Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ-גיר עונה 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסגמנט על המכונית של קלרקסון היה מיותר ומשעמם.. וכל כך ארוך :(

+1, הצחיק בדקה הראשונה אבל אחר כך זה די נמרח.

באמת היה עדיף אם הם היו עושים את אחת מהתחרויות המפגרות שלהן.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קצת מוזר לשמוע שהפאגני החדשה משתמשת בגיר רובוטי, "אידיוטי" כפי שכנה אותו גורו אחד עצבני בפורום אחר, עם קלאץ' בודד ולא ביצירה ה"מופלאה" הקרויה גיר דו מצמדי או DSG ,TCT ועוד כל מיני צרופי אותיות כאלו. ויש גם הסבר שם, אבל מה שחשוב היא ההנחה שאולי מוקדם להספיד אותו, אפילו אם תמצאו אותו היום כמעט רק בפיאט.

הם טענו שזה כדי לחסוך במשקל, ושמדובר בהבדל של 100 ק"ג. אני מניח שברמות האלה 100 ק"ג זה הבדל משמעותי. אני סומך על המהנדסים של ההויאראאאיויאה שידעו מה הם עושים, למרות שלך תדע :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היה פרק קצת ממוחזר כן, אבל עדיין מאד נהנתי! התחיל טוב. החלק שתמיד הכי משעמם אותי זה החלק שהם מראיינים איזה סלב מאנגליה, ובדר"כ זה מישהו שמוכר *בעיקר* בתוך אנגליה אז אין לך באמת מושג מיהו והוא לא מעניין אותך. מה שכן, אחד הקטעים הזכורים היו שטום קרוז המחפיג הזה הגיע לאולפן חחח.. זה היה טוב. :lol:

כמו שאמרו.. finalgear.com זה האתר שמרכז את ענייני טופ-גיר. בזמנו, שריצ'ארד נפצע בתאונה עם הרכב דראג, הם אספו שם תרומות וקנו לו קסדת חצי עם ציור מיוחד של אוגר חחח.. לעיתים יש פרק שהוא לובש אותה. :)

פורסם
הם טענו שזה כדי לחסוך במשקל, ושמדובר בהבדל של 100 ק"ג. אני מניח שברמות האלה 100 ק"ג זה הבדל משמעותי. אני סומך על המהנדסים של ההויאראאאיויאה שידעו מה הם עושים, למרות שלך תדע :)

100 ק"ג הם הבדל משמעותי בכל רמה. מדובר כידוע על משקלו של עוד נוסע וכזה שהינו מדושן למדי. ובכלל, אם תצרף לכך את ההנחה הסבירה שהחלפות ההילוכים בזונדה הנ"ל מהירות למדי ואת הסיפורים על בעיתיות מסוימת שקיימת לפחות בחלק מהתיבות הדו מצמדיות שחלקנו מכיר, אז למה, גורו או לא, כולם קוטלים אותו.

פורסם
החלק שתמיד הכי משעמם אותי זה החלק שהם מראיינים איזה סלב מאנגליה, ובדר"כ זה מישהו שמוכר *בעיקר* בתוך אנגליה אז אין לך באמת מושג מיהו והוא לא מעניין אותך.

המרואיין היה כוכב הסדרה Homeland שמאוד מצליחה בארה"ב וגם בארץ למיטב ידיעתי, אם כי אישית לא ראיתי אף פרק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
בגלל זה אני מתרגם את זה באופן פרטי, כי האיכות של התרגום זה משהו אחר לגמרי.

אני לא הורג את ההומור הבריטי ושם הכל בהקשר הנכון.

לא עובד (לפחות כיום) עם החברות האלו.

אני חייב לשאול, אני מתאר לעצמי שבחברות הגדולות מרוויחים מזה משהו, אבל אף פעם לא הבנתי מה מקבלים המתרגמים באתרים כמו טורק או סאבסנטר(אלא אם כן הם עושים זאת כשירות לציבור ואז תבוא עליהם הברכה!).

פורסם

מוזר שאף אחד לא הזכיר את העובדה שטופ גיר בדרך עקיפה מכירים באש"ף אירגון טרור..(סגמנט החדשות).

:evil: אני שמח שמישהו אחד לפחות בBBC מודע לעולם.

Porsche 944 turbo

פורסם

בדרך כלל מכוניות על כמו הפאגאני ובטח כאלה של חברות קטנות לא ממש עושים לי את זה אבל וואו

עקף בהפרש כל כך גדול את האריאל אטום שזה מנוע עם כיסא, עם עיצוב פנים מדהים, עיצוב חיצוני יפה, קל לשלוט באוטו (לפי מה שאמרו בטופ גיר, ועוד בלי הESP אלא בגלל הפטנט של המדפים כמו במטוס..), בלי מליון מחשבים ואלקטרוניקות כמו בפרארי. לא שמעתי על הדגם הזה קודם אבל נראה שמי שתכנן אותו היה סופר פדאנט שלא מהעולם הזה ושהוא מבין יותר מבפרארי איך לעשות מכוניות. פעם ראשונה שיש מכונית על שעושה לי את זה.. שהיא לא סתם מנוע חזק ושלדה טובה עם חרא של אוטו מסביב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אגב פאגאני יש גם גאווה ישראלית, גם בזונדה וגם בהויירה מותקנים רמקולים שמגיעים ממפעל קטנטן בנס ציונה, Morel שמו.

בתמונה של הזונדה רואים את דגם ה Integra מאחורי משענות הראש ובהויירה זהיתי את הסופרימו (או קרוב משפחה שלו) בדלתות.

איתמר.

5499792655_3d75ff0d0c_z.jpg

pagani huayra interior driver.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
החלק שתמיד הכי משעמם אותי זה החלק שהם מראיינים איזה סלב מאנגליה, ובדר"כ זה מישהו שמוכר *בעיקר* בתוך אנגליה אז אין לך באמת מושג מיהו והוא לא מעניין אותך

זה הקטע שאני תמיד מעביר קדימה, כי אני לא מתמצא במפורסמים, ולא מעניין אותי מה יש להם להגיד על קיה סיד.

אבל מה שהיה בפרק הזה אהבתי, במיוחד ההקפה שהוא עשה בשלג.

אפילו ג'רמי אמר שאומנם זה היה הכי איטי, אבל גם הכי מבדר, וזאת מהות התוכנית, להיות מבדרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...