Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

כאילו.. יותר טוב ממה שאני הייתי מוציא אם הייתי מתמודד, אבל בכל זאת...

כי אתה שמאלני בוגד שאוהב ערבים.

אבל עדיין היית יוצא לפניי בפריימריז.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

לנסות להוציא את ביבי לנבצרות זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות עכשיו, לפחות לדעתי. לא רואה איך זה יקח אותנו למקום טוב יותר.

לא בטוח. גוטליב שוריינה. גלית דיסטל זכתה רק במקום ה-20. אסנת מארק הייתה באיזה מקום 38.

כאילו.. יותר טוב ממה שאני הייתי מוציא אם הייתי מתמודד, אבל בכל זאת...

בעולם נורמלי דיסטל ומארק מקבלות קולות שמספיק למקום 1240 מתוך 1239.

לפני 7 דקות, mikyl כתב:

ביבי מסתדר עם זה יופי לבד. ומפלגות כמו שס חים מזה.

בינתיים ביבי בשלטון ב-14 שנים האחרונות ואנשי שמאל הם אלה שכל יומיים מדברים על מות הדמוקרטיה וקריאה להפגנות ומהומות.

מה עם אהוד ברק הספיק לרדת במעלית מקומה 90 כדי להצטרף להפגנה?

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

הכל תירוצים.

פעם זכויות להט"ב, פעם מהפכה משפטית, ביבי והשחיתות או שרה והשמפניות.

הכל תירוצים כדי לנסות לייצר בלאגן במדינה ומלחמת אזרחים. שאר ה-95 אלף נגררים כי יונית לוי עושה יח"צ להפגנה.

לא נראה לי. מכיר עשרות שהלכו אתמול. זה לא יונית לוי. אלא תהליך די ברור שנראה כאיום על רובינו, שבסופו ישראל הופכת להונגריה.

אגב ראיתי שליבסקינד פירסם אתמול טור על חבר שלו שחטף מכות מערסים ללא סיבה. תוהה איפה מר משילות. ומרשה לעצמי לנחש שהמכים לא מצביעי העבודה.

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

בינתיים ביבי בשלטון ב-14 שנים האחרונות ואנשי שמאל הם אלה שכל יומיים מדברים על מות הדמוקרטיה וקריאה להפגנות ומהומות.

מה עם אהוד ברק הספיק לרדת במעלית מקומה 90 כדי להצטרף להפגנה?

גם זה לא ככ נכון. הימין טוען שישראל לא דמוקרטית כבר המון שנים. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

לא נראה לי. מכיר עשרות שהלכו אתמול. זה לא יונית לוי. אלא תהליך די ברור שנראה כאיום על רובינו, שבסופו ישראל הופכת להונגריה.

אין פה "תהליך די ברור", יש פה שינויים במערכת המשפט שמוצגים 24/7 כמו סוף המדינה. בגלל זה חברים שלך הלכו.

עכשיו תשאל למה זה מוצג ככה בתקשורת ותבין את ההקשר למה שכתבתי.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אין פה "תהליך די ברור", יש פה שינויים במערכת המשפט שמוצגים 24/7 כמו סוף המדינה. בגלל זה חברים שלך הלכו.

עכשיו תשאל למה זה מוצג ככה בתקשורת ותבין את ההקשר למה שכתבתי.

בטח שיש פה תהליך די ברור.

חברים שלי הלכו כי הם רואים אותו גם.

כאילו... שוב.. ברור שכל אחד מנתח את זה מפוזיציה

פורסם

בזמן האחרון התחלתי לעקוב אחרי אלדד יניב, שהוא אחד השמאלנים הגדולים.

מוזמנים לקרוא את הציוצים שלו, אלא אם תגידו שגם הוא ביביסט..

אין פה שום מלחמת אזרחים או שינוי שיטת ממשל, חברים של יבגני רואים ערוץ 12 והולכים להפגנה כמו חבורה של תרנגולות כי יאיר לפיד אמר רגע לפני שטס לפריז לפרק כמה קוראסונים. 

במקום שחברי האופוזיציה יבכו בהפגנה בכיכר הבימה , שיגיעו לדיונים בכנסת וידברו על הרפורמה כמו ילדים גדולים.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אלדד יניב, שהוא אחד השמאלנים הגדולים

לא יודע אם הוא שמאל או ימין

הוא טרול שמחפש לייקים, לא מכיר איש שמאל אחד רציני שחושב שאלדד יניב מייצג אותו

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

אין פה שום מלחמת אזרחים או שינוי שיטת ממשל, חברים של יבגני רואים ערוץ 12 והולכים להפגנה כמו חבורה של תרנגולות כי יאיר לפיד אמר רגע לפני שטס לפריז לפרק כמה קוראסונים. 

במקום שחברי האופוזיציה יבכו בהפגנה בכיכר הבימה , שיגיעו לדיונים בכנסת וידברו על הרפורמה כמו ילדים גדולים.

לא כי אתה אלוהים. מתי מקימים כנסיה לכבודך?

בחייאת, מאיפה היוהרה? חברים של יבגני קוראים ומבינים מה הולך סביבם. ואת זה שאנשים כמוך עוזרים להפוך את המדינה לאיראן או הונגריה, כי לערבים יהיה יותר רע וזה הכי חשוב.

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אלדד יניב לא שמאל ולא ימין. הוא חולה צומי.

בגלל זה גם כשהיה "שמאל" כדבריך אף אחד לא ספר אותו וכל נסיונותיו להיכנס לכנסת עלו בתוהו.

