Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

שלטון ימני

מה כל כך ימני יש בבן גביר? טיפש / דתי / גזען / כוחני. זאת הגדרה של הימין? אתה חושב שחסר כאלה בשמאל?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

שני המחנות שבאמת יש פה זה קבוצה אחת שהיאחזות בשלטון זאת מטרת העל שלה וכל השאר זה אמצעי להשגת המטרה וקבוצה שניה שרוצה את השלטון כדי לעשות שיהיה יותר טוב פה לכולם.

עם קבוצה אחת אפשר להתווכח כי כל אחד מפרש "טוב" בצורה קצת אחרת ועם קבוצה אחרת אין מה לדבר כי המטרה שלהם ברורה.

זה כבר מזמן לא על ימין או שמאל. 

לא מסכים איתך. יש צד אחד שנאחז בשלטון כי הוא באמת מאמין שהצד השני יביא אסון וצד שני שרואה את האסון שהצד הראשון מביא ונלחם להחליף אותו 

שניהם מאמינים שהם מצילים את המדינה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

יש צד אחד שנאחז בשלטון כי הוא באמת מאמין שהצד השני יביא אסון

רק שהאסון כבר קרה, בענק, קרה בשל המדיניות שלהם. זה כבר לא תופס הטיעון הזה, נגמר, נמחק והאנשים האלו צריכים לעמוד מול בית משפט על הפקרת תושבי מדינת ישראל. 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

שני המחנות שבאמת יש פה זה קבוצה אחת שהיאחזות בשלטון זאת מטרת העל שלה וכל השאר זה אמצעי להשגת המטרה וקבוצה שניה שרוצה את השלטון כדי לעשות שיהיה יותר טוב פה לכולם.

עם קבוצה אחת אפשר להתווכח כי כל אחד מפרש "טוב" בצורה קצת אחרת ועם קבוצה אחרת אין מה לדבר כי המטרה שלהם ברורה.

זה כבר מזמן לא על ימין או שמאל. 

לצערי אני חושש שאתה טועה.

אני בטוח שגם החרדים וגם החרדלים וגם הציונות הדתית חושבים שהם עושים מה שטוב לכולם. אבל זה שדיאלוג לא אפשרי הוכח במיליון ואחת הזדמנויות בשנה האחרונה.

עכשיו, זה לא אומר שבאף נקודה בשום נושא אין הסכמות על כלום. סמוטריץ' כנראה היה שר תחבורה עדיף על מירי רגב (לא שזה קשה) ולפעמים גם בש"ס יש שרים שבאים לעבוד. אבל אנחנו רואים שבנקודות החלטה קריטיות על אסטרטגיה, או אם תרצה - אידיאולוגיה, זה אבוד. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המפלגה הגדולה שמאחדת את כל הקיצוניים הקטנים האלה עושה את זה אך ורק כדי לשמור על המעמד של הראש שלה. היא זאת שקיבלה את רוב הקולות באותו גוש. לא סמוטריץ, בנגביר ודרעי. כלומר, הציבור שחושב שמאמין שחייבים שדמות מסויימת תשמור כל הכיסא גדול יותר מהציבור שחושב שצריך להביא את המשיח או שלימוד תורה יותר חשוב מהכל. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דיון אומלל מאוד עם אחותי...

בעלה יוצא ללבנון שוב, בגיל 44, אחרי שמתחילת המלחמה שירת בערך 200 ימי מילואים. לא ידוע לכמה זמן. נשארת לבד עם 2 ילדים קטנים תוך כדי 320+ שעות בחודש של התמחות (רופאה).

כשאני שואל אותה אם לא נמאס לה מהניצול, עונה לי "אין ברירה".

יש ברירה. 

כפי שראינו באירוע הפיטורים של גלאנט, אפשר לדחוף את הפוליטקאים לשינוי, עם מספיק לחץ. 

אני לא מבקש שהשיוויון בנטל יהיה מאוזן יותר במלחמה הזו, ברור שזה לא יקרה, אבל לכל הפחות לאותת שהגיעו מים עד נפש ושאנשים כמו גיסי נמאס להם להיות פראירים. זה לא קורה. הם ממשיכים להתגייס, והנצלנים, והפוליטקאים שמייצגים את אותם נצלנים, ממשיכים לנצל. 

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעה, ch28566 כתב:

רק שהאסון כבר קרה, בענק, קרה בשל המדיניות שלהם. זה כבר לא תופס הטיעון הזה, נגמר, נמחק והאנשים האלו צריכים לעמוד מול בית משפט על הפקרת תושבי מדינת ישראל. 

אותי לא צריך לשכנע. אני בצד שחושב שהשלטון אסון.

אני אומר מה הם מאמינים ואמונה לא קשורה לנכון או לא נכון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 41 דקות, כוכב השחר כתב:

אני לא מבקש שהשיוויון בנטל יהיה מאוזן יותר במלחמה הזו, ברור שזה לא יקרה, אבל לכל הפחות לאותת שהגיעו מים עד נפש ושאנשים כמו גיסי נמאס להם להיות פראירים. זה לא קורה. הם ממשיכים להתגייס, והנצלנים, והפוליטקאים שמייצגים את אותם נצלנים, ממשיכים לנצל. 

