכים לחנוק אותן ולטעון ברבים שצריך לשלוט עליהן חיצונית לנצח נצחים כי הם הוכיחו שהם נאצים ולכן אין טעם לנסות לחיות לצידן never ever.

נגיד זה שוב עיוות המציאות.

אם ארצות הברית הייתה אומרת "בואו נשקם את גרמניה" ובאותו זמן גרמנים היו עושים פיגועים בניו יורק, כנראה שהיו נופלות עוד כמה פצצות ועוד כמה מיליוני גרמנים היו מתים.

אתה מתעלם מזה שפעם אחר פעם ישראל הסכימה למדינה פלשתינאית, כולל ויתור על בערך 97% משטחי איו"ש, ויאסר ערפאת אמר "לא אני רוצה את הכל".

קבירת הראש בחול.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 13 דקות, עדי-אל כתב:

רק מתזכר 

משה ארבל לא יהיה ברשימת שס בפעם הבאה.

לכן הוא לא מתרגש 

רק מתזכר, תפקיד שר הוא לדאוג למשרדו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

אתה רואה, כשאתה רוצה אתה יכול להביא נקודות טובות נגד הממשלה הזאת.

לעומת הטענה ששר לא אמור לפקוד על המשטרה לעצור אנשים על סמך פוסט בודד בפייסבוק, שזו כמובן התנהלות תקינה ומומלצת 

image.png.27906e8d4a2b3faeddd9cdce566fbeb6.png

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

לעומת הטענה ששר לא אמור לפקוד על המשטרה לעצור אנשים על סמך פוסט בודד בפייסבוק, שזו כמובן התנהלות תקינה ומומלצת 

image.png.27906e8d4a2b3faeddd9cdce566fbeb6.png

השאלה אם מפריע לכם שהוא פקד ובגלל זה עצרו אותה, או העצם המעצר.

אם זה הראשון - יכול לזרום איתך. אם זה השני - היינו כבר בדיון הזה.

• תוכן חדש...