Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מהבעיה היא הפילוג המפגר הזה למחנה חילוני ומחנה דתי. בשני הצדדים יש את האידיוטים האלה שרק מחכים להיעלב ולהיפגע מכל מה שלא תואם את צרות המחשבה שלהם.

אלה בוכים שלכל דבר שנוגד את הדת צריך להיות חוק מדינה ואלה לועגים לכל מוטיב דתי ומציגים אותו כפרימיטיבי וחשוך בתרבות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

חביבי אני לא נעלב מה פעם אחת מלכלכים על השמאל וזה אסור?

בסך הכל מגן על השם הטוב שלצערי יש אנשים בימין שמוציאים שם רע, ובכל מקום יש אנשים דפוקים,

יש לי שכן שהוא בצלם וכבר לא מדבר איתי כי אני ימני אם כבר מדברים על שנאה.

רועי

פורסם

הימין מפזר פרופגנדה אגרסיבית של "השמאל יחזיר שטחים", אני רק אזכיר לכם שלמעט מקרה אחד ספציפי (הסכם השלום עם ירדן שנחתם ע"י רבין), כל הסכמי השלום וכל החזרת השטחים בוצעו ע"י ממשלות הימין (כמובן בתמיכת אופוזיציית השמאל).

לממשלת שמאל שיושבת עם אופוזיציית ימין כמעט בילתי אפשרי להעביר החלטות שכאלה אלא אם מדובר בקואליציה רחבה ומבוססת וגם אז, קואליציית שמאל רחבה זה אומר דתיים ודתיים לא ילכו על שלום והחזרת שטחים עם מפלגות השמאל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רועי, לא התכוונתי אליך בכלל, אלא לכל אלה שבוכים שכל מה שאסור בדת צריך להיות אסור גם בחוק. אנשים כאלה יוצרים סיבות טובות ללכלך על הימין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

סלואורייד, אני חושב שפשוט היום, יותר מאי פעם, הציונות הדתית מובילה את המחנה הימני, וזה כנראה גם לא יכול להיות מאוד שונה, אם כי לא כאן המקום לכתוב את ההסברים הארוכים. אני לא יודע כמה חילוניים יצביעו בפועל לבית היהודי, אבל מי שעושה את זה, לא עושה את זה בגלל "ערכים", אלא בגלל שהם פשוט מצטיירים כמפלגה הכי ימנית (או במילים אחרות - שונאת האחר, ניצית, אגרסיבית וכו') שיש כרגע למדינת ישראל להציע והיא מפלגה ריאלית ולא עוצמה לישראל.

רועי, אין לי הרבה עניין לנהל איתך ריב אישי כי אתה נעלב בשם המפלגה, מצטער. זה עולם הערכים שהיא מייצגת, כמו מפלגות פנטיות אחרות ברחבי העולם. זה לא נראה לך? אל תהייה מצביע או תומך שלה. אין גם קשר בין זה ל"רוב העם" (שהם אולי ימניים, אבל לא ברמה הפנטית של הבית היהודי).

עריכה קצרה: בגירה צודק, וזה כי באופן היסטורי לא באמת היה כזה שינוי בגישה בין "שמאל" ו"ימין" לישראל, ובסופו של דבר, תהליכים נקבעו לידי רמת הפרגמטיות של המנהיגים, שהיום (משום מה) נתפסת על ידי חלק מהאנשים בארץ כ"שנאה עצמית".

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה לא היה הליכוד בשלטון בחתימת הסכם אוסלו.

בדיעבד ההסכם שלום עם מצרים מחזיק מעמד ומשרת אותנו יפה למעט תקופה קצרה עם האחים המוסלמים.

באותו דיעבד ההתנתקות לא עשתה את תפקידה ורק הרעה את המצב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההתנתקות, לא הייתה "שיפור עמדות" ובעצם יציאה ממקומות, שכנראה, בשום הסדר עתידי לא היינו נשארים בהם בכל מקרה?

היה גם פינוי מצומצמם מאוד בצפון השומרון להזכירכם.

פורסם
סלואורייד, אני חושב שפשוט היום, יותר מאי פעם, הציונות הדתית מובילה את המחנה הימני, וזה כנראה גם לא יכול להיות מאוד שונה, אם כי לא כאן המקום לכתוב את ההסברים הארוכים. אני לא יודע כמה חילוניים יצביעו בפועל לבית היהודי, אבל מי שעושה את זה, לא עושה את זה בגלל "ערכים", אלא בגלל שהם פשוט מצטיירים כמפלגה הכי ימנית (או במילים אחרות - שונאת האחר, ניצית, אגרסיבית וכו') שיש כרגע למדינת ישראל להציע והיא מפלגה ריאלית ולא עוצמה לישראל.

רועי, אין לי הרבה עניין לנהל איתך ריב אישי כי אתה נעלב בשם המפלגה, מצטער. זה עולם הערכים שהיא מייצגת, כמו מפלגות פנטיות אחרות ברחבי העולם. זה לא נראה לך? אל תהייה מצביע או תומך שלה. אין גם קשר בין זה ל"רוב העם" (שהם אולי ימניים, אבל לא ברמה הפנטית של הבית היהודי).

עריכה קצרה: בגירה צודק, וזה כי באופן היסטורי לא באמת היה כזה שינוי בגישה בין "שמאל" ו"ימין" לישראל, ובסופו של דבר, תהליכים נקבעו לידי רמת הפרגמטיות של המנהיגים, שהיום (משום מה) נתפסת על ידי חלק מהאנשים בארץ כ"שנאה עצמית".

אני מוריד בפניך את הכובע דרך המחשב אתה מצליח לקלוט מה אני מרגיש.

אני לא נעלב בשם אף מפלגה ולא בשם אף אחד פשוט ההתייחסות שלך משגעת אותי.

אני גם לא בא לריב אנחנו בסך הכל מנהלים דיון.

בגירה נכון הימין החזיר שטחים אבל לפי דעתי הוא לא יחזור על הטעות עוד פעם.

וההבדל בין מצרים לעזה שעזה מנוהלת ע"י לוחמי גרילה שרוצים למחוק אותנו כנ"ל ביהודה ושומרון.

אז שלום איתם לא יהיה.

רועי

פורסם

אם נקבל את האקסיומה של "קיצוניים תמיד יהיו" אז שלום עם הפלסטינאים לפחות יוריד מסדר היום את כל ענייני האינטיפאדה המאורגנת והעממית.

עם הקיצוניים נאלץ ככל הנראה להתמודד, ביחד עם שאר העולם בין עם שלום ובין בלי.

בנוגע ל"לחזור על הטעות", אני לא בטוח שאני רואה פה טעות.

ניתן לראות בקלות "טעות" למי שמחפש שלום חם ואוהב עם שושנים ופרחים וציפורים מצייצות מעל מצעד האחווה המיצרי-ישראלי.

החזרת סיני תמורת השלום סיפקה לנו שקט כמעט מוחלט על הגבול הזה, כנ"ל עם החזרת הכמה דונמים האלה בערבה במסגרת השלום הירדני.

אז נשארנו עם פינוי הרצועה, באמת שלא רואה את התועלת שצמחה מהצעד הזה, לא הבנתי אותו אז ולא מבין אותו גם היום, רק אציין שגראדים שוגרו על שדרות עוד כשהיינו שם כך שלדעתי, ההסלמה שקרתה שם מאז הפינוי הייתה קוריית גם עם נוכחותנו בשטח.

פורסם

ההבדל הקל שבין גראדים על שדרות ו-R160 על תל אביב :shock:

בכל מקרה לא יהיה שלום וזה לא יהיה בגלל הצד הישראלי, עוד לא נולד המנהיג הפלשתיני שיחתום על הסכם שבו מופיעות המילים "קץ לסכסוך", משמע מבחינתם כל הסכם הוא מדרגה בדרך להסכם הבא ולזה שאחריו, הם לא יחתמו על קץ הסכסוך כי בתפיסתם אנחנו לא צריכים להיות פה, בכלל.

גם אם תציע 100% משטחי יו"ש, חצי מירושלים, תן לפלשתינים לנהל את הר הבית ולהשמיד עתיקות ולבצע עבודות בניין בכלים חשמליים באתר עתיקות (במקומות שאנשי רשות עתיקות עובדים עם מברשת כן?) והם עדיין לא יחתמו איתך על הסכם כזה.

יש אצל הפלשתינים גם כאלה שטוענים שמנהיג שיחתום על הסכם כזה יימצא למחרת מת, והבא אחריו כבר יבין את הרמז.

בנוגע לקיצוניים, מה זה קיצוניות? כשבערך 90% מהאוכלוסיה הפלשתינית לא מוכנים לקבל הסכם שבו יש קץ לסכסוך, מה שווה הגדרת קיצוניות כשהיא מכילה 90% מהאוכלוסיה? קיצוניים יחסית למה? ל-10% השפוי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בכל מקרה לא יהיה שלום וזה לא יהיה בגלל הצד הישראלי...

...עוד לא נולד המנהיג הפלשתיני שיחתום על הסכם שבו מופיעות המילים "קץ לסכסוך"...

... הם לא יחתמו על קץ הסכסוך כי בתפיסתם אנחנו לא צריכים להיות פה, בכלל.

...גם אם תציע 100% משטחי יו"ש, חצי מירושלים, תן לפלשתינים לנהל את הר הבית ולהשמיד עתיקות ולבצע עבודות בניין בכלים חשמליים באתר עתיקות (במקומות שאנשי רשות עתיקות עובדים עם מברשת כן?) והם עדיין לא יחתמו איתך על הסכם כזה...

יש אצל הפלשתינים גם כאלה שטוענים שמנהיג שיחתום על הסכם כזה יימצא למחרת מת, והבא אחריו כבר יבין את הרמז.

כשבערך 90% מהאוכלוסיה הפלשתינית לא מוכנים לקבל הסכם שבו יש קץ לסכסוך, מה שווה הגדרת קיצוניות כשהיא מכילה 90% מהאוכלוסיה?

קיצוניים יחסית למה? ל-10% השפוי?

כל ההודעה שלך מלאה בהנחות שאותן אתה קובע כעובדות בשטח ולכן אין לה שום קשר למציאות.

והערה נקודתית על משהוא שכתבת:

יש גם כאלה בין הישראלים, רק שאצל הפלסטינים זאת איזה השערה, אצלנו זה כבר קרה!

פורסם

בגירה אני חולק על דבריך זה אמנם לא קשור לסכסוך אבל כן ליחסינו עם הערבים.

בתימן רצחו את המלך שעזר ליהודים והבא בתור כבר הבין שצריך להוציא את יהודי תימן מחוץ לארץ.

את מנהיג מצרים שחתם איתנו הסכם שלום רצחו, ולדעתי המפגעים העממים יותר גרועים מארגון.

רועי

פורסם
בתימן רצחו את המלך שעזר ליהודים והבא בתור כבר הבין שצריך להוציא את יהודי תימן מחוץ לארץ.

זה משהו מתועד או משהו שסבתא שלך סיפרה לך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני לא נעלב בשם אף מפלגה ולא בשם אף אחד פשוט ההתייחסות שלך משגעת אותי.

אני גם לא בא לריב אנחנו בסך הכל מנהלים דיון.

אז אתה לא נעלב, אתה משתגע :) אבל ממה?

שוב, זה מה שהיה למישהי שהייתה חברה במפלגה הזו להגיד בנושא:

המסר שהם משדרים הוא שאי אפשר להיות גם ימני וגם ליברל, גם ימני וגם לא גזען

אז, שוב, ממה אתה משתגע? מהסתירה בין מה שמייצגת המפלגה שאתה רוצה לראות כאחראית על הפן המדיני בממשלה, לבין מה שלימדו אותך שאמור להתפס כרע ופסול (כמו גזענות)? שוב, אם גזענות מפריע לך, אל תהיה תומך של הבית היהודי. כנל גם גם הומופוביה ושלל תופעות חביבות אחרות שהם מייצגים (ורק היום התפרסם עוד ראיון עם הומופוב אחד מהבית היהודי).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...