Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

איזה הסתכלות על עשורים תגיד לי? הכסף כבר בורח.
לפני יומיים הנגיד נתן ברקס רציני, העלה ב0.5%. מה שעושה דבר כזה בדרך כלל זה מוריד את הדולר או לכל הפחות מצנן אותו.
אתה יודע מה קרה לדולר באותו יום? אתה יודע מה קרה לו אתמול? אתה רואה מה קורה לו היום?
הוא טס לשמים מ3.55 ל-3.67.
זה מראה על חוסר אמון מוחלט בשקל. אין שום סיבה שמטבע שעד לא מזמן נחשב "לחזק בעולם", מדינה שמיצאת גז במיליארדים בשנה+מכניסה המון מטבע זר דרך מגזר ההייטק התנהג ככה.

אי אפשר לנהל איתך דיון.

אל תצטט אותי אני לא הולך לענות או לקרוא את מה שאתה כותב,זה מגוחך.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

גם ככה מבחינתכם דמוקרטיה זה: הרוב בחר בי אז אני אעשה מה שבז*ן שלי.

והכנסת הקודמת, זאתי של לפיד ובנט, התנהגה בכפפות משי לאופוזיציה ולקהל שלו? או שדרסו את הימין בוועדות ובכל מקום מתוך שכרון כוח, עד שלפיד החרים ואפי' איים לסגור את ערוץ 14?!

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

"יקחו לנו את הפנסיה" לדעתי זה סתם פאניקה חסרת בסיס.

לצערי אני לא מצליח למצוא שום סיבה למה שזה לא יקרה חוץ מ"לנו זה לא יקרה". מי ימנע את זה ואיך? הרי כל דוברי ישראל השניה כבר מפמפמים את זה, כל אחד בדרכו שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 23 דקות, Potato כתב:

חוק החמץ זה טרלול לא חדש.

הטרלול זה הולך לעבור.

מה יעשו למי שיתעקש להכניס חמץ? חייבת להיות סנקציה בחוק לא?

קנס או כלא?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שנה שעברה עדיין היה אסור להכניס חמץ לבתי החולים, אתה מכיר מישהו שנכלא על כך?

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

לצערי אני לא מצליח למצוא שום סיבה למה שזה לא יקרה חוץ מ"לנו זה לא יקרה". מי ימנע את זה ואיך? הרי כל דוברי ישראל השניה כבר מפמפמים את זה, כל אחד בדרכו שלו.

אני אשאל אותך למה כן,ויהיו לך בדיוק אפס תשובות שהן לא תחושת בטן

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, CX25GTI כתב:

ההיסטריה המעושה אשר מפומפמת על ידי בעלי ענין

אני נזכר בכותרות מרוחות בגודל של גלובוס כשביבי עלה לשלטון ב2009, הייתי אז בן 12 ופשוט נחרדתי מה"בידוד המדיני" שיביא עלינו ביבי. אחרי כמה שנים התפכחתי. די חברה, הצחקתם! 

מצרף צילומסך מידיעות לאחר הבחירות ההם. חברה, תירגעו!!!

צילומסך.PNG

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

(ר' ישראל מסלנט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

בחיים לא קראתי שמישהו אמר את זה.

להעלות מיסים, אולי. לחוקק כל מיני שטויות, אולי. להמציא תפקידים חדשים לכל מיני חברים של, אולי. אבל לקחת פנסיות? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, Potato כתב:

אני אשאל אותך למה כן,ויהיו לך בדיוק אפס תשובות שהן לא תחושת בטן

הממממ בוא נראה?

מסורת כלכלית בה העשירונים העליונים מממנים לחלוטין אוכלי חינם דתיים, דרך הטבות כמו קיצבאות ופטור מתשלומי ארנונה?

שתי מפלגות שמייצגות את המגזר הזה, מרכיבות ביחד בערך חצי מהקואליציה ודוגלות בחיים על חשבונם של אחרים?

צייצנים מזוהים עם מפלגת השלטון כמו ריקלין שמדברים בגלוי על חלוקת העושר מחדש? ושרת התעמולה ממפלגת השלטון שמשפריצה רעל "אכלו לי שתו לי" על האליטות כבר כמה שנים? השר (הוא שר?) אמסלם שצווח על רולקסים ומצרדסים? 