מה שלא קרה בשנה הראשונה לאסון כנראה שכבר לא יקרה בהמשך. רק החלפה של הממשלה הכושלת הזו תאפשר לעשות שינוי בתחום ושינוי יגיע רק מהפסקת כל ההטבות והתקציבים לחברה החרדית, שלא יהיה יותר בישראל תקציבי עתק למימון אורך חיים. לא רק ישיבות כפי שמנסים להציג לנו שזה "רק 2000 שקל בחודש ואפי אפשר לחיות מזה" זה כל התחמקות הממוסדת ממס של כל העמותות של הציבור החרדי, לימודים כמו כל ילד בישראל וכל השאר זה רק תוספת אחרת אין תקציבים כלל, כל ההטבות בארנונה ועוד ועוד. 

לא יתכן שהציבור הרחב ימשיך לממן כת שבמהות שלה היא אנטי ציונית. 

לפני 41 דקות, Night Driver כתב:

אני אומר מה הם מאמינים ואמונה לא קשורה לנכון או לא נכון.

אני כבר לא חושב שהם והמצביעים שלהם מאמינים בזה, זה לא סתם שהנציגים של ציבור זה התחבאו כמו עכברים במשך קרוב לשנה ורק לאחר חיסול נסראללה פתאום הם יצאו מהחורים, אוכלי נבלות היו ונשארו. עכשיו זה רק הרצון הכוח שלטוני ואותה שנאה רגילה שהטיפו להם במשך שנים, הם לא שונים מאוהדי כדורגל ממוצעים, פעם שחקן הוא מלך ואם עבר קבוצה הוא בן זו.. .

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, ch28566 כתב:

מה שלא קרה בשנה הראשונה לאסון כנראה שכבר לא יקרה בהמשך. רק החלפה של הממשלה הכושלת הזו תאפשר לעשות שינוי בתחום ושינוי יגיע רק מהפסקת כל ההטבות והתקציבים לחברה החרדית, שלא יהיה יותר בישראל תקציבי עתק למימון אורך חיים. לא רק ישיבות כפי שמנסים להציג לנו שזה "רק 2000 שקל בחודש ואפי אפשר לחיות מזה" זה כל התחמקות הממוסדת ממס של כל העמותות של הציבור החרדי, לימודים כמו כל ילד בישראל וכל השאר זה רק תוספת אחרת אין תקציבים כלל, כל ההטבות בארנונה ועוד ועוד. 

לא יתכן שהציבור הרחב ימשיך לממן כת שבמהות שלה היא אנטי ציונית. 

ברור שזה חלק משמעותי מהבעיה, אבל לא רק. צריך להקשות משמעותית על השתמטות מצה"ל או להפוך את זה לצבא מקצועי. המישמאש הזה שקיים כרגע לא יכול להמשיך

עריכה אחרונה על ידי כוכב השחר
פורסם
לפני 7 שעות, כוכב השחר כתב:

בעלה יוצא ללבנון שוב

הוא התגייס? היא תומכת? 

נו, אז בתכלס ממשלת ישראל מיישמת את כלל האצבע הידוע: If it ain't broke, don't fix it 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 שעות, כוכב השחר כתב:

הם ממשיכים להתגייס, והנצלנים, והפוליטקאים שמייצגים את אותם נצלנים, ממשיכים לנצל.

ואם לרגע גיסך יגיד שהוא לא מעוניין להיות לוחם במשרה מלאה - יקראו לו אותם אינטרסנטים פוליטיים (כשהם מגובים על ידי קבוצות של ברברים אלימים שהיו במקרה הטוב מאבטחי מתקנים או טבחים בצבא) בכינוי האלמותי "סרבן סמולני בוגד".

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תמונות לווין של בסיס נבטים אחרי התקיפה. נראה שיש לפחות 4 פגיעות ליד המסלול ורחבת חנית המטוסים. נראה נזק לסככות חניה של מטוסים ועוד מכתשים ליד המסלול ובין הבניינים.

לא ידוע הנזק, דובר צה"ל אומר שלא נפגע אף מטוס, אבל בסופו של דבר, אם לא היתה התראה אירנית מראש וזאת היתה תקיפת פתע, סביר להניח שהיה נזק רציני למטוסים שחונים שם בשגרה. האירנים הראו שהם יכולים לפגוע אם הם רוצים.

GY8ULnnWgAAC1D5.thumb.jpeg.37969d0f3825291230703ae0c04251bb.jpeg

GY8TjsKWoAAcGj2.thumb.jpeg.2e67de236a1867dcf680c932ff97be82.jpeg

GY8TjsJWUAAoh-r.thumb.jpeg.9647ae152d434a84b3db1d0ac17ccf5a.jpeg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אני רואה שיש מטוסים חשופים הפינה הימנית העליונה.

אלו לא מטוסים שאמורים להיות בדתקים? זה רק מזל שהם לא נפגעו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...