Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע מה הבעיה עם קנית צמיגים מאוטודיפו?

את הצמיג השני אתה מקבל ב 200 ש"ח, את הרביעי ב 150 ש"ח,

אבל את הראשון ושלישי במחיר מלא.

בסוף אחרי כל ההנחות על 4 צמיגים GOODYEAR אתה משלם בסביבות 2500 ש"ח, לפעמים בפנצ'ריות אחרות זה יותר זול , בלי מבצעים מפוצצים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באימפרזה שלך מידת הצמיגים 16\55\205?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני 4 שנים קניתי באוטו דיפו גם 4 צמיגים לפי המבצע.

האחריות היא ל-4 שנים.

מכיר כולל הרכבה ואיזון צמיגים.

הבעיה שאין להם מבחר ממש רחב, ולא כל צמיג שמציגים הוא טוב

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אני מכיר מישהוא שקנה מאוטודיפו הזה שני צמיגים של גודייר מידה 175/60/14 או 15 אני כבר לא זוכר אבל ביותר מאלף שקל.

כמובן כולל איזון והרכבה, אבל הוא שילם יותר מאלף שקל!

אז הגעתי למסכנה ש...:evil: , טוב, עדיין יש כאלה אנשים אין מה לעשות.

בחיים שלי לא נכנסתי לאוטודיפו הזה.

ד"א

כל צמיג בעולם הוא בעל 4 שנות אחריות, כמובן שהאחריות אינה מכסה חוץ מפגם ביצור שזה נדיר.

פורסם

מה באמת מכסה אחריות על צמיגים?

מותקנים לי עכשיו על הרכב צמיגים עם 4 שנות אחריות שאחרי פחות מ-3 שנים ו-40,000 ק"מ זקוקים להחלפה בגלל שחיקה (לא התייבשות או משהו כזה). האם האחריות מכסה דבר כזה? איזה "פגם בייצור" ניתן להוכיח? האם מישהו פה פעם הפעיל את האחריות שהיתה לו על צמיגים?

:type:
פורסם
האם האחריות מכסה דבר כזה? איזה "פגם בייצור" ניתן להוכיח? האם מישהו פה פעם הפעיל את האחריות שהיתה לו על צמיגים?

זה בדיוק כל הקטע.

4 שנים אחריות נשמע מבטיח - אני לא מכיר מישהו שהחליפו לא צמיגים "במסגרת האחריות".

לפני שנים החלפתי 4 צמיגי YOKOHAMA ובאחד מהם התנפחה הדופן (לאחר כשבוע) - הצמיג נשלח ליצרן (או זה לפחות מה שאמרו לי) - שכמובן החליט שזה לא פגם ייצור - פשוט אבן כנראה קפצה לה לדופן הצמיג.

אני לא יודע אם זה נכון או לא.

אך כמובן תמיד הם יכולים לטעון שזה בגלל משהו (אבנים, בורות........)

כך שלא הייתי בונה על האחריות.

פורסם

כפנצ׳רמאכר לשעבר, היו מקרים שהחלפתי צמיגים במסגרת אחריות אך לא בגלל שחיקה מוקדמת מהצפוי.

הצמיג יכול להחזיק 3 שנים או 4 אבל לא באקלים שלנו, מה שהכי פוגע בצמיג זה השמש הישירה שמחממת את הצמיג כמו תנור והוא מגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד, זה פוגע באורך חיים של הצמיג גם אם הרכב לא זז.

• תוכן חדש...