Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מייחסים לנתניהו תכונות מאגיות, בחיי שאתם הביביסטים האמיתיים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 12 דקות, MostlyWicked כתב:

לא יודע למה ציפיתי אבל כן, לא מפתיע אותי שמה שהשרשור עוסק בו זה "ביבי רע" כשהאיש הזה הוא הדבר האחרון שמעניין כרגע.

האיש הזה שהוא הדבר האחרון שמעניין כרגע במקרה גם ראש ממשלת ישראל.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

לא יכול שלא לחשוב שהמבצע אושר בגלל הפרישה המתוכננת של גנץ.

אני יותר מאמין שמדובר בתרגיל מדיני לעורר הסחת דעת..

גנץ מתאים להיות שטיחון אז הוא ממלא את תפקידו..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אגיד לך משהו בתור מישהו שהוא לא אנטי ביבי מובהק - עם כל השמחה, לא יכול שלא לחשוב שהמבצע אושר בגלל הפרישה המתוכננת של גנץ. וזאת הבעיה שלנו - אם גם אני מפקפק במניעים שלו, וזה לא מגיע מאנשי מחאת קפלן אלא ממצביע בן גביר - המצב שלנו חרבנה.

אויש נו תעשה לי טובה.

לפני 20 דקות, mikyl כתב:

האיש הזה שהוא הדבר האחרון שמעניין כרגע במקרה גם ראש ממשלת ישראל.

לפעמים ראש ממשלת ישראל לא מעניין. כן, יש רגעים גם כאלה.

פורסם
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

1,3,4 לא נפתרו בהסדרים, הם נפתרו בכבישת הרייכסטאג, מצור על הארמיה השלישית ו2 פצצות אטום.

ההסדרים באו אחר כך.

מה שהסיר את האיום זה ההסדרים והשיקום. הכיבוש והכיתור רק היוו דחייה.

• רעיון גרוע 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

איך הצ'צ'נים כבר לא איום על הרוסים? 

אחרי שתי מלחמות (שהתחילו מניסיון לעצמאות) פוטין סגר עיסקה עם קדירוב דון. הוא מזרים לשם כסף ולא שואל את קדירוב איך הוא מסתדר שם עם כולם. איך זה תקף לעזה?

איך גרמניה כבר לא איום על אירופה? 

אז אתה בעד השקעה מאסיבית מעבר לכול יכולת שתכלס יש לישראל בעזה כדי לשקם אותם ולבנות להם מדינה טובה?

איך מצריים וירדן כבר לא איום על ישראל? 

שים לב שהם כבר עכשיו משנים את הטון שלהם. גם לגבי הפעולה של היום. 

מצריים גם עם מלא בעיות פנימיות ותכלס מדינה די פח. עם עתיד meh כזה במקרה הטוב. 

ירדן תלויה בנו וגם כן די פח. 

ומעבר לזה, שתי המדינות מקבלות נשק מהמערב וצריכות אותו. 

גם זה לא נראה לי ישים כרגע לעזה.

ובכול מקרה, כול התשובות-שאלות שלך לא עונות על השאלה שלי. מה הפתרון שאתה רואה שמבטיח 0% סכנה לתושבי העוטף.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, MostlyWicked כתב:

אויש נו תעשה לי טובה.

רוצה טובה? בכיף.

נועה ארגמני ושאר החטופים נחתו בשיבא, אחר כך אמרו שאמא שלה באיכילוב ולא יכולה לזוז, דיברו מלא זמן על איך מעבירים אותה. כמה זמן אחרי יצאו התמונות של ביבי עם כל החטופים.

בחייאת ראבק, הבחורה חזרה מ8 חודשים אצל נאצים, מה שחשוב זה לפרסם שיחות שלה מדברת עם ביבי כאילו היא זכתה בליגת האלופות?!

שלא לדבר על אריה דרעי שטוען ישר במוצאי שבת ש"צריך לשמור על האחדות!", אבל במשך השבוע עושה הכל כדי להילחם בשיוויון בנטל והמנהיגים שלו רק קוראים לנו עגלות ריקות ומאיימים לעזוב.

הם עושים פוליטיקה מסריחה על הגב שלנו, וזה לפני שמזכיר את מה שכתב נהג לילה על ההתייחסות למשפחות שקיבלו חזרה רק ארון קבורה.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

מה שהסיר את האיום זה ההסדרים והשיקום. הכיבוש והכיתור רק היוו דחייה.

מה שהביא את ההסדרים היה האיום של גולדה לייצר "צבא של אלמנות ויתומים", דגל ארצות הברית על הרייכסטאג ופצצות אטום שהרגו מאות אלפים. בלי זה המלחמות היו ממשיכות.

אתה תתגמש על הדרישות שלך רק אחרי שאנפח לך את הפנים. בכל מצב אחר אתה תקפל אותי ל2.

פתאום מדרישה לחסל את ישראל מצרים ביקשה רק את סיני בחזרה וירדן את ניהול הר הבית וקצת מים.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הכיבוש והכיתור הביאו לזה שיהיו מוכנים לדון בהסכמים והסדרים. 

פה המצב יותר מסובך כי אין לך מדינה שיש לה אחריות כלפי האזרחים שלה, רק חבורת חורנים מתאבדים שמצליחים לשכנע את האוכלוסייה להצטרף לטמטום שלהם ואין להם שום אחריות כלפי אף אחד.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

רוצה טובה? בכיף.

נועה ארגמני ושאר החטופים נחתו בשיבא, אחר כך אמרו שאמא שלה באיכילוב ולא יכולה לזוז, דיברו מלא זמן על איך מעבירים אותה. כמה זמן אחרי יצאו התמונות של ביבי עם כל החטופים.

בחייאת ראבק, הבחורה חזרה מ8 חודשים אצל נאצים, מה שחשוב זה לפרסם שיחות שלה מדברת עם ביבי כאילו היא זכתה בליגת האלופות?!

שלא לדבר על אריה דרעי שטוען ישר במוצאי שבת ש"צריך לשמור על האחדות!", אבל במשך השבוע עושה הכל כדי להילחם בשיוויון בנטל והמנהיגים שלו רק קוראים לנו עגלות ריקות ומאיימים לעזוב.

הם עושים פוליטיקה מסריחה על הגב שלנו, וזה לפני שמזכיר את מה שכתב נהג לילה על ההתייחסות למשפחות שקיבלו חזרה רק ארון קבורה.

נכון. זו פוליטיקה מסריחה סטנדרטית של ביבי, שכידוע (וזה ממש ממש ממש ממש ממש לא חדשות לאף אחד פה) הוא איש מושחת, מעוניין רק בטובתו האישית ואלוף בלנצל הזדמנויות להצטלם יפה לעיתונות. נו ו? אז? את מי זה מעניין עכשיו? זה אומר שצריך עוד פעם בפעם האלף לחפור עליו במשך 8 עמודים? שוחררו 4 חטופים למען הפאקינג שם, זה לא שחסר על מה לדבר!!!!!

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

דגל ארצות הברית על הרייכסטאג

דגל מי?

מה? מי כבש את ברלין יובל?

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

מה הפתרון שאתה רואה שמבטיח 0% סכנה לתושבי ישראל

תיקנתי לך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

דגל ארצות הברית על הרייכסטאג

רק תיקון קטן. דגל ארה"ב אף פעם לא היה מעל הרייכסטאג ואמריקאים אפילו לא התקרבו לברלין.

פורסם (נערך)

הוא לא לבד. 

סקר שנערך בבריטניה לרגל הdday:

IMG_9071.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 38 דקות, David32 כתב:

דגל מי?

מה? מי כבש את ברלין יובל?

הייתי באמצע כמה דברים כשכתבתי את זה והייתי מושפע קצת מקול אוף דיוטי.. זניח.

תחליף את ההודעה לדגל ברית המועצות. הנאצים מתו באותו צורה בין אם ירו עליהם מנשק רוסי או אמריקאי.

• תוכן חדש...