Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

אתה מבין את הרעיון, נכון? אני לא חושב שחרדים, או האחים היהודים הולכים להרוג אותי. אני חושב שהם יהפכו את החיים שלי במדינה לכל כך גרועים, שהדבר היחידי שאני אוכל להאחז בו יהיה באמת "אבל לפחות הם לא יוצאים למסע הרג". אתה מבין שזה חרא, כן? ואתה מבין שהפחד המוצדק לחלוטין מהחמאס או הפשע הערבי המשתולל, פחד שאני שותף לו, הוא לא הצדקה לוותר על החיים עצמם שלך, שלי, של אחרים? אתה מבין שאם המציאות תהייה או חמאס או בן גביר ורוטמן, אני לא אשאר כאן, כן? 

אבל זה ויכוח סרק. אישית אני רוצה להאמין שאם ננצח את המלחמה הזו, ישראל תתכנס למרכז, שיוצג לא רע בממשלה הקודמת. יהיו דתיים. יהיו חילוניים. שמאל. ימין. בלי קיצון, בלי אג'נדות שמימלא אין להן סיכוי. ורובינו נהיה מאושרים ושמחים. אמן.

אתה יודע מה יפה פה?

מסכים, הלכתי לקיצון ימינה, אבל זה בגלל שיש פה המון אנשים שהלכו לקיצון שמאלה, וזה מה שמסרבים להודות בו.

אם מצביעים למפלגה עם איבתיסאם מרעאנה, אם זורמים עם האמירה של לפיד על חבר כנסת ערבי שהלך לנערת ליווי ומת שהוא "נפל בקרב", למרות שאותו אחד היה אנטי ציוני, אם זורמים עם חברת כנסת זועבי שהופכת לנציגה רשמית כדי שללפיד יהיה שקט בזמן שהיא אנטי ישראלית בצורה מלאה, אז גם היית בקיצון.

אותי הפחידו מערבים - אותך הפחידו מדתיים. אותו דבר.

אני יכול להתנהל כמוך - "אם יגידו לי להיות במדינת כל אזרחיה או בשלטון חמאס אני לא היה כאן", תופס מבחינתך? 

מה שמביא אותי לחלק השני שלך - אני מאמין שבבחירות הבאות תהיה ממשלת מרכז כי לכולם נמאס מהקיצון, אבל בשביל זה צריך להעלים גם את הקיצון השמאלי וגם את הקיצון הימני. 

משיחות בעבר עם קיבוצניקים בעבודה - מבחינת יש רק קיצון ימני בציונות הדתית וערבים, אין שמאל קיצוני. בעיה.

הם היו בקו העימות מעניין אם הדעה תשתנה.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

אין שום ברירה אחרת

יש ברירה, "החזרת ההרתעה" ע"י סדג של פי עשר, אולי פי עשרים הרוגים בעזה. לא ריסוק החמאס לא כיבוש הרצועה ולא נעליים. חזרה לגלגל המוות הרגיל. 

רוצה להתערב על זה? יש לי כבר טמפלייט מוכן... ואני חייב להדגיש שאני ממש, אבל ממש, אבל ממש מעדיף את השווארמה. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

קרעי לא אמר בדיוק את זה. אבל אני לא מרוצה ממה שלפיד אמר. הוא היה ראש ממשלה, אמנם לתקופה קצרה אבל הוא כנראה נחשף למידע כזה או אחר, הוא אפילו ניהל סבב קצר במסגרת עלות השחר. כמובן שחלק מהאחריות נמצאת גם אצלו.

נכון, הוא יצא במסיבת עיתונאים שבועיים(?) לפני המתקפה והזהיר מפני המצב הביטחוני. עם זאת, אני לא מרוצה מרוב גורמי הממשלה - בעבר ובהווה - שניסו להודות באשמה ולקחת אחריות, בד"כ הניסוח לא היה חד משמעי ומתפתל. אבל אני לא מצפה ליותר מידי מפוליטיקאיים גם ככה.

לפיד היה גם חבר ממשלה בזמן צוק איתן, ותקופה ארוכה מאוד כיו"ר אופוזיציה. 

אם היה מגיע לכנסת לעבוד אולי היה יודע כמה דברים.

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, oryo כתב:

בוא נעשה את זה מעניין

@יבגניפ

It's a Trap!" at the Cross-Section of Memes, Parody, and Fandom Legacy

אני שוב מזכיר את גולדה. היא נבחרה(!) אחרי המלחמה, וזו היתה מלחמה שצבאית ישראל ניצחה בה. אני הייתי מהמר שאם ביבי ירוץ, הוא ייבחר (היסטוריה ומעגלים וזה), אבל אז יעזוב בצורה כזו אחרת.

לפני 2 דקות, oryo כתב:

אבל ממש מעדיף את השווארמה. 

אתה לא מאיים על אף אחד. בא לשווארמה :D

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, oryo כתב:

יש ברירה, "החזרת ההרתעה" ע"י סדג של פי עשר, אולי פי עשרים הרוגים בעזה. לא ריסוק החמאס לא כיבוש הרצועה ולא נעליים. חזרה לגלגל המוות הרגיל. 

רוצה להתערב על זה? יש לי כבר טמפלייט מוכן... ואני חייב להדגיש שאני ממש, אבל ממש, אבל ממש מעדיף את השווארמה. 

אם לא יהיה פה ניצחון מוחץ אני מוכן להגיע לאוסטין לקנות לך טסלה מודל Y ולחזור לארץ.

אין פה שום סיכוי לסגור את המלחמה הזאת בלי חמאס על  הברכיים בוכה לרחמים. ביבי לא יוכל להגיע אפילו למחנה יהודה.

עריכה: אם ההתערבות היא על בחירה של ביבי אז גם על זה אני מוכן להתערב.

אי אפשר לסלוח על 1400 נרצחים, תינוקות ערופי ראש וגופות שרופות.

כמות הביביסטים שנתקלתי בהם מאז המלחמה בירידה מטורפת. אפילו שרה לא תצביע לו.

לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

אני שוב מזכיר את גולדה. היא נבחרה(!) אחרי המלחמה, וזו היתה מלחמה שצבאית ישראל ניצחה בה.

נכון, אבל גולדה הייתה בתקופה אחרת עם אנשים אחרים.

לא היה אינסטגרם ופייסבוק להעביר זוועות בצורה מיידית, לא היה את אותו זעזוע, ובאופן כללי התחושה אז שישראל באיום קיומי מתמיד.

פה בלבלו לנו את השכל ששולטים בהכל וקיבלנו בראש ביומיים. כולם יזכרו את הזחיחות שלו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 10 דקות, oryo כתב:

מה אומר??

שקילו בריסקט בישראל עולה בערך כמו שאוורמה בלאפה, וזה מדכא :)

ביביסטים יצביעו ביבי. אני רוצה להאמין שזה לא יותר מ-20 מנדטים בליכוד בכל מקרה. אבל אם הם מנצחים שוב, יש מצב שאני בא לאוסטין לא רק לבריסקט.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • מבאס 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, Gosser1860 כתב:

אני שוב מזכיר את גולדה. היא נבחרה(!) אחרי המלחמה, וזו היתה מלחמה שצבאית ישראל ניצחה בה. אני הייתי מהמר שאם ביבי ירוץ, הוא ייבחר (היסטוריה ומעגלים וזה), אבל אז יעזוב בצורה כזו אחרת

לא חושב שאפשר להשוות את זה.

מלחמה צבאית זה לא מתקפת רצח של טרוריסטים על אזרחים, רצח וחטיפת ילדים, אונס, וכל זה ע"י ארגון שראש הממשלה טיפח כנכס במשך שנים רבות בשלטון.

בנה סביבו חבורת חסרי תועלת שלא מסוגלים לתפקד בשעת חירום.

הכל מתועד, הכל מוכח. 

לא משנה איזה ניצחון נביא, הנזק שנגרם גדול מדי. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האם לא למדתם כלום? פוליטיקה משחקים 4 שנים ובסוף ביבי מסית ומנצח.

הוא ישכנע איכשהו שזה באשמת ממשלת המעבר של בנט, המינויים של גנץ, המעמ0 של לפיד, ההתנתקות של שרון, האוסלו של רבין, הכיפור של גולדה, הכיבוש של דיין, המדינה של בן גוריון, החזון של הרצל. ביבי לא ידע הוא לא פאקינג ידע!

לפני 12 דקות, Gosser1860 כתב:

בא לשווארמה

לא הבנת,

כל אחד יכול לקנות שווארמה

אבל לאכול שווארמה שנרכשה בכספים של אדם אחר, בזמן שהוא לובש חולצה שאני עיצבתי עם דיוקן המנהיג העליון? בשביל זה אני מוכן לעלות על מטוס.

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אותו דבר.

בחייאת, אני יודע שזו פעם אלף שאנחנו ממחזרים את זה, אבל תוכל להסביר מה הצורך שלך בסימטריה?

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

מסכים, הלכתי לקיצון ימינה, אבל זה בגלל שיש פה המון אנשים שהלכו לקיצון שמאלה, וזה מה שמסרבים להודות בו.

מה הקשר? דיברת על "משילות". מה לזה ולזה? מרצ וזועבי מונעות טיפול בפשע ובפרוטקשן ובניה לא חוקית?

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

בחייאת, אני יודע שזו פעם אלף שאנחנו ממחזרים את זה, אבל תוכל להסביר מה הצורך שלך בסימטריה?

תעשה צורה של אקדח ביד, אצבע אחת קדימה 3 אחורה.

תסתכל על עצמך ועל הצד שלך ותבין שגם לכם יש חלק במה שקורה פה. כל השיח בשנים האחרונות מסריח אבל משני הצדדים. אז כן, צריך סימטריה, ואם אחרי המלחמה נחזור לאותו שיח אז נחזור לאותו חרא ותצטרך לקנות לאור שווארמה.

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

מה הקשר? דיברת על "משילות". מה לזה ולזה? מרצ וזועבי מונעות טיפול בפשע ובפרוטקשן ובניה לא חוקית?

כשהפרוטקשן והבניה הלא החוקית נמצאת אצל חברים שלהם אז כן הם לא ירוצו לטפל בזה.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, oryo כתב:

האם לא למדתם כלום? פוליטיקה משחקים 4 שנים ובסוף ביבי מסית ומנצח.

ביבי גמר. אני בטוח בזה. הוא גמר, הוא מחוק, הוא חור שחור בהסטוריה.
השאלה לא אם הוא גמר, השאלה היא אם אנחנו נגמור יחד איתו, כרגע חוסר היכולת שלו לקחת אחריות מדאיגה אותי מאוד, מי שלא מבין שהוא טעה לא יצליח לתקן. הוא לא יכול להוביל את המלחמה הזו במצב הנוכחי. הוא לא כשיר. הוא חולה נפש. אני באמת משוכנע שהוא חולה נפש, פסיכופת.

"פְּסִיכוֹפַּתְיָה היא מונח בפסיכיאטריה, בפסיכולוגיה ובקרימינולוגיה להפרעת אישיות,[1][2] שמאפייניה העיקריים הם דפוס נרחב ומתמשך של התנהגות אנטי-חברתית, היעדר אמפתיה, היעדר הרגשת אשמה או חרטה, תכונות אופי נועזות, חסרות עכבות ואגואיסטיות"

הוא לא יכול להודות שהוא אשם כי היכולת לא קיימת אצלו. חולה נפש.

מה שמדהים זה שהם העבירו את חוק הנבצרות רק לא מזמן. כמה אירוני...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

אם מצביעים למפלגה עם איבתיסאם מרעאנה, אם זורמים עם האמירה של לפיד על חבר כנסת ערבי שהלך לנערת ליווי ומת שהוא "נפל בקרב", למרות שאותו אחד היה אנטי ציוני, אם זורמים עם חברת כנסת זועבי שהופכת לנציגה רשמית כדי שללפיד יהיה שקט בזמן שהיא אנטי ישראלית בצורה מלאה, אז גם היית בקיצון.

עם חלק מהדברים שלך אני יכול להסכים לפחות חלקית, אני אתעכב על הפסקה הזאת ברשותך שנתת דוגמא לאיבתיסאם מריאנה, אין לי קשר אליה או אחוזים בחברה שלה, אבל אתה מודע לזה שהיא כל כך שונאת את ישראל ותומכת חמאס ובוגדת שהיא... נשואה לישראלי יהודי...

מנסה לומר שצריך סובלנות נמוכה נגד מי שנגדנו אבל אל תצא נגד ותקעקע קולקטיבית נגד כל מי שהוא אזרח ישראלי סביר.

אל תיהיה פראייר שיטרפו אותו בסדר, אבל הטרפת לצד השני זה צד השני של אותה המחלה בדיוק. זה מקום לא טוב להיות בו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

תסתכל על עצמך ועל הצד שלך ותבין שגם לכם יש חלק במה שקורה פה.

נא, זה לא נכון. זה שאתה צריך סימטריה בכל דבר בעולם לא אומר שהיא קיימת. הצד "שלי", נניח, כי רובו מחוק פוליטית ולפיד בעבר אמר שלא ישב עם זועביז, ואני גם מעולם לא הצבעתי לו וכו' וכו' וכו', לא תרם דבר להקצנה בימין. אם כבר, ההקצנה בימין היא תוצאה בעיקר של לולאה ללא תנאי עצירה, שהולכת בערך ככה: בא מועמד ימני. מבטיח להכנס באמא של הערבים, להחזיר את ההרתעה ואת הפחד הקסום מימי פעולות התגמול. נכשל. מה עושים? זזים ימינה בבחירות הבאות. שיב לב איך הסייקל הזה רץ יפה. קיבלנו את בן גביר, אחרי שבנט התגלה בעייני הימין לא מספיק ימין, אחרי שליברמן וביבי התגלו בעייני הימין כלא מספיק ימין. ובלי המלחמה עכשיו, שמשנה את כל המפה הפוליטית, הייתי מוכן להתערב על אשך - לא על בריסקט - שבבחירות הבאות חלקים מהמחנה שלך, אולי לא אתה, היו מצביעים למי שנמצא מימינו של בן גביר. ומתאכזבים שוב. וממשיכים הלאה.

• אהבתי 8
פורסם

125 אלף אזרחים מחוץ לביתם.  מבזקון 

https://www.ynet.co.il/news/article/syegc100mt

125 אלף פונו מהצפון והדרום, משרד הביטחון ממליץ להשאירם מחוץ לבית עד סוף השנה

ראש רשות החירום הלאומית (רח"ל) תא"ל במיל' יורם לרדו, אמר בתדרוך כי מאז תחילת המלחמה פונו כ-125 אלף מתושבי הצפון והדרום לבתי מלון וחדרי הארחה במימון במדינה, והדגיש כי הרשות ממליצה כי המפונים ישהו שם עד לסוף השנה. "נפעל לקדם החלטת ממשלה ואת המשאבים הנדרשים", ציין לרדו.

(יואב זיתון)

אף אחד לא יודע כמה זה הימשך.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...