Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה למאזדה 3 07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטסט ליין ביום חמישי שעבר. מקום לא הכי סימפטי.

בכל מקרה, בדקתי מאזדה 3 שנת 2007. 108,000 ק"מ. יד שנייה. ראשונה היתה בליסינג.

בסעיף המנוע רשום - בלאי פנימי גבוה, רעש מערכת תזמון ושסתומים, סימני שריפת שמן, רעש פנימי ממיסבים, קורוזיה וסימני נזילות בחיבורים ולטפל במערכת ההזרקה.

מערכת היגוי - נזילת שמן מערכת הידראולית ונקישות במתלה.

מערכת בלמים - בלימה לקויה וצמיגים יבשים.

העברת הכוח - נקישה בשילוב הילוכים, חופש צלבים ונזילות שמן.

המוכר די נבהל מהבדיקה והחליף את תושבת הגיר, המנוע הראשית והברקסים האחוריים על חשבונו במוסך בכמעט 3K.

בבדיקה שנערכה במוסך, לא אותרו סימני נזילות שמן מהמערכת ההידראולית ומהגיר.

הוא דורש 35K במקום מחירון - 42K.

מה דעתכם?

תודה!

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

אין צורך להיבהל מדו"ח בדיקות של מכון טסטים, הם בד"כ כותבים שיש הרבה בעיות ברכב כדי שלא יבואו אליהם אח"כ בטענות (כסת"ח). אם יש לך מוסך שאת סומכת עליו אני ממליץ לבדוק אצלו את מצב הרכב כולל היסטוריית טיפולים מול המוכר (במיוחד בגלל שהרכב היה בליסינג).

המחיר שהמוכר דורש זול מהמחירים הקיימים בשוק.

מתי נגמר הטסט?

פורסם
אין צורך להיבהל מדו"ח בדיקות של מכון טסטים, הם בד"כ כותבים שיש הרבה בעיות ברכב כדי שלא יבואו אליהם אח"כ בטענות (כסת"ח). אם יש לך מוסך שאת סומכת עליו אני ממליץ לבדוק אצלו את מצב הרכב כולל היסטוריית טיפולים מול המוכר (במיוחד בגלל שהרכב היה בליסינג).

המחיר שהמוכר דורש זול מהמחירים הקיימים בשוק.

מתי נגמר הטסט?

המוכר אדם נורא ישר והגון. הוא הזדעזע מהבדיקה והחליף את הברקסים האחוריים ואת תושבות המנוע והגיר.

הטסט נגמר בעוד 10 חודשים.

האם תוצאות הבדיקה סבירות? קשות?

עדיף להמשיך לחפש?

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

בנוסף להסברים והעצות כאן בפורום ממליץ עם הדגשה להעזר בקרוב משפחה/חבר עם הבנה טכנית כל שהיא, שיתן מבט על הרכב. אין תחלף ליעוץ במקום כולל גם נהיגה קצרה. לא הייתי נוגע ברכב ללא מיצוי העצות שנתתי

פורסם
בהחלט להמשיך לחפש רכב עם קילומטראז' נמוך ורצוי פחות מ-50K.

הרכב נסע כ-108,000 ק"מ משנת 2007...

זה לא בגבול הסביר?

אגב, תודה לכולם.

פורסם

לפי דעתי הק"מ סביר בהחלט, והבדיקה ממש לא מעידה על בעיה ספציפית, כפי שכבר אמרו, אם יש לך מוסך או מישהו מהמשפחה שאת מכירה וסומכת עליו, כדאי ללכת לבדוק את הרכב אצלו, ולפי המצב לראות אם שווה קניה, כל רכב משומש צורך יישור קו מסויים אחרי הקניה, והמוכר תיקן חלק נכבד מהתקלות היקרות יותר, והוא גם הוריד מחיר, דעתי האישית ממש לא הייתי פוסל את הקניה לפי הבדיקה הנ"ל, אם הרכב ללא תאונות שסי/קורות/תאונות רציניות אז בהחלט שווה לקניה, מחיר טוב וגם תמיד יש מקום לעוד מיקוח.

בהצלחה.

פורסם

על פי הנתומים שרשמת העיסקה נראית כמו עיסקה טובה גם מבחינת המחיר לאחר שהמוכר השקיע 3000 ש"ח הק"מ סביר בהחלט לשנתון ואפילו טוב יחסית למה שמוצע בשוק, לגבי הבדיקה הרוב כסת"ח

אז תתחדשי

פורסם

על איזה מחירון את מסתכלת לוי יצחק אני מקווה!

ומה הרכב היה ליסינג תפעולי?

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

• תוכן חדש...