Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יגייסו את המחבלים מבתי הכלא

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, Supertigre כתב:

מה שקורה בשדה תימן עכשיו זו מדינה בהתפרקות. 

מדינה שמרשה לעצמה לטאטא כאלה חשדות מתחת לשטיח היא מדינה מפורקת. כנ"ל מדינה שבה חברי כנסת באים לאיים על אנשי אכיפה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש דרכים לטפל במעורבים בלי לייצר מרד בצבא באמצע מלחמה, במיוחד כשיש פוליטיקאים חסרי אחריות בממשלה. פשוט טימטום.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

מדינה שמרשה לעצמה לטאטא כאלה חשדות מתחת לשטיח היא מדינה מפורקת. כנ"ל מדינה שבה חברי כנסת באים לאיים על אנשי אכיפה.

אל תטאטא, אבל יש דרך.

האנשים האלה בשדה תימן נלחמו 250 יום, איבדו חברים ומשפחה, והם מהבודדים שעוד משרתים. אם הצבא מדבר על שנים ארוכות של לחימה בעזרת כוחות מילואים, מה שקרה היום בשדה תימן זאת הדרך הכי טובה לאבד את הבסיס של אותה לחימה.

בטח בתקופה כמו היום שכל סרטון רץ ברשתות.

טמטום.

עריכה:

אגב, זאת כנראה המשימה הכי מסריחה היום. 

הצוות של מצ"ח שפשט על שדה תימן היה מחזיק בה מעמד בדיוק שעה וחצי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אגב, זאת כנראה המשימה הכי מסריחה היום.

לא יודע.

נראה לי שלדחוף מקל של מטאטא לרקטום של פלסטיני, זה קצת יותר מסריח.

השאלה איך הגענו למצב הזה? הגענו לזה, כי בממשלה יש לנו חבורה של פופוליסטים על סטרואידים. שר שמתגאה בהרעבה של אסירים. משדרים לימנים, ובמיוחד לדתיים שביניהם, שאין חוקים והכל מותר.

ככה מפרקים מדינת חוק.

ההגעה של מצח היא רק הקש האחרון.

אדון @Renaultrap שמבלבל פה במוח על אחריות של ביבי בעבר הקרוב והרחוק. הנה אנחנו רואים פה בהווה איך ביבי מפרק את המדינה הזו לגורמים, כדי לשמר את הקואליציה המסריחה שלו. לא צריך לאמץ את הזכרון. זה קורה פה מול העיניים שלנו.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

יש דרכים לטפל במעורבים בלי לייצר מרד בצבא באמצע מלחמה, במיוחד כשיש פוליטיקאים חסרי אחריות בממשלה. פשוט טימטום.

איזה עוד דרכים אתה מכיר חוץ מלנהל חקירה סמויה וכשיש מספיק מידע לעבור לגלויה תוך מעצר החשודים?

או שזה בסדר לשלוח אנשים לבית חולים עם מקל של מטאטא בתחת?

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

לא יודע.

נראה לי שלדחוף מקל של מטאטא לרקטום של פלסטיני, זה קצת יותר מסריח.

השאלה איך הגענו למצב הזה? הגענו לזה, כי בממשלה יש לנו חבורה של פופוליסטים על סטרואידים. שר שמתגאה בהרעבה של אסירים. משדרים לימנים, ובמיוחד לדתיים שביניהם, שאין חוקים והכל מותר.

ככה מפרקים מדינת חוק.

ההגעה של מצח היא רק הקש האחרון.

בנוהל - התעלמת ממה שכתבתי, לקחת ציטוט קטן ורשמת משהו שלא רלוונטי לחיים, אבל היי העיקר בוא נדבר על בן גביר.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

איזה עוד דרכים אתה מכיר חוץ מלנהל חקירה סמויה וכשיש מספיק מידע לעבור לגלויה תוך מעצר החשודים?

או שזה בסדר לשלוח אנשים לבית חולים עם מקל של מטאטא בתחת?

תזמן אותם לחקירה דרך המפקדים שלהם, אל תשלח טמבלים של מצ"ח שמתרגשים שסוף סוף יצאו מהמזגן. 

אם החקירה הסמויה הייתה כמו שצריך יש לך את הראיות כבר.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא חושב שזה קשור ישירות לממשלת האפסים.

אנשים שמשרתים המון ימים, עוזבים את החיים שלהם והמשפחות שלהם, הם בלחץ מנטלי מצטבר, הם שומרים על חלאות שביצעו זוועות, זה רק עניין של זמן עד שמישהו ישבר ויצא מדעתו. לא צריך בשביל זה את הפופוליזם של בנגביר.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

בוא נגיד שלהגיע עם מסכות לעצור אותם בהפגנתיות פחות מתאים פה. לא תפסתם את פבלו אסקובר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

האנשים האלה בשדה תימן נלחמו 250 יום, איבדו חברים ומשפחה, והם מהבודדים שעוד משרתים. אם הצבא מדבר על שנים ארוכות של לחימה בעזרת כוחות מילואים, מה שקרה היום בשדה תימן זאת הדרך הכי טובה לאבד את הבסיס של אותה לחימה.

