Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקצת עזרה עם נורית חום של טויוטה יאריס 2005.

כשאני מתניעה את האוטו נדלקת נורית חום אדומה שאחרי כמה שניות הופכת לירוקה ואז נעלמת. האם זה תקין?

קניתי את האוטו לפני חודש בערך וככה זה היה כל הזמן. עכשיו נדמה לי שיש נזילה באוטו, ואין מד חום. איך לבדוק תוך כדי הנסיעה שהאוטו לא מתחמם? רק לחכות שתדלק נורה?

ומה אומרת נורית ירוקה?

תודה רבה מראש לכולם!

פורסם

הנורה הירוקה (את בטוחה שהיא לא כחולה?) מציינת שהמנוע עדיין קר והיא כבית לאחר מספר דקות. ברגע שהמנוע מתחמם הנורה כבית ובמקרה של התחממות יתר נדלקת הנורה האדומה שמשמעותה עצירת הרכב ודימום המנוע מיידית.

אם יש נזילה אז מתקנים אותה, לא ממתינים עד שהרכב יתחמם כי אז כבר יגרם נזק הרבה יותר רציני ויקר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר תודה רבה על ההסבר, השאלה היא עיצד יודעים שיש נזילה?

מה שקרה לי זה שהייתה לי איזשהי נזילה מהאוטו, (של מים), שמתי לב לזה אחרי שנסעתי 2 מטר בערך. עצרתי את האוטו, הטפטוף הפסיק. בדקתי מים ברדיאטור, היה מלא. המשכתי לנסוע, הטפטוף לא חזר. אחרי נסיעה של כ 15 דקות, בדקתי שוב מים ברדיאטור והיה עדיין מלא.

הנורית של חום לא נדלקה. היום שוב נסעתי 40 דקות, ולא ראיתי שיש טפטוף. גם כשהאוטו עומד אין טפטוף. מה זה יכול היה להיות? מזגן לא הפעלתי כבר די הרבה זמן אז לא נראה לי שזה מהמזגן. אני מתלבטת אם לנסוע למוסך לבדוק... חוץ מאותה נזילה הכל נראה בסדר גמור.

תודה רבה.

• תוכן חדש...