Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בקניית טויוטה ורסו חדשה, וראיתי שניתן לקנות אותה אצל היבואן או בסוכנות משנה.

ממה שהבנתי, המחירים אמורים להיות זהים, רק שסוכנות משנה יכולה להתגמש בנושאים אחרים כמו למשל הנחות על איבזור.

האם יש עוד הבדלים, כאלה שצריכים לגרום לי להעדיף לקנות אצל היבואן דוקא (אחריות, טיפולים, וכו')?

תודה,

בועז.

פורסם

בעיקרון בסוכנות משנה יש יותר יחס אישי ויש גם מוסך צמוד, במקרה של טויוטה לא הייתי ממליץ על הסוכנות הראשית כי במקרה ויש משהו אין להם אפילו מוסך ואז היחס הוא כבר של מוסך שלא מכר לך את הרכב.

אני יכול להמליץ לך על דנאל מוטורס בכ"ס דבר עם דרור. קנינו אצליהם אוריס היברידית אומנם היו תקלות עם ההתקנות המקומיות אבל הם ממש מישתדלים ונתנו פיצוי על כך (מערכת המולטימדיה מתה ביום השני, לא החזירו פלסטיקים למקום, וחיישני רוורס כמו סירנה של משאית) שוב שים לב לדברים האלה אבל הם לא היתחמקו ונתנו יחס מעולה לפני קבלת הרכב ועוד יותר טוב אחריו שהיו התקלות

how it's like to drive :twisted:

פורסם

נקודה נוספת: הסוכנויות מרחיבות את האחריות: כ"ס לדוגמא נותנת עוד שנה או 150k ק"מ נתניה נותנת עוד שנתיים ואחריות וכו'...

how it's like to drive :twisted:

פורסם

יש עוד נקודה לגבי התשלום: ברגע שאתה מזמין מסוכן, כאשר אתה משלם לו את סכום המכונית במלואה, ישנה סכנה שברגע שהוא חדל פירעון, לא תקבל את הרכב.

לכן, מי שרוצה ראש שקט בעניין הזה, לדעתי, כדאי שיזמין בסוכנות הראשית. כבר היו דברים מעולם.

לידיעתכם, בסוכנות הראשית יודעים על המבצעים של הסוכנויות משנה, והם לא פראיירים. ראו לדוג' אצל יבואן סקודה, הוא גם מציע טיפול ראשון חינם וכו'.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש כמה: "הגורן" בנתניה וגגג ברעננה.

לא נראה שיש להם בשר לתת הנחות והטבות (בטח לא על הקודיאק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...