Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במחסן כמה חלפים 205: חלקם נדירים מאוד.

נתחיל:

1. היוניט ששולט על המאוורר- 150 ש"ח

2.חוטי הצתה של http://www.magnecor.com/ - עלו לי כולל משלוח ומיסים 636 ש"ח [יש תיעוד].

אלה חוטי הצתה מקצועיים שלא מתכלים בכלל בגלל שהחוט הפנימי עשוי ממתכת. 300 ש"ח

3.חופת לוח שעונים שלמה ל 205 כולל פתחי איוורור נקנתה ב 350 ש"ח לפני כמה שבועות תימכר באותו מחיר.

4.בוסטר ברקס ל 205 - האמת אני לא יודע כמה זה עולה בחוץ ..תציעו

5.יש קרטון מלא פלסטיקה פשוט לבוא ולראות ולהציע.

6.קרבורטור - 200 ש"ח

7. סטרטר - 100 ש"ח

8. אלטרנטור - 150 ש"ח

9. על הרכב מורכבות זרועות תחתונות חדשות\תפוח עליון תחתון בולמים חדשים בכל הגלגלים. מי שרוצה [לפני שהרכב יגיע לגריטה] מוזמן לפרק ולהרכיב אחרים במקומם תמורת מחיר סימלי.

10.מנגנונים לחלון 100 ש"ח לכולם.

11. טסות של הדגם הישן נראות טוב ודי נדירות כולן 50 ש"ח

12. גלגל רזרבי מנופח סבבה בשביל לעבור טסט- 50 ש"ח

13. שמשות מקורית של פיז'ו לחלונות הקדמיים.

14. כיסויים לרמקולים בדלתות במצב טוב מאוד.

זהו לבנתיים משאני זוכר.

אגב: הרכב במצב טוב מאוד ,עדיין בטסט עד למרץ אז יש לו בעיה בגיר. הילוך שלישי רביעי וחמישי "מחליקים" אני לא יודע אם זה בגלל הקלא'ץ או בגלל שמשהו בגיר הלך. אני גורט את הרכב בלב כבד השקעתי עליו הרבה כי רציתי שהוא ישמר עד שיהפוך רכב אספנות -כי אני חושב שהצורה שלו היא קלאסית וחמודה.

בכל מקרה אם יש מישהו שמעוניין ברכב ,הוא יקבל את כל החלקים הנ"ל במתנה עם הקנית הרכב.

פרטים:

0527380308

שמי נועם ,לא להתקשר בשבת ,אני אדם דתי.

תודה

פורסם

למי שמעוניין ברכב אז הינה תמונות:

1804393201312784322.jpg?time=0

1804393201312783714.jpg?time=0

1804393201312783643.jpg?time=0

1804393201312783617.jpg?time=1

עוד תמונות של החלקים יהיו בע"ה השבוע.

תודה נועם

פורסם

שבוע טוב,

אני לא מאמין!

דשבורד שלם כל כך הרבה זמן ולא נמכר?! שנים חיפשתי אחד כזה....עד שמצאתי שבוע לאחר מכן התקלקל הרכב...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...