Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מבחר די יפה - תקציב מאד יעזור...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה יכול לעשות יבוא אישי של R8 6.0 v12 טווין טורבו דיזל

או Q7 עם אותו מנוע.

ועכשיו ברצינות, אתה צריך לציין תקציב.

They are trying to ban me...

פורסם

C3 פיקאסו טורבו דיזל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

C3 פיקסאו הוא בסך הכול סופר מיני מוגבה, הוא לא משפחתי.

אם רוצים משפחתית, אז במחיר ריאלי יש את הפלואנס והמגאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב בואו נעשה קצת סדר -

תקציב - +/- למשפחתית חדשה בנזין רק שאנחנו מדברים על דיזל. [המקבילים ל I35, פוקוס, קורולה זה הכיוון].

ואם לא היה ברור - רכב חדש מהסוכנות, נגמר הליסינג וצריך לבחור רכב חדש, והעבודה מעבירה אותי לדיזל בגלל הק"מ...

פורסם
C3 פיקסאו הוא בסך הכול סופר מיני מוגבה, הוא לא משפחתי.

אם רוצים משפחתית, אז במחיר ריאלי יש את הפלואנס והמגאן.

אין שום הבדל בין כמות הנוסעים, כמות המטען והמרחב הפנימי בין C3 פיקאסו ובין משפחתית ממוצעת.

ההפך המוחלט הוא הנכון !

פורסם

אני ממליץ להוסיף לרשימה אופל אסטרא דיזל. היא היחידה בין דיזליות משפחתיות במחיר סביר עם מנוע 2 ליטר חזק מאוד. ידנית עולה 135K, אותו מנוע כמו באינסיגניה. אסטרה מרגישה מאוד איכותית בפנים ומרווחת למדי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אין שום הבדל בין כמות הנוסעים, כמות המטען והמרחב הפנימי בין C3 פיקאסו ובין משפחתית ממוצעת.

ההפך המוחלט הוא הנכון !

מחזק. מניסיון שלי, אני מתנייד ברכב הזה עם עגלת תינוק, וציוד לשבוע בתא המטען, כיסא תינוק במושב אחורי, בוסטר ועוד נוסע מאחור ללא תלונות ועוד 2 נוסעים מקדימה. לא מתלוננים בכלל ולא מרגישים צפיפות.

הישיבה הגבוהה מוסיפה ולדעתי הרכב הזה הוא אחד הטובים מבין לוגמי הדיזל.

אם צריכת הדלק מעניינת, אז במצב מלא כמו שתיארתי למעלה, בקיץ, צריכת הדלק הייתה עם מזגן בנסיעה משולבת 1:19.

עכשיו בחורף זה קצת יותר (לכיוון 1:20.5).

שמח לעזור,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בדיוק אותם נתוני ק"מ/ל גם אצלי.

תן לאישתי את הרכב לכמה שעות והיא מחזירה אותו עם ממוצע מופרך של 22-23 ק"מ/ל אבל זאת לא נהיגה שאני או אתה נתמודד איתה בגבורה! :lol:

• תוכן חדש...