Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מטמינים מעל יריעות פוליאתילן במקום שבו נזק מדליפה למי התהום מינימלי, למשל רמת חובב

אני מתאר לעצמי שפילטרים ושאר שאריות כימיקלים שאין מה לעשות איתם מוטמנים בצורה אחרת, על גבי מצע שאינו מאפשר חלחול גזים ונוזלים אל הקרקע. אם זה ממש מסקרן אותך אביא תשובה מוסמכת בשבוע הבא.

איתמר.

אין דרך יותר טובה? למה אי אפשר פשוט לשים אותם באיזה חומר ניקוי ופשוט למחזר אותם למתכת או משהו כזה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אין דרך יותר טובה? למה אי אפשר פשוט לשים אותם באיזה חומר ניקוי ופשוט למחזר אותם למתכת או משהו כזה?

שתמציא שיטה להפוך שמן לברזל תדבר איתי ונהיה עשירים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא התכוון למחזר את המתכת שממנה עשויים המסננים. שמעתי פעם שעושים את זה, לא זוכר פרטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן עושים את זה אבל כנראה לא בישראל. כאשר זה נוגע למיחזור אנחנו נמצאים רחוק רחוק מאחורי מדינות אחרות. בחו"ל אפילו ממחזרים את האריזות של הגבינות שאנחנו זורקים לפח, את כל פחיות השימורים, את כל כלי הזכוכית למינהם ואפילו אלקטרוניקה כמו שבבים ולוחות אם.

בבקשה, הנה מכונה למיחזור של פלטרים. אפילו לא שוטפים אותם מהשמן המשומש. המכונה עושה זאת בעצמה. גם אוגרת את השמן הניגר מהפילטר תוך כדי כך שהיא חותכת ומוחצת את הפילטר לעובי של כמה מילימטרים.

http://www.youtube.com/watch?v=Idk_Meiuu0U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

• ספונסר פורום
פורסם

תכלס אני לא יודע מה עושים עם המסננים אבל כל מוסך חייב להיות חתום על חוזה

עם חברה מורשת מטעם המשרד לאיכות הסביבה לעיניין הפינוי .

הפינוי דרך אגב עולה כ 350 שח לפינוי של מיכל של כ 300 מסננים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אירונייה, מדינת ישראל, המדינה שהמציאה את כיפת ברזל לא מסוגלת למחזר קופסאות שימורים, מיכלי קוטז' ומסנני שמן משומשים.

פורסם

אני בטוח שהיא יכולה, השאלה האם זה משתלם.

על פי רוב, הרבה יותר זול לייצר מוצר מחומר גלם חדש מאשר ממוחזר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...