אתה מבאס אותי רצח.

לא שאני מופתע מאוד מהתגובה הזאת אחרי הרבה מקרים שדיברנו על מצבים כאלה, אבל עכשיו עוד הרטוריקיה הזאת?

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

שומרים על חלאות שביצעו זוועות, זה רק עניין של זמן עד שמישהו ישבר ויצא מדעתו. לא צריך בשביל זה את הפופוליזם של בנגביר.

אם הוא יודע שהוא עשה משהו לא בסדר כי הוא נשבר, התגובה צריכה להיות שונה לא? מה יש להתעמת עם שוטר צבאי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

בנוהל - התעלמת ממה שכתבת

התייחסתי למילה מסריחה..

שאר ההודעה שלי זה הטייק שלי לנושא.

מתנצל שזה יצא ככה. אקפיד יותר בעתיד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

לא חושב שזה קשור ישירות לממשלת האפסים.

אנשים שמשרתים המון ימים, עוזבים את החיים שלהם והמשפחות שלהם, הם בלחץ מנטלי מצטבר, הם שומרים על חלאות שביצעו זוועות, זה רק עניין של זמן עד שמישהו ישבר ויצא מדעתו. לא צריך בשביל זה את הפופוליזם של בנגביר.

שופטים מהמזגן. 

האנשים האלה נותנים את התחת למדינה ומקבלים יריקה בפרצוף. בוא נראה מי יתגייס למשימה הזאת מחר בבוקר.

מנסים להיות צדיקים, בסוף חוטפים גם מבתי הדין הבינלאומיים וגם ממי שאמור לשמור עלינו פה בבית.

פשיטה בשדה תימן: עוכבו 9 חיילי מילואים שחשודים בהתעללות מינית במחבל (ynet.co.il)

איזה סיבה יש לשלוח את מצ"ח עם מסיכות פנים למעצרים? מדובר בימ"מ כשהם מחסלים מחבלים בשכם?

לפני 5 דקות, David32 כתב:

אתה מבאס אותי רצח.

לא שאני מופתע מאוד מהתגובה הזאת אחרי הרבה מקרים שדיברנו על מצבים כאלה, אבל עכשיו עוד הרטוריקיה הזאת?

תתבאס.

צריך לשפוט - אחלה, תשפוט. אבל תהיה חכם.

כן, האנשים האלה עברו דברים, עברו טראומות.  יש להם לחץ מהבית, לחץ מהעבודה (פיטורים, אי קידום בעבודה, פרצופים), עברו אירועי לחימה, אז אחרי כל זה אתה שולח רעולי פנים לעצור אותם כאילו הם המחבלים בעצמם?

אפשר לזמן לחקירה דרך המפקדים שלהם, תאמין לי שהם יגיעו. המג"דים יביאו אותם ברכב הלבן שלהם אם צריך. 

אבל אל תשכח - מחר בבוקר יהיה גדוד שיקבלו צו 8 לחודשיים בעזה/קו לבנון. ושבוע הבא עוד גדוד.

רוצה לנחש מה יהיו אחוזי ההתייצבות?

לפני 16 דקות, פינדר כתב:

אדון @Renaultrap שמבלבל פה במוח על אחריות של ביבי בעבר הקרוב והרחוק. הנה אנחנו רואים פה בהווה איך ביבי מפרק את המדינה הזו לגורמים, כדי לשמר את הקואליציה המסריחה שלו. לא צריך לאמץ את הזכרון. זה קורה פה מול העיניים שלנו.

עם זה אני מסכים.

יימח שמו חבל לא נשאר בפלורידה היה נותן לנו קצת שקט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

אם הוא יודע שהוא עשה משהו לא בסדר כי הוא נשבר, התגובה צריכה להיות שונה לא? מה יש להתעמת עם שוטר צבאי?

לא הבנתי מה השאלה.

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

בנוהל - התעלמת ממה שכתבתי, לקחת ציטוט קטן ורשמת משהו שלא רלוונטי לחיים, אבל היי העיקר בוא נדבר על בן גביר.

תזמן אותם לחקירה דרך המפקדים שלהם, אל תשלח טמבלים של מצ"ח שמתרגשים שסוף סוף יצאו מהמזגן. 

אם החקירה הסמויה הייתה כמו שצריך יש לך את הראיות כבר.

זה לא עובד ככה. אתה לא יודע מה המעורבות של המפקדים שלהם וכמה הם יכסו עליהם.

אני יודע שאם היה לי חייל שעושה דבר כזה הייתי מגן עליו מפני חקירה חיצונית בכל כוחי אבל אחר כך קורע לו את הצורה בתוך היחידה ככה שיצטער שמצח לא חקרו אותו.

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

איזה סיבה יש לשלוח את מצ"ח עם מסיכות פנים למעצרים? מדובר בימ"מ כשהם מחסלים מחבלים בשכם?

ראית את תגובת חברי הקואליציה?

בלי מסיכות עוד ירצחו אותם.

• תוכן חדש...