זה שישראל גם עד היום היתה מדינה חצי דמוקרטית עם סקטורים לא יצרניים שחיו על חשבון אחרים זו עובדה. זה נטחן עד כמה שרק אפשר גם פה בשרשור. זה שהם גם לא עצרו אף פעם באף נקודה ואמרו "ואללה, דפקנו מספיק את ה"אחים" החילוניים שלנו. אולי לא נעבור איזה גבול?" גם די ברור. ועכשיו הם מגובים יותר מאי פעם במפלגה הסוציאל פופוליסטית הגדולה שיש כאן, שעד עכשיו רוסנה על ידי המנהיג הגדול, אבל עכשיו גם זה לא ממש קורה. אז למה אתה חושב שזה לא יפגע בך ובי ובכולנו עוד יותר ממה שזה פגע עד עכשיו?

הלאמה של פנסיה זו דוגמא מאוד קיצונית. ברור. יש הרבה שלבים לפני זה שיבטיחו שכל מי שלא יצליח לברוח מכאן ישאר עני, אלא אם יהיה מקורב לדרעי או סמוטריץ' או משפחת המלוכה.

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אבל לקחת פנסיות? 

ברור, אף אחד לא כתב במילים האלו "בואו נקח פנסיות". 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם (נערך)

שוב אתה מנהל אם עצמך דיון פילוסופי,אבל אין פה שום קשר למציאות.

מישהו איזוטרי אמר משהו זו לא טענה שאני מקבל.

עריכה אחרונה על ידי Potato

פורסם
לפני 12 דקות, Potato כתב:

שוב אתה מנהל אם עצמך דיון פילוסופי,אבל אין פה שום קשר למציאות.

הטבות של 80% או יותר בתשלומי ארנונה לחרדים זה דיון פילוסופי?

טוב אחי

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

הטבות של 80% או יותר בתשלומי ארנונה לחרדים זה דיון פילוסופי?

טוב אחי

לא,זה קיים כבר 20 שנה.

הקפיצה שלך למסקנות על סמך חצאי עובדות היא פילוסופית.

אני לא אומר שהמצב טוב,הוא לא טוב בכלל,אבל הוא לא התדרדר משמעותית בחודשיים האחרונים.

פורסם
לפני 2 דקות, Potato כתב:

הקפיצה שלך למסקנות על סמך חצאי עובדות היא פילוסופית.

מה קשורה פילוסופיה אני לא יודע. גם איך משהו שקיים כבר 20 שנה הוא בגדר חצאי עובדות אני גם לא בטוח (למרות שזו באמת תהייה פילוסופית מרתקת :) ).

הקפיצה שלי למסקנות נובעת ממה שמבקשים לעשות פוליטיקאים חרדים מאז שאני זוכר את עצמי פה, ומה הם יעשו ברגע שלא יהיה גם מי שירסן אותם - שזו בעצם הסיבה היחידה שבגללה מעניינת אותם הרפורמה. כלומר אני מבסס את עצמי על מה שאנשים שמקדמים מדיניות והשופרות שלהם אומרים.

אתה, לצד השני, נאחז ב"לנו זה לא יקרה. אתה מגזים".

בסדר, נראה לי זה ויכוח סרק.

(ברור שהצד של הלאמת פנסיה הוא מאוד קיצוני. לפני זה יקרו 50 דברים אחרים ואז אולי כבר לא ישאר מה להלאים בכלל או ממי)

פורסם

בסוף בסוף,אם לא יהיה פה הייטק הנפגעים העיקריים יהיו העובדים של התעשיה הזו.

אין כמו לירות לעצמך ברגל עם הפגנות ופאניקה.

פורסם

המובילים של הקמפיין השיפוטי הזה, פורום קוהלת, פחות מתעניינים בכלכלה ויותר ביהדות.

למה מישהו חושב שזה טוב לפנסיה שלו?

image.thumb.png.21a86939b534462dc5cf49dc5a95dac6.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...