Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוהבות קוריאניות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרג אותי שהוא אמר ש דייהו שינה את שמו ל שברולט פתאום.

חוץ מזה הסרטון הזה צולם גם בתקופה שגם היפניות לא היו כלכך טובות , וחוץ מזה ממתי הבריטים נותנים מחמאות למשהו שהוא לא לנד רובר או אסטון ? חח

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
ברשותי האקסנט של קפטן סלוו, ואני מאוהב בה. מצד שני, הוא גרם לי להתבאס עכשיו ^.^

(מן הסתם מנוע בנזין במקום הדיזל)

אל תתבאס , אפילו על פרארי קלארקסון אמר שהן מכוערות ולא כלכך טובות ,עד שהוא נסע ב 458

פורסם
^

האמת שהאקסנט מלאה ברעשים וקרקושים, ולי יש מנוע בנזין!!

לא רוצה לחשוב עליה בגרסת 3 צילינדר דיזל.

אז מה , ובלאנטיס שהיתה למשפחה שלי שזה יפני , היית חושב שכל רגע משהו מתפרק ושלא נדבר על איכות הבולמים...אלוהים ישמור

צריך להסתכל על השינוי שחל עם השנים , ו ידוע ש טופ גיר לא ממהרים לחלק מחמאות בעיקר לרכבים מהמזרח .

פורסם

צריך להסתכל על השינוי שחל עם השנים , ו ידוע ש טופ גיר לא ממהרים לחלק מחמאות בעיקר לרכבים מהמזרח .

אז מה, גם באירופאיות וגם ביפניות חל שינוי. כל שוק הרכב משתנה כל הזמן, זאת תוצאה ישירה של טכנולוגיה בעלת תאוצה.

אותי מרגיז שמתמחרים רכבים קוריאנים כמו רכבים אירופאים, או ליתר דיוק, גרמנים, ובאמת מבצעים השוואה ביניהם. היתרון של רכב קוריאני ע"פ המתחרים הוא המחיר. אבל אם המחיר איננו אטרקטיבי - אין שום סיבה שבעולם לקנות רכב כזה.

זה שיונדאי וקיה התחילו לייצר מכוניות שנראות לא רע חיצונית ופנימית כלל לא מעיד על איכות המכלולים (מנוע, גיר, מתלים, בלמים וכו').

.Your average Notepad

פורסם

יש סיבה גם אמינות , אתה עדיין משוכנע שהצרפתיות ו VW אמינות כלכך ?

נכון הרבה אנשים קונים קוראני גם בגלל המחיר אבל אני אישית לא רואה שום סיבה להחשיב אותן כמו חלק מהאנשים לנחותות מהיפניות .

חוץ מזה בארץ יש מגוון קטן מאוד של רכבים של יונדאי וקיה , ורוב הדגמים שמביאים לארץ הם דגמים זולים וקטנים , לכן גם ישר קופצת המחשבה על זול זול ... , גם כי אין בארץ כזה ביקוש למכוניות גדולות עם מנועי V6 V8 שדווקא יש ליונדאי תתפלאו .

פורסם

יפניות לפחות אמינות, לגבי קוריאניות.. בוא נגיד שאני כבר לא זוכר מתי ראיתי רכב קוריאני בן יותר מ 8. לדודה שלי יש יונדאי שנת 2004 עם 150,000 ק"מ שפשוט מתפרקת לחתיכות. רכבים יפנים ישנים לעומת זאת, אינם מחזה נדיר.

צרפתיות אני לא ממש מכיר, אבל VW תיאורתית אמורות להיות פחות אמינות בגלל מכלולים רבים יותר כגון מגדשי טורבו/על, תיבות הילוכים כאלה ואחרות, שלל מערכות וטכנולוגיות שפשוט מעלות את הסיכוי לתקלה. רכבים פשוטים הם סופר אמינים. אין כ"כ מקום לחוסר אמינות אם כל מה שיש ברכב זאת תיבת הילוכים ידנית ומנוע. דיברתי עם נהג סקודה אוקטוביה (טורבו?) דיזל מהדור הישן, שאלתי אותו לגבי אמינות הרכב. אני אציין שהוא קרע לרכב את הצורה, זרק קלאץ' בכל פעם שהיה צריך להשתמש בו, ובעקרון נסע כאילו הרכב שכור. הקילומטרז' הראה 450,000, והוא אמר לי שהרכב הקודם שלו היה אותו הרכב, שאותו הוא החליט למכור אחרי 750,000 ק"מ. גם יש די הרבה חיפושיות בנות 50-60 שמסתובבות להן. לכן, התשובה שלי תהיה כן, רכבי VW הם אמינים, כל עוד הם נשארים פשוטים.

.Your average Notepad

פורסם
לדודה שלי יש יונדאי שנת 2004 עם 150,000 ק"מ שפשוט מתפרקת לחתיכות.

הרכב שלי ממש חרוש וקרוע יש לו מעל 210,000 והוא שנת 2005, אוטומטי, טפו טפו טפו מה שנקרא.

פורסם

לא חושב שיפניות יותר אמינות , אני ממש לא חושב שמאזדה אמינה כ''כ , אמינות גם באה לידי ביטוי ביחס של הנהג לרכב .

וגם נתקלתי בתופעה בארץ שאנשים לא יודעים להבחין בין סיני ל קוראני ו ליפאני , אבל זה כבר בורות כנראה .

פורסם

יש דיון על יונדאי ואני לא נמצא בו?! :-)

הסרטון מציג רכבים מתוצרת יונדאי-קיה שהם פשוטים ,עממיים וזולים. רכבים יפניים הם גם לא ממש שיא האמינות, וצרפתים לא בהכרח נוטים להתקלקל מהר, הכל פונקציה של תחזוקה ונהיגה נכונה. מה שנכון לגבי הגיר הAL4 של הצרפתים כי הוא לא אמין מבסיסו. לכל רכב יש את "המחלות"שלו לאחד יורד הציפוי מהפלסטיקים ונעשה דביק, לשני סדק בדשבורד, והשלישי רועד כמו טרקטור. ממאזדה שהייתה במשפחה היא מאוד אהבה את המוסך,עם היונדאי (טפו טפו) אין הפתעות וזו לא הראשונה שלנו. אז מה שאני אומר בשורה התחתונה אין להתייחס לסרטון ממש ברצינות היום המצב שונה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

Daewoo Xtra Cool.

הרג אותי חחחח

וזה שאמר שהיפניות מאותם שנים לא היו כל כך טובות? אתה רציני? היפניות בשנים האלה עד כמה שזכור לי היו כאן בארץ במקום הראשון, ואלו השנים שבהן טויוטה ייצרה כמה מהרכבים הכי אמינים שלהם.

ניפראשול דה לה מיני קושקה!!!

פורסם

יונדאי משנה את כללי המשחק של ה"קוראניות"

עיצובים לא רעים

אבזול לא דל בכלל

ומחיר אטרקטיבי

בהחלט אלטרנטיבה ראוייה

• תוכן חדש...