איך אתה מתאר את ביטול הפרדת הרשויות והכפפת שלושת הרשויות לממשלה בלבד?

פורסם

@יובל .מ.@ניקו פ.- כתומכי נתניהו אדוקים - אולי תוכלו להסביר לי למה משך 12 שנים בשלטון נתניהו לא העלה על דל שפתיו הצעה לשינוי מערכת השלטון (זה לארק בית המשפט) - ועכשיו אצה לו הדרך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

לא כי אתה אלוהים. מתי מקימים כנסיה לכבודך?

בחייאת, מאיפה היוהרה? חברים של יבגני קוראים ומבינים מה הולך סביבם. ואת זה שאנשים כמוך עוזרים להפוך את המדינה לאיראן או הונגריה, כי לערבים יהיה יותר רע וזה הכי חשוב.

אין לך מה להעלב מזה שחברים שלך הולכים כמו תוכי אחרי יאיר לפיד.

לפני 11 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ.@ניקו פ.- כתומכי נתניהו אדוקים - אולי תוכלו להסביר לי למה משך 12 שנים בשלטון נתניהו לא העלה על דל שפתיו הצעה לשינוי מערכת השלטון (זה לארק בית המשפט) - ועכשיו אצה לו הדרך?

מי בדיוק תומך נתניהו אדוק?

ויופי של התעלמות מהתגובה שלו בה הוא רשם שגם במחאות השמאל יש אלימות וקללות. בטח בהתחשב בזה שלפי השורה הראשונה שלו אפשר להבין שהוא לא חבר של ביבי..

ביבי היה חבר הכי טוב של בג"ץ עד שזה נגע בו, מבחינתי הוא זבל כמו כל השאר. BFF של אהרון ברק.

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

אלדד יניב לא שמאל ולא ימין. הוא חולה צומי.

זה יפה שתמיד אחרי אמירה מטומטמת של איש שמאל כולם מתנערים ממנו, וכשהוא הופך להיות איש ימין או במקרה הזה סתם לא תומך במרד אזרחי וקריאות לפעולות נגד המדינה הוא "חולה צומי".

כמובן שאמירות של אנשי ימין זה מות הדמוקרטיה ועליית הפאשיזם בנוהל.

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

"הצעה שמטפסת על עץ גבוה ויחפשו איך לרדת ממנה תוך כדי שינויים מינוריים".

אבל כמובן שחייב לרוץ בכל האולפנים ולבכות כמו לא יודע במקום לעשות עבודה פרלמנטרית אמיתית ולהשפיע.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

זה יפה שתמיד אחרי אמירה מטומטמת של איש שמאל כולם מתנערים ממנו, וכשהוא הופך להיות איש ימין או במקרה הזה סתם לא תומך במרד אזרחי וקריאות לפעולות נגד המדינה הוא "חולה צומי".

כמובן שאמירות של אנשי ימין זה מות הדמוקרטיה ועליית הפאשיזם בנוהל.

לא. גם לימין יש טרולים ולכן אני מתייחס לדברי הנבחרים שלכם ולא לכל מיני איציק זרקא למיניהם (פרט לאלימות שהם מפעילים. דיבורים שידברו כמה שהם רוצים). אל תשכן שהטרול "שלנו" אפילו לא פעיל של אף מפלגת שמאל אלא פעיל מטעם עצמו.

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

"הצעה שמטפסת על עץ גבוה ויחפשו איך לרדת ממנה תוך כדי שינויים מינוריים".

אבל כמובן שחייב לרוץ בכל האולפנים ולבכות כמו לא יודע במקום לעשות עבודה פרלמנטרית אמיתית ולהשפיע.

יפה לשמוע על עבודה פרלמטרית ממי שתמך בהחרמת כל הפעילות הפרלמנטרית במשך שנה וחצי.

בגלל זה אני גם לא מופתע שלא קראת את הנימוקים להחרמה (כמו למשל חוסר תסקיר של היועץ המשפטי של הועדה או חומר רקע אבל למה להתעסק בזוטות? העיקר נוכל להגיד שהיה דיון).

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

לא. גם לימין יש טרולים ולכן אני מתייחס לדברי הנבחרים שלכם ולא לכל מיני איציק זרקא למיניהם (פרט לאלימות שהם מפעילים. דיבורים שידברו כמה שהם רוצים). אל תשכן שהטרול "שלנו" אפילו לא פעיל של אף מפלגת שמאל אלא פעיל מטעם עצמו.

יש התייחסות לכל אדם שמזדהה כימין, בגלל זה הצל מקבל כתבות כל שני וחמישי.

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

יפה לשמוע על עבודה פרלמטרית ממי שתמך בהחרמת כל הפעילות הפרלמנטרית במשך שנה וחצי.

מתי בדיוק תמכתי בהחרמת הפעילות? להזכירך זה היה איש יש עתיד שהצביע עם עצמו באחת הועדות אחרי שעשו קומבינה על אנשי האופוזיציה.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

בגלל זה אני גם לא מופתע שלא קראת את הנימוקים להחרמה (כמו למשל חוסר תסקיר של היועץ המשפטי של הועדה או חומר רקע אבל למה להתעסק בזוטות? העיקר נוכל להגיד שהיה דיון).

שידברו עם היועמ"ש של משרד המשפטים אולי יוציאו להם חוות דעת בלי שהשר יידע על זה.

• תוכן חדש...