Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור ההמלצות פה ועוד קצת שיטוטי גוגל, ננעלתי על ה - opti seal .

האם התהליך בחומר איטום דומה לשימוש בווקס?

זאת אומרת, שטיפה, פלסטלינה ואז חומר האיטום? או שלא צריך פלסטלינה כשמשתמשים באיטום?

אחרי ששמים את חומר האיטום, התחזוקה השוטפת היא רק שטיפה? או גם ווקס מומלץ או שזה מיותר?

ה - opti seal לא מכיל חומרים שמורידים את איכות הצבע לאורך זמן? קראתי שאסור שיהיו חומרים מסוימים אבל לא הצלחתי למצוא תשובה האם ה - opti seal מכיל אותם או לא.

ונראה לי ששאלה אחרונה(אשתדל), יש חומרים שיכולים לפגוע או להוריד את זמן החיים של האוטם?(למשל חומרי שמסירים שכבה ממנו שמומלץ להמנע מהם?)

אין לכם מושג כמה עזרתם לי וכמה אני מעריך את ההשקעה. מקווה להשתפשף קצת בתחום כדי שאוכל לעזור לאנשים כמוני בעתיד.

פורסם

זאת אומרת, שטיפה, פלסטלינה ואז חומר האיטום? או שלא צריך פלסטלינה כשמשתמשים באיטום?

אחרי ששמים את חומר האיטום, התחזוקה השוטפת היא רק שטיפה? או גם ווקס מומלץ או שזה מיותר?

ה - opti seal לא מכיל חומרים שמורידים את איכות הצבע לאורך זמן? קראתי שאסור שיהיו חומרים מסוימים אבל לא הצלחתי למצוא תשובה האם ה - opti seal מכיל אותם או לא.

ונראה לי ששאלה אחרונה(אשתדל), יש חומרים שיכולים לפגוע או להוריד את זמן החיים של האוטם?(למשל חומרי שמסירים שכבה ממנו שמומלץ להמנע מהם?)

אין לכם מושג כמה עזרתם לי וכמה אני מעריך את ההשקעה. מקווה להשתפשף קצת בתחום כדי שאוכל לעזור לאנשים כמוני בעתיד.

אפשר פלסטלינה, לא תמיד חייבים. זה חלק יותר חשוב כשעושים פוליש.

לגבי הורדת צבע - פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה. המטרה של הווקסים/אוטמים זה לספק הגנה ולא להרוס צבע. זה מוצר שהרבה זמן בשוק - אם היה משהו כבר היו יודעים עליו.

מה שיכול להרוג את האוטם/ווקס זה מסירי שומן כמו וינדולין, רסס-נגב, מטליות אלכוהול, פלסטלינה, וכו'.

קקי ציפורים וג'וקים גם יאכלו דרך האוטם, אבל בשביל זה הוא בעצם שם. לספוג את הנזק שלא יגיע ללכה.

פורסם

האופטיסיל לא מכיל כלל חומרים שוחקים. אוטם נטו. השימוש זהה לוקס - רק שאין צורך להשאיר להתאחות ולנגב. מנגבים את האופטיסיל והוא מתאדה לבד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...