Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בחנייה רכב, לא בשימוש, DAEWOO SUPER RACER שנת 92, לא משתמשים ברכב כבר 3-4 חודש בערך, ומתכננים לשלוח אותו לגריטה..

עכשיו לצידו, עומדת ה SUBARO B3 IMPREZA היפה, שבה אני כן נוהג.

אני רוצה להעביר דלק מהדייהו לסובארו, ויש בידי צינור של נרגילה - שהוא לא כל כך עבה, אבל לא כל כך דק, והוא ארוך. יש אפשרות לנשוף חזק ואז לרוקן את המיכל עם הצינור הזה ולהעביר את הדלק למיכל השני או שהצינור לא מספיק טוב?..?

פורסם

בעיה אחרת שאולי תתקל בה (בסובארו - הרכב החדש).

פעם נתקעתי בלי דלק (טיפשות וחוסר תשומת לב), כשמלאתי בקבוק קולה בתחנת דלק כדי להכניס למיכל גיליתי שהמיכל לא נפתח, מסתבר שיש איזה פין/מגנט/פטנט כלשהוא שהפתח נפתח רק כאשר מכניסים את הידית של התחנת דלק, בסוף הצליח הבחור (מטעם חברת הליסינג) לפתוח אותו עם מברג בצורה כלשהיא, אבל גם לו זה לקח זמן.

פורסם
לא נושפים אלא שואפים או מוצצים

ואם לא רוצים להחנק מהאדים (לא נעים בכלל) אז רצוי לנשוף פנימה כך שהצינור יהיה ריק מאדים ורק אז לשאוף.

הצינור יהיה טוב אם הוא יגיע לתחתית טנק הדלק וגם לרצפה. על הרצפה אתה ממקם את המיכל אליו תרצה להעביר את הדלק.

פורסם

רוב המשפכים, בטח כאלה שמוכרים ב-10 ש"ח באביזרי רכב יפתרו את בעיית הקלאפה שאולי קיימת בסובארו.

הסתובבה בפורום "שיטה" שלא מערבת לא נשיפה ולא מציצה אך מצריכה צינורית דקה יחסית. יש גם משאבות ידניות שמשמשות אינסטלטורים ומקרים כאלה.

פורסם

א. דייהו סופר רייסר יש רק משנת 95 ודייהו בכלל בארץ רק משנת 94 אז איך שלך 92?

ב. לא בטוח שדלק שעמד כמה חודשים במצב שמיש עכשיו, תבדוק איזה תוסף צריך להכניס כדי שאפשר יהיה להשתמש בו.

פורסם

הייתי מוותר על זה, אני יודע שהדלק בישראל יקר, אבל יש סיכוי שתכניס לכלוך למיכל של הסובארו, בדייהו ישנה איך שלא תנסה לשנות את זה יש לכלוך ובמיוחד בתחתית המיכל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...