Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים, היום בצאתי מהלימודים באתי להכניס להילוך ראשון בשביל להתחיל נסיעה שמעתי רעש "פלק" מכיוון הקלאץ' ולא היה ניתן להכניס הילוך אלא אם אני מפעיל כח.

פתחתי את המכסה מנוע וראיתי כי הכבל קלאץ' כולו מגולף והולך להיקרע,

כמה אמור לעלות החלפת הכבל הנ"ל?

וכמה אמור לעלות חיזוק הבורג מתחת לרכב בשביל לחזק את ידית ההילוכים שרופפת?

פורסם

זאת מחלה של איביזות האלה.. לי עלה לפני כ 3 שנים במורשה 550 ש"ח כולל מע"מ וכולל עבודה.

במוסך אחר זה יעלה יותר זול אני מאמין, בכל מקרה ממליץ לך רק את הכבל המקורי ולעשות זאת בהקדם האפשרי

כי זה יקרע לך בזמן הכי לא מתאים.

פורסם
זאת מחלה של איביזות האלה.. לי עלה לפני כ 3 שנים במורשה 550 ש"ח כולל מע"מ וכולל עבודה.

במוסך אחר זה יעלה יותר זול אני מאמין, בכל מקרה ממליץ לך רק את הכבל המקורי ולעשות זאת בהקדם האפשרי

כי זה יקרע לך בזמן הכי לא מתאים.

לאו דווקא מחלה של איביזות. היה לי את זה בזמנו גם בלנצ'יה דלתא. לא צריך מוסך בשביל לחזק את הבורג מלמטה.

• ספונסר פורום
פורסם

כבל מצמד מקורי כולל עבודה עולה אצלנו 400 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
לאו דווקא מחלה של איביזות. היה לי את זה בזמנו גם בלנצ'יה דלתא. לא צריך מוסך בשביל לחזק את הבורג מלמטה.

אולי באמת זאת לא מחלה אבל אני שקראתי על הנושא בזמנו דווקא הבנתי שכן.

וחוץ מזה על קבלות (מבעלים קודמים שהיה מטפל במורשה) ראיתי שכבל הוחלף לפני כשנתיים לפני שאני

החלפתי שוב.

• תוכן חדש...