Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיש מלא מלא תלונות על הדואר, אנשים מחכים הרבה זמן בתור (שעה-שעתיים+), ושהעובדים לא מתפקדים.

בקיצור אמרו שהשירות חרא.

בנוסף אמרו שהם לא עומדים בזמנים, לדוגמא ראיינו בחור ששלח הזמנות לחתונה שלו באמצעות דואר 24 שעות ובגלל זה הרבה מהאורחים שלו פשוט לא הגיע לחתונה כי הם לא קיבלו את הדואר ... או שקיבלו לאחר שהחתונה התקיימה.

בקיצור, ביזיון!

פורסם

הכתבה לא חידשה כלום, אבל טוב שמתפתח דיון באמצעי התקשורת בנושא.

לפי תיבת הדואר הפרטית שלי יש ממש עוצר. אני מחכה לכ-6 חבילות מחו"ל בין חודש לחודשיים וחצי, חלקן עם מספר מעקב שאין לי מה לעשות איתו (כי מעקב המשלוחים כנראה הפסיק להתעדכן), ועוד אחת מהארץ (מרחק 10 דקות נסיעה, שלושה שבועות).

:turn-l:
פורסם

ביזיון מה שהולך !

הזמנתי 2 חבילות מאותו ספק בהפרש של שבוע .

2 החבילות זהות בהכל !!

חבילה אחת הגיע תוך 5 ימים מארהב

חבילה שנייה מה 23 יצאה לדרך ועדיין לא קיבלתי מכתב דואר רשום מהדואר!

קניתי מטען מסין ועבר כבר שבועיים ולא קיבלתי..

צריך לרענן אותם או שיכניסו חברה מתחרה -חייבים לעשות משהו

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עם כל הכבוד לכתבות השונות, בשורה התחתונה זה עניין די רנדומלי,

ויש הבדל עצום בין הסניפים. בדיוק כמו רשתות שיווק או סניפי מזון מהיר.

אופי המנהל ואופי הצוות הם מה שמשפיע יותר מכל דבר אחר

על מהירות המשלוח של החבילות ועל איכות השירות.

דווקא קיבלתי לאחרונה חבילה מארה"ב בזריזות מפתיעה -

דווקא בעונת חג המולד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יצרה עמי קשר כתבת מערוץ 10 לפני כמה ימים וביקשה שאתראיין. אני לא מתלהב ממצלמות אז ביקשתי שאת התלונה ששמתי להם על הקיר יצלמו לחדשות 10. נציגה מהדואר בחדרה חזרה אלי לפני כמה ימים (לפני שידור הכתבה) ואמרה שיש דואר שמחולק ע"י חברת מ.ס.ר ולא על ידי הדואר וזו הסיבה לעיכובים כי זו חברה מתחרה.

לי אישית ממש לא אכפת מי מחלק. אני יודע שאם המצב ימשיך ככה, גם הדואר וגם מ.ס.ר (או כל חברה אחרת) יקבלו תלונה ממני במשרד התקשורת.

פורסם

חברת מ.ס.ר. מתחרה בדואר בחלוקת דואר כמותי. נשמע לי תירוץ קלוש (אלא אם דוקא החשבון של הסלולר שלך הוא זה שמתעכב).

פורסם

הבעיה הכי גדולה היא שבאיביי יש לך רק חודש לפתוח קייס כנגד המוכר אם המוצר לא הגיע ואחרי חודש אתה יכול לדבר לקיר, פעם התקופה הזו הספיקה למשלוח ואם הוא לא הגיע אז באמת ידעת שיש בעיה, היום אף משלוח לא מגיע בפרק זמן הזה ככה שאין מה לעשות, למתחכמים, אי אפשר לפתוח קייס על כל פריט כי איביי עוקבים אחרי כמות ה"בעיות" שאתם עושים בתור משתמשים וככל שתפתחו יותר קייסים האמינות שלכם בקביעת צד בקייס תרד.

לי אישית יש שש חבילות דיי יקרות שנשלחו לפני מעל כחודש ולא רק שלא הגיעו אלא אפילו לא מופיעות במעקב אך לא פתחתי כנגדם קייס כי היה לי אותו סיפור עם שתי חבילות אחרות ששלושה שבועות אחרי פתיחת הקייס כן הגיעו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מישהו ראה לאחרונה חבילה בדרך אליו במעקב המשלוחים? יש לי רושם שדואר ישראל הפסיק לעדכן את מעקב המשלוחים כדי לחסוך עבודה.

האם זה מצטרף ל"דואר 24" שמגיע אחרי שבועיים, ושאר התרגילים?

• תוכן חדש...