Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני זקוק לעזרה בהכוונה לרכישת רכב מיד שניה.

המסגרת התקציבית היא סביב 40,000.

הרכב ישמש לנסיעות יומיומיות של י-ם - ת"א וחזור. ויומיים בשבוע להסעות ילדים קצרות (2 מושבים מאחור ואחד מלפנים).

סדר העדיפות הוא (לפי הסדר) חסכוני (בדלק ובתחזוקה), אמין, בטיחותי. קילומטראז' נמוך/שפוי, נוחות.

אין עדיפות לקטגוריה מסויימת, אם כי יש כמובן עדיפות מובנית לקטנות.

כרגע, הרכב שנראה לי המתאים ביותר הוא סוזוקי אלטו מ-2010-11. יש לי קצת חששות מבחינה בטיחותית.

אשמח להצעות נוספות ולכיווני חשיבה שונים.

פורסם

מכיוון שיש לך נסיעות יומיומיות מי-ם לת"א לפי דעתי כדאי לבדוק כיוון של רכב עם נפח מנוע יותר גדול שיתמודד יותר טוב עם העליות לירושלים ,בתקציב שלך תוכל למצוא רכב כמו רנו מגאן 2009\2008 (מנוע 1600) במצב טוב ,רכב שנחשב חסכוני בקטגוריית המשפחתיות וגם מאוד נוח שיקנה לילדים ולך בטיחות ונוחות נסיעה ביחס לאלטו .

בהצלחה

פורסם

תודה על התגובה.

בשל הקילומטראז' הגבוה בו מדובר, מרכיב צריכת הדלק הינו קארדינאלי מבחינתי.

רכב כמו שהצעת (בהנחה שהוא לא בעל מנוע דיזל), עדיין לא חסכוני מספיק לטעמי.

אני מחפש רכב בעל צריכה של סביב 20 ק"מ לליטר (כן, אני מודע לאופטימיות...) - מה שמתקיים ב-3 אפשרויות:

1. רכב קטן עם מנוע בנזין חסכוני
  2. רכב בעל מנוע דיזל חסכוני
  3. רכב היברידי

לצערי, רכב מהאפשרות השניה נדיר למצוא בכלל ובפרט בקילומטראז' שפוי ורכב מהאפשרות השלישית יהיה יקר מדי.

לפיכך, אני נשאר רק עם האפשרות הראשונה.

ושוב אדגיש, אשמח לשמוע דעות אחרות/שונות :)

• תוכן חדש...