Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, avi 1234 כתב:

ככל שנפורר את הנהגת חמאס יהיה יותר קל להוציא חטופים אם ע"י הגליה או משהו דומה

לפי גנץ, מאז המתווה הקודם, רבע מהחטופים שהיו בחיים נהרגו או נרצחו.

ספר למשפחות שלהם שככל שתפורר את הנהגת חמאס יהיה יותר קל להוציא אותם.

לפני 40 דקות, tinoki כתב:

לא תאהב?

לא יודע מה איתך, אני אישית הרגשתי שמחה הרבה יותר גדולה כשחטופים שוחררו, בעסקה או במבצע.

אני מספיק זקן בשביל לזכור חיסולים עוד משנות ה80.  לא זכור לי חיסול ששם קץ לפעילות של ארגון טרור. ואם ארגון אחד נעלם, קמו כמה תחתיו.

האם אני עצוב שהניה מת? לא

האם אני חש איזה צורך לחגוג? גם לא

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה רושם בציניות שטעית ויש צורך במטוס - להגניב את הילדז.

זה לא נכון.

מדינת ישראל צריכה מטוס רשמי, ומדינת ישראל צריכה מנהיגים נורמלים. זה 2 דברים שונים.

מה זה קשור ל״סתירה״? לא העלתי טענות שמנוגדות אחת לשניה. אני חושב שנתניהוז מצטיינים במעבר על נורמות של מנהל תקין, אני חושב שהם מתייחסים למטוס, כמו לכל דבר אחר, על פי הדיווחים, כסוג של רכוש פרטי, ואני חושב שבכלליות מטוס רשמי זה סוג של שופוני, מהסוג של לקנות ג׳יפ חדש, כשאין לך כסף לשלם משכנתא. אתה חושב אחרת. זו לא סתירה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

לפי גנץ, מאז המתווה הקודם, רבע מהחטופים שהיו בחיים נהרגו או נרצחו.

ספר למשפחות שלהם שככל שתפורר את הנהגת חמאס יהיה יותר קל להוציא אותם.

גנץ מדבר פוליטיקה...

ומה אתה מציע שנשאיר בעזה עשרות חטופים לנצח?! נוציא עכשיו 50 שלא כולם חיים החמאס יקבל את כל מה שהוא רוצה - נסיגת צהל מעזה ופלדלפי

ואז?

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

צריך לעשות את אותו דבר בלבנון. כיבוש עד הליטאני. פירוק חיזבאללה מיכולותיו. הקמת אזור חיץ בין ישראל ללבנון אבל הפעם תוך ניקוי אורוות כללי והקמת מדינת דרוזישראל בכל השטח.

כבר היינו בבירות, היה לנו נשיא לבנון משלנו. היה לנו גם אזור חיץ ומדינת מייג'ור חדד 20 שנה. כל שנה נהרגו שם חיילים שלנו. פירוק חיזבאללה מיכולותיו וניקוי אורוות כללי? תפרק קודם חמאס, מתוך 40 אלף שהיו שם לפני 7/10 25 עדיין בחיים. וזה אחרי 9 חודשי מלחמה. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה גם הראת אתמול משהו מאוד חשוב - איימו שלא תתקוף בביירות, תקפת בביירות.

חשבו שלא תתקוף בטהרן, תקפת בטהרן. יש פה משמעות להמשך. 

כבר תקפנו בביירות ולא מזמן. גם חיסלנו אנשים בטהרן. זה מה שיעצור אותם?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

החטופים יהיו בבית בעסקה כרגע רק אם תופסק המלחמה וצהל יסוג מציר נצרים ופלדלפי ועזה תוכל תוך כמה שנים לחזור ליכולתיה הצבאיות

וגם אז לא כל החטופים ישוחררו

העסקה המדוברת היא לחרוץ את גורלם של עשרות חטופים אחרי שכבר לא יהיה לך מה לתת לחמאס.

ככל שנפורר את הנהגת חמאס יהיה יותר קל להוציא חטופים אם ע"י הגליה או משהו דומה.

בסה"כ אם סינוואר מציץ במודעות דרושים, התפנתה משרה בקטאר. יש על מה לדבר

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

כבר היינו בבירות, היה לנו נשיא לבנון משלנו. היה לנו גם אזור חיץ ומדינת מייג'ור חדד 20 שנה. כל שנה נהרגו שם חיילים שלנו. פירוק חיזבאללה מיכולותיו וניקוי אורוות כללי? תפרק קודם חמאס, מתוך 40 אלף שהיו שם לפני 7/10 25 עדיין בחיים. וזה אחרי 9 חודשי מלחמה. 

כבר תקפנו בביירות ולא מזמן. גם חיסלנו אנשים בטהרן. זה מה שיעצור אותם?

אין ספק שאנחנו לא יכולים להיות כוח כובש בלבנון לאורך זמן כמו בעזה. חווינו את זה על בשרנו אז, ואנחנו מבינים היום מה המשמעות של שליטה על שטח עוין קטן בהרבה.

העניין הוא שהמציאות הקיימת מול לבנון אינה ברת קיימא, וזה עוד לפני רצועת הבטחון בגליל המפונה מתושביו. חיזבאללה הוא אקדח לרקתה של ישראל בשירות פטרוניה באיראן. אם ישראל יוצאת מהמלחמה הזו לפני שינוי יסודי שם אז היא הפסידה במערכה שאסור לה להפסיד. אני חושב שבהשוואה לעזה היתרון בלבנון הוא שפגיעה מספיק קשה בחיזבאללה תקים עליו את כל הלבנונים שסבלו תחת הדיכוי שלו שהרס את המדינה שנחטפה בשם האינטרסים של איראן. בלבנון לא יהיה ואקום אחרי חיזבאללה, אלא כנראה מלחמת אזרחים קצרה לפי מיטב המסורת וחלוקת נתחים של הגופה המדממת לפי מפתח עדתי.

• אהבתי 1
פורסם

לדעתי, למרות כל כובד האירועים האחרונים, חשוב מאוד שיקיימו שוב ישיבת ממשלה על ההסתה המסוכנת נגד ראש הממשלה.

image.thumb.png.c61c54e39a2a3b19226a2fcfb4bdeb91.png

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

לדעתי, למרות כל כובד האירועים האחרונים, חשוב מאוד שיקיימו שוב ישיבת ממשלה על ההסתה המסוכנת נגד ראש הממשלה.

image.thumb.png.c61c54e39a2a3b19226a2fcfb4bdeb91.png

ישר אתה מסיק מסקנות

אף אחד לא יודע מי זה ורטהיים

אולי זה עימות סוג דודו טופז?

חכה קצת

פורסם

דוד ורטהיים מזרחי, ידידו הטוב ביותר של הראל סגל הנאור.

ותודה להראל סגל הנאור.

סגי נהור.

• לא הבנתי... 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

ישר אתה מסיק מסקנות

איזה מסקנות?

אני רק אומר שזו הזדמנות טובה לחדד את הסכנה הגדולה שנשקפת לראש ממשלתנו האהוב, בגלל ההסתה המסוכנת נגדו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה איך חיסלו את הנייה עם כל ההסתה שהיתה נגדו, אפשר לחסל ככה כל פוליטיקאי. 

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

איזה מסקנות?

אני רק אומר שזו הזדמנות טובה לחדד את הסכנה הגדולה שנשקפת לראש ממשלתנו האהוב, בגלל ההסתה המסוכנת נגדו.

אתה מסיק שזה מהסתה 

יכול להיות שזה בא על רקע עסקי

אף אחד לא יודע שהוא בעל השליטה ב12

פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

בהחלט, אבל זה בקטנה. (סליחה שאני אומר "בקטנה" על טיל שמכוון לאוכלוסיה. סבלתי בעצמי כתושב אשקלון בעבר מהסטואציה הבלתי נתפסת הזאת, ורוב משפחתי עדיין שם)

המשך החזקה של נצרים המורחב + פילדלפי מורחב כולל לתת-קרקע, ופשיטות על ריכוזי מחבלים, כפי שנעשה בחודשים האחרונים, יחנקו גם את היכולת החלשה הזאת שנשארה להם.

לא בטוח. הטילים עפו 5 שנים לפני ההתנתקות והיכולות רק התרחבו לאורך השנים עם ציר פילדלפי ועם נוכחות שלנו.

אין ספק שזה לא יהיה המטחים של ה 7.10 והשבועות הראשונים אבל נמשיך לחטוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהעובדה שעברו כמה שעות טובות מהחיסול ולא נורה שום מטח אפילו לכיוון העוטף, אפשר להניח שבאמת כבר אין יכולת. גם אם יצליחו לשגר משהו זה בטח יהיה טיל בודד מתוך האזור ההומניטרי, מה שיגרום לפינוי מהיר שלו, מה שלא תורם לפופולריות של חמאס בעזה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, avi 1234 כתב:

אף אחד לא יודע שהוא בעל השליטה ב12

מי שמקשיב לאבי רצון בערוץ הרדיו החביב על ילדז, יודע טוב מאוד מי בעל השליטה בערוץ 12 ומה צריך לעשות איתו ועם משפחתו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, avi 1234 כתב:

ישר אתה מסיק מסקנות

אף אחד לא יודע מי זה ורטהיים

מופיע מידי פעם ב-103FM, מתעמת עם סגל.

הבעלות על ערוץ 12 מחזקת את בחירת האופציה האלימה.

זה תמיד בא מאותו צד.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...