Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, אני שואל לא במטרה לרכישה בעת הזו אך כן לידע כללי חשוב מאוד.

תגידו, האם כדאי לשים ג'אנטים 14 אינטש (שהם כמובן סיניים) על הרכב הזה?

כל פעם פחדתי מהג'אנטים סיניים האלה שאין להם אמא ואבא למרות שאפילו פה ועוד כמה מקומות כתבו לי שיש להם סיניים וזה לא בעיה.(אני קצת פרנואיד).

השאלות שלי הן ככה:

אם אני מתקין מתישהו ג'אנטים ומעוניין להחזיר לישנים זה סיפור גדול?

כשמרכיבים ג'אנטים מה עושים אחרי שמרכיבים?מקומות כמו אוטו דיפו\חנויות לאביזרי רכב שמוכרים ג'אנטים כאלו מספקים את כל הסחורה, קרי, הרכבת הג'אנט, איזון וכיוון פרונט אם צריך?.

מה הסיכוי שיהיו בעיות של רעידות ובלימות כשהג'אנט מורכב בצורה מושלמת, מתאים מבחינת מרווח ברגים?

האם האיכות קובעת בעניין הזה?

ג'אנט סיני באמת יכול לתת שקט נפשי מבחינת מהירויות וכאלה?

תודה רבה לעוזרים.

אני מבין שיש ג'אנטים כמו לנסו (תקנו אותי אם אני טועה) שמיוצרים בסין,

אבל אלו כנראה חברות איכותיות שיש להן אבא ואמא.

דגמים סיניים נטו זה מה שמעניין אותי האם הבקרת איכות מספיק טובה כדי שהג'נאט יישאר שנים על גבי שנים בנהיגה רגילה ולא בכניסה בבורות כמובן.

• תוכן חדש...