Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 45+ ש''ח שנת 2008-9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ראשון(8)) במחיר של 45 אלף ככה אפשר גם 50 עם שווה את זה, ושיהיה בסביבות השנים 2008, אוטומט, סופרמיני או משפחתית קטנה.

מה שחשוב לי במכונית לפי סדר:

1)בטיחות.

2)צריכת דלק.

3)מראה-צעיר אוטו קטן אבל שאפשר יהיה להכניס שלוש מאחורה.

אני מעדיף לקנות את הרכב מהמגרשים(איזה טובים יש בחיפה?) אבל גם יד2 זה סבבה.

פורסם

להכניס 3 מאחורה, ורכב קטן לא הולך ביחד, אלא אם לא אכפת לך מהנוחות שלהם, ואז אתה יכול לדחוס 3 אנשים בסופר מיני.

פורוד פוקוס ניתן למצוא מהשנתון ובתקציב שאתה מחפש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סיריון מכניס 3 מאחורה בנוחות ללא בעיה .

בתקציב שלך אתה יכול לקבל 2009 בטוח.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
להכניס 3 מאחורה, ורכב קטן לא הולך ביחד, אלא אם לא אכפת לך מהנוחות שלהם, ואז אתה יכול לדחוס 3 אנשים בסופר מיני.

פורוד פוקוס ניתן למצוא מהשנתון ובתקציב שאתה מחפש.

יש סיבה למחירים הזולים שחברות ההשכרה מוכרת את הפוקוס [יחסית לרכבים אחרים שהן מוכרות]

הוצאות אחזקה גבוהות? שתין מכור? חלפים יקרים?

פורסם
יש סיבה למחירים הזולים שחברות ההשכרה מוכרת את הפוקוס [יחסית לרכבים אחרים שהן מוכרות]

הוצאות אחזקה גבוהות? שתין מכור? חלפים יקרים?

לא

לא

ולא

הפוקוס זה רכב נהדר , החיסרון היחיד שהוא קצת חלש אבל סהכ אחלה רכב.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
לא

לא

ולא

הפוקוס זה רכב נהדר , החיסרון היחיד שהוא קצת חלש אבל סהכ אחלה רכב.

פוקוס וסריון במחיר דומה [סיריון אפילו יותר יקרה] - חיבת להיות סיבה

פורסם
פוקוס וסריון במחיר דומה [סיריון אפילו יותר יקרה] - חיבת להיות סיבה

הפוקוס עולה על הסיריון בכל פרמטר אפשרי למעט צריכת הדלק.

הסיבה למחירים הללו לפי דעתי היא שיש עליה בביקוש לרכבים קטנים וחסכוניים בדלק ביחס להיצע, מה שהעלה את מחירם משמעותית והוריד את מחירי הרכבים המשפחתיים (הפחות חסכוניים), לעתים תוך התעלמות משקלול מחיר הקניה הראשוני ביחס לרכב פחות חסכוני. נוצר מצב פרדוקסלי בו רכבים משפחתיים נפוצים כדוגמת הפוקוס נסחרים במחיר דומה ואף נמוך מרכבים קטנים מקבילים.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

הפוקוס רכב מעולה, גם הדגם הישן יותר. החיסרון שלו בהתאם למה שביקש פותח השרשור הוא צריכת הדלק.

הסיריון תהיה עדיפה מבחינה זו, אך אני חולק על מפיסטו. אי אפשר לשים 3 אנשים מאחור, ושיהיה להם נוח. אולי 3 אנורקסים.

הסיריון מכונית מעולה לטעמי, אבל במחיר ושנתון זהה יש רק 2 סיבות להעדיף אותה על פוקוס. צריכת דלק, ואולי סחירות עתידית. בקשר לסחירות, כבר קראו לי שוטה כאשר ניסיתי להסביר למה רכבים שנפוצים בליסינג פחות סחירים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...