Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא כתוב בחוזה שהרכב כולל מערכת ניווט אז אין שום קייס מול היבואן.

המחיר (3000 שקל) מופקע - אז אל תקנה.

או שתסתדר בלי GPS מובנה כמו שתיכננת כשהזמנת את הרכב, או שתמצא פתרון חלופי יותר זול להפעלת המסך המובנה.

אם כתוב בחוזה מערכת ניווט אז ברור לחלוטין שהכוונה היא מערכת מלאה הכוללת תוכנה ומפות שיעבדו בארץ.

אבל נראה שזה לא המצב.

המצב המתואר בשרשור הוא כמו שבחוזה לא יהיה כתוב "בקרת שיוט" והרכב יבוא עם הגה שיש לו את הלחצנים של הבקרת שיוט, אבל הם לא מחוברים לכלום.

אז מה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחוזה אכן לא כתוב שהרכב מגיע עם תוכנת GPS, וזאת לא היתה הטענה.

התרעומת הינה על המחיר המופקע והחסר כל פרופורציה שיבואן מרשה לעצמו לקחת על "תוספת".

ולמה אני שם את ה"תוספת במרכאות - כי אותו רכב בדיוק כאשר נקנה באירופה או באמריקה מגיע עם מפות מתאימות - אבל קרסו הבינו שבשביל להתאים את הGPS לשוק הישראלי יהיה עליהם להשקיע קצת, ולמה להם לעשות את זה עם הלקוח הישראלי השבוי והפראייר.

לאחר שיחה עם נציגת השירות, היא הודיעה שלדעתה המחיר כלל לא מופרז, כי עד לא מזמן הטענת נמפות עלתה 7000 ש"ח! :shock:

אז כן, אפשר להסתדר גם בלי GPS, ואפשר להרכיב על רכב של 170,000 ש"ח מכשיר חיצוני שיעשה את אותה עבודה בדיוק בעלות של 500 ש"ח - אבל כל מי שמצדיק פה את היבואן הוא הסיבה בדיוק שמשתינים עלינו על בסיס יומי, ואנחנו מחייכים ומרגישים טוב עם עצמנו.

משה.

מגאן 265

פורסם

ענק.

ניסאן מוכרת מכוניות עם GPS שמתאים רק לצפון אמריקה.

אופל מוכרת מכוניות עם רדיו דיסק שמתאים רק לאירופה.

ואנחנו משלמים על רכב שמחירו כמו קוקאין בקולומביה.

הקרטל מחרבן עלינו ואנחנו אומרים תודה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אם באולם התצוגה הרכב עם לחיצים של בקרת שיוט והיא בפועל לא קיימת חובת ההגינות היא לידע את הלקוח.

כנ"ל לגבי מערכת GPS.

איש המכירות צריך לצפות את "הרמת הגבה" של הלקוח בנוגע לתוספת של 3000 ש"ח לטובת מפות.

באותה המידה שהוא מדגיש את יתרונות הרכב, מן ההגינות לציין את ה"חסרונות"

שקרסו יקחו כמה שהם רוצים, זאת זכותם (החזירית אם יורשה לי...)

ליבואן כזה לא הייתי חוזר גם אם היה נותן יהלומים בחינם.

אני האופן אישי נכוותי עם צמפיון ולעולם לא ארכוש רכב שהם מיבאים.

היה לי אינסידנט קטן לפני כמה שנים טובות, עם קרסו כשאבא שלי רכש סניק וקיבל "מתנה" רדיו-דיסק פיוניר.

לאחר הרכישה הסתבר שהמכשיר לא תומך MP3. ביקשתי לשדרג את המכשיר וקיבלתי הצעת שדרוג שעולה יותר מרכישת מכשיר חדש ב ZAP. כשעלות ההפרש בין הדגמים עמדה על 50-100 ש"ח. חזירות...אה כבר אמרתי.

וזה על רכב של 154K ש"ח!

משני הסיפורים האלו את הלקח שלי אני כבר למדתי.

אבל כמו שכתבו בספר שופטים "איש הישר בעיניו יעשה"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבא של חברה שלי נכנס לסוכנות מיצובישי לפני כשנה וחצי, דקה לפני הסגירה ביום שישי. הוא ראה את הספורטבק 1800 סמ"ק והתאהב. הזמין על המקום, שם מקדמה של 2000 ש"ח נראה לי, היה מבצע על הרכב ב120 ומשהו אלף, יחד עם חבילת אבזור מפנקת. מעניין שהGPS אצלו עובד מצויין, אמרו לו שמסך המגע לבד עולה 6000 ש"ח והוא כלול בחבילה. עם המסך הגיע GPS עם כל המפות הדרושות לארץ.

לשלם כ"כ הרבה כסף על רכב, ואז לדרוש פאקינג 3K על מפות?!?! שברור ל2 הצדדים שה GPS הוא חלק מהחבילה זו לא רק חזירות, זה לא רק שיטת המצליח, זה גועל נפש וסחטנות שרק בישראל אפשר להמשיך לירות חיצים מזוהמים כאלה, ולהמשיך לנסות כי מותר. ישרא-קרטל.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

זה באמת חזירות, אין ספק.

אבל למה לתת להם יד? אל תקנו מערכת ניווט מהיבואן, גשו למתקין פרטי ובסכום נמוך בהרבה תצאו עם תוצאה יותר מקצועית.

פורסם
כי ככל הנראה לא הבטיחו ללקוח GPS במכירה וזה גם לא קיים במפרט הרכב.

יכול מאוד להיות (אני מהמר שזה המצב) שכל נושא המולטימדיה שימש לצורך מכירת הרכב ללקוח או במקסימום סיפרו לו שיש מערכת סאונד עם מסך מגע. הלקוח קיבל את הרכב ורגיל שמסך מגע=GPS פעיל. יש מקלט GPS ברכב אבל צריך תוכנה שעליה קרסו רוצים שומו שמיים תשלום. אפשר להתווכח עד מחר על המחיר והאם הוא הוגן, אבל עד שלא יהיה פה מידע איזה תוכנה צריך להכניס בדגם הספציפי הזה (כל הכבוד לבחור שדיבר על WAZE, ממש רלבנטי לשרשור) ומה עלותה נראה לי שהויכוח מיותר.

ואחרי כל זה, אני חושב שברכב כמו ג'וק טורבו שגם ככה מתומחר גבוה מאוד לדעתי אפשר היה להכניס תוכנת ניווט בתוך המחיר. זה עדיין לא אומר שהלקוח צודק או שקרסו רמאים\גנבים וכו'.[/quote]

זאת השורה התחתונה.

אולי אף אחד לא חייב, ואולי זה לא רשום בשום מקום, אבל זה בהחלט טעם מר לדעת שקנית איזה גרסת פרימיום, ויש לך למעשה "הכנות" לדברים שכרגע לא עובדים. זה מרגיז, וזה מעצבן. כן, עדיף היה אפילו שלא תותקן שם מערכת כ"כ מפוארת ושיפרקו אותה ולא ינפנפו ללקוח כמו סדין אדום.

אם זה אני, זה היה מציק לי מאד , הייתי מרגיש טמבל לדעת שיש לי הכל מובנה ברכב בצורה מקורית, אבל לרכוש עוד GPS ולהדביק אותו לחלון בנפרד, רק כי יש תוכנה מתאימה, שאפשר לשים אותה בכמה דקות, אבל שוחטים עליה במחיר.

הרי זה לצאת מהסוכנות בהרגשה שדפקו אותך. התנהלות מטופשת לחלוטין של קרסו. מי שכבר משלם כזה מחיר על כזה רכב,

לא ישברו אותו עוד 1000 - 1500 ש"ח שקרסו יוסיפו כבר למחיר ושהכל יעבוד.

חוקי - כנראה שכן אם זה לא רשום בשום מקום במפרט.

הוגן - לא בטוח, שהרי לפחות שיודיעו לפני ללקוח על האקסטרה הנ"ל שידע שאין לו ניווט.

חכם - ממש ממש לא. לקוח עם רכב חדש מרגיש שמנסים לעשות עליו עוד קופה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עדכון ראשון חינם במהלך השנה ואח"כ 300-400 ש"ח כפי שנהוג בכל החברות.

נשמע לי הוגן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
עדכון ראשון חינם במהלך השנה ואח"כ 300-400 ש"ח כפי שנהוג בכל החברות.

נשמע לי הוגן.

וממתי "הוגן" קשור ל"קרסו"?

ניסאן העולמית מוכרת עידכוני מפות ב 150$.

אני מפחד לשאול את קרסו בכמה עידכון יתומחר בארץ.

מגאן 265

פורסם

לאחר שיחה עם נציגת השירות, היא הודיעה שלדעתה המחיר כלל לא מופרז, כי עד לא מזמן הטענת נמפות עלתה 7000 ש"ח! :shock:

נציגה = נגה?

שלח מייל לשירות@קרסו, באמת נראה לי שאפשר לעשות משהו.

משכנתא זה קל

פורסם
נראה לי יותר פשוט לשלם לאחד המוסכניקים שיבצע התקנה פרטית אחרי שעות העבודה.

אם כולה מדובר בדיסק שאפשר