Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, edward כתב:

בית המשפט למשל עצר את גירוש המסתננים לישראל, וכך ייצר לנו עלויות בכל שנה של חצי מיליארד שקל לפחות (לפי דו"ח של הכנסת מ-2016), שלא לדבר על סבל לכל תושבי דרום תל אביב בגלל פשיעה. 

אני מאוד אוהב את הדאגה של הימין הלאומני בישראל למצבם של תושבי דרום ת"א. ניכר שהיא מאוד אותנטית. 

אבל אינ די בטוח שמי שעצר את גירוש המסתננים הוא המלך ביבי הראשון שלא עמד בלחץ.

לפני 2 דקות, edward כתב:

בית המשפט גם מעכב פרוייקטים חשובים של תשתיות במשך שנים וכך גורם להתנפחות של עלויות בסדרי גודל של מיליארדים.

בית המשפט מייצר התנגדות לרפורמה כלשהי הכי קטנה למרות שכולם יודעים מצויין שלהגיע לבית המשפט לא מומלץ לאזרח הקטן, ובתי המשפט מגנים בעיקר על הזכות של חברות גדולות ומבוססות לעשוק אותנו.

מזל שאתה פותר את כל זה עם רבנים. הם גם נבחרי ציבור. וגם לא בחיים לא יעקבו שום דבר שמזיק לכלכה. נגיד חפירות המטרו או משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, פינדר כתב:

לפי מה שכתבת אין לך מושג מה זו דמוקרטיה.

לא נראה לי שיש הגדרה חד ערכית למה זו דמוקרטיה אז קשה לשפוט.

אם יש לי נסיך במדינה שיש לו זכות וטו זו דמוקרטיה? 

ואם יש לי בית לורדים עם חבורת אצילים פריווילגיים שיכולים לעצור חקיקה כי ככה בא להם אבל ה לא נבחרים כמו באנגליה? 

ואם לפני 250 שנה כמה אנשים כתבו לי חוקה וקשה מאוד לשנות אותה גם אם הרוב רוצה, האם זה דמוקרטי?

האתר שלי: long.co.il

פורסם
Just now, edward כתב:

לא נראה לי שיש הגדרה חד ערכית למה זו דמוקרטיה אז קשה לשפוט.

האמת שעם זה אני מסכים. אנחנו יכולים מקסימום להסתכל על העולם סביב ולראות את ההבדלים. ואני חוזר שוב: משום מה אלו שמתרכזים בבחירת שופטים לא שמים לב שבמדינות דמוקרטיות אחרות אין ש"ס וכו'

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

אני מאוד אוהב את הדאגה של הימין הלאומני בישראל למצבם של תושבי דרום ת"א. ניכר שהיא מאוד אותנטית. 

מזל שאתה פותר את כל זה עם רבנים. הם גם נבחרי ציבור. וגם לא בחיים לא יעקבו שום דבר שמזיק לכלכה. נגיד חפירות המטרו או משהו.\

בוא נגיד שאם המסתננים היו גרים בצפון תל אביב הם היו על המטוס תוך יומיים אז בוא לא ניתמם. 

ממשלות רבות בישראל ניסו לעשות מהלכים לטובת העניין (לא רק ביבי) וזה נחסם פעם אחר פעם על ידי חבורת הפריווילגים בבג"צ.

פורסם (נערך)
לפני שעה, edward כתב:

אגב הכסף שלי גם לא בארץ, אבל דווקא לא מסיבות אנטי ציוניות.

אז מאיזה סיבות?

למה הוא לא בארץ?

באיזה זכות הוא לא מניע את כלכלת ישראל ולא נגבה עליו מס כדין מדינת ישראל?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

ואני חוזר שוב: משום מה אלו שמתרכזים בבחירת שופטים לא שמים לב שבמדינות דמוקרטיות אחרות אין ש"ס וכו'

צודק, אין להם שס אבל יש יופי של מפלגות ניאו נאציות.

פורסם
לפני 2 דקות, edward כתב:

אם לפני 250 שנה כמה אנשים כתבו לי חוקה וקשה מאוד לשנות אותה גם אם הרוב רוצה, האם זה דמוקרטי?

ואם לפני כמה אלפי שנים מישהו החליט שיש אלוהים ושהוא נתן לו הוראות מה לעשות ואיך, ומאז הרבה אנשים החליטו שזכותם לכפות את זה על אחרים?

אין הגדרה חד חד ערכית לדמוקרטיה. אבל יש מאפיינים שמוסכמים ומשותפים לכל הדמוקרטיות המערביות.

הדמוקרטיה הישראלית נמצאת בפיגור יחסית אליהן כבר היום. אחרי ההפיכה המשפטית זה כבר יהיה קשר קלוש מאוד, אם בכלל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, edward כתב:

מה לא ניאו נאצי ב"עוצמה יהודית"?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

אז מאיזה סיבות?

למה הוא לא בארץ?

כסף צריך להיות היכן שיש תשואה. 

תשואה בארץ יש רק בנדל"ן והיא לא גבוהה במיוחד (חוץ מעליית ערך בזמן ירידת ריבית שעל זה אינני יכול להתבסס לאורך זמן).

כל החברות המוצלחות בארץ אינן רשומות בבורסה המקומית שלנו שהיא פח. זה הכל או בנקים או ביטוח או נדלן + כמה סופרמרקטים. 

יש עולם גדול עם הרבה השקעות ועדיף ללכת לאיפה שנותנים יותר. 

Just now, vadim6385 כתב:

מה לא ניאו נאצי ב"עוצמה יהודית"?

זה תלוי איך אתה מסתכל על הקונספט של מדינת לאום. אם אתה נגד, אני מניח שאנשים עם נטיות לאומיות ייראו לך כמו נאצים.

עריכה אחרונה על ידי edward

פורסם
Just now, edward כתב:

כסף צריך להיות היכן שיש תשואה. 

תשואה בארץ יש רק בנדל"ן והיא לא גבוהה במיוחד (חוץ מעליית ערך בזמן ירידת ריבית שעל זה אינני יכול להתבסס לאורך זמן).

כל החברות המוצלחות בארץ אינן רשומות בבורסה המקומית שלנו שהיא פח. זה הכל או בנקים או ביטוח או נדלן + כמה סופרמרקטים. 

יש עולם גדול עם הרבה השקעות ועדיף ללכת לאיפה שנותנים יותר. 

הבנתי אותך.

אתה בסך הכל עוד פרזיט אנטי ציוני.

במקום להשקיע בכלכלת ישראל, אתה מבריח את הכסף שלך לחו"ל.

פורסם (נערך)
Just now, vadim6385 כתב:

הבנתי אותך.

אתה בסך הכל עוד פרזיט אנטי ציוני.

במקום להשקיע בכלכלת ישראל, אתה מבריח את הכסף שלך לחו"ל.

אני משלם פה מיסים מהרווחים שלי בחו"ל אז אני תומך בישיבות לא רע

XD

עריכה אחרונה על ידי edward

פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

ויאיר לפיד היה ראש ממשלת ישראל. 

בגלל שאני יודע כמה אתה "אוהב" את לפיד, אני יודע כמה קשה היה לך לכתוב את המשפט הזה.

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 דקות, edward כתב:

זה תלוי איך אתה מסתכל על הקונספט של מדינת לאום. אם אתה נגד, אני מניח שאנשים עם נטיות לאומיות ייראו לך כמו נאצים.

פנאטים דתיים שווים ערך לנאצים מבחינתי.

פורסם
לפני 9 דקות, edward כתב:

מפלגות נאו נאציות לא מרכיבות חצי מהקואליציה במדינות שהדתיים הישראלים משקרים עכשיו שהם רוצים שישראל תהייה כמוהן.

מפלגות חרדיות בגוונים שונים כן מרכיבות חצי מהקואליציה בישראל.

לפני 9 דקות, edward כתב:

לאומיות ולאומנות לא שוות ערך. אין שום דבר בלאומיות היהודית שמכוון באיזה אופן אינהרנטי לעוצמה לישראל. ולראיה, לא אלו הם האנשים שהקימו את המדינה. 

• תוכן חדש...