Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם! תגידו לי בבקשה מגבר של לאנזר דגם 414 600w חדש מציעים לי ב-900 ש"ח

העם המחיר שווה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המחיר נראה לי מאוד זול יחסית לאתר שלהם, http://WWW.LANZAR.CO.IL , בכל אופן

יש לקחת בחשבון שלפי דגמים "נמוכים" של החברה רואים שההצהרות לא בדיוק במקום, לגבי המוצר הספציפי הזה אין לי מושג, רק תקח בחשבון שהמספרים שעל הנייר, לא תמיד המספרים שאתה מקבל בפועל מבחינת הספקים וכדומה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין קשר למחירים שיש באתר לאנזאר .

זהו האתר של היבואן .

וזה לא חכם שהיבואן ימכור ביותר זול מהחנויות שקונות ממנו!

האינטרס שלו הוא שהחנויות ימכרו ולא הוא מכיוון שהוא היבואן והוא מייבא לחנויות

בכול מקרה אם הוא ימכור בזול החנויות לא ימכרו --> ולא יקנו ממנו ואין לו מערך פירסום(ליבואן) ושירות לקוחות וכו!

בכול מקרה המחיר מצוין יותר מידי זול לדעתי

תבדוק אותו טוב לפני שאתה קונה

לא ראיתי שמוכרים פחות מ1100 ש"ח

פורסם

אתה שמעת אותי אומר שהיבואן צריך למכור ביותר זול מהחנויות ?

או שמעת אותי אומר שהיבואן צריך למכור באותו המחיר של החנויות ?

היבואן מציע את המוצר למכירה ב1500 שח.

הבחור מדבר על כימעט 40 אחוז פחות. זה לא הפרש שאופייני גם לא ליבואנים הגנבים ביותר .. לפחות אני לא נתקלתי בזה בעבר (אין זה אומר שזה לא אפשרי), פשוט זה אומר שזה מאוד זול!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מאמין שהמגבר נותן משהו כמו 60 RMS לערוץ

המחיר יקר מדי עדיף תקנה לאנזר וייב 431 שנותן משהו

בסביבות ה100RMS בערך

אגב,המחירים באתר היבואן לא מעודכנים הם מלפני שנה

תתקשר וייתנו לך מחיר אחר

פורסם

oxcide, לא הייתי מהמר על זה.

אני מקווה שאתה לא אחד מאלה עם התיאוריה של, "אסור לחברה לחרוג מ15 אחוז סטייה, כי אז לא יקנו מהם"

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
oxcide, לא הייתי מהמר על זה.

אני מקווה שאתה לא אחד מאלה עם התיאוריה של, "אסור לחברה לחרוג מ15 אחוז סטייה, כי אז לא יקנו מהם"

ממש לא, אני פשוט מדבר מהשוואה של ממש. מגבר של רוקפורד

551X שנותן 4X70 למגבר הנ"ל של לאנזר שמוצהר 4X75 והיו הבדלי עוצמה רצניים

מדובר בחיבור לקומפוננט ROCKFORD p162s שמקבל 60 RMS

נתתי לו משהו כמו 70 הרוקפורד ומהלאנזר נראה 55 או יותר קצת

פורסם

דיי מאוד קשה להעריך סאונד, אבל ההשוואה שלך קצת יותר טובה מכל תגובה אחרת ששמעתי בנושא לאנזר.

אז שוב, מה היו הממצאים שלך ? שהלאנזר +- עומד ב50 וואט ?

ומה היתה הצהרתו ? 500 ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

קניתי את הלאנזר הזה של 600 וואט כי הבנתי שאני לא צריך יותר!

הדגם של 424 שהוא 1000w יותר מדי בשבילי וגם הוא עולה 1100 ש"ח!

בנוסף קניתי רמקולים של פיוניר 350w 4-way דגם TS-A6980R

בקיצר הכל חיברו לי וזה ועכשיו הכל עובד! שומעים יפה מאוד מאחורה!

המחיר יצא 1400 ש"ח כולל אחריות והכל!

עכשיו אני חושב עם כדי לשים קומפוננט! העם כדי להשקיע עוד 500 ש"ח??

הקומפוננט יוסיף משהו? או שישמעו בעיקר את האחוריים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קומפוננט טוב, עם הגברה בהתאם, יהיה דומיננטי יותר

אך אם תביא קומפוננט ב500 שקל, תקבל קצת יותר במה קידמית, אך לפי דעתי הרמקולים האחוריים יבלעו אותו, (בתנאי שאינך מתכוון להנמיכם ולאזן את הבאלאנס בין הREAR לפרונט שלך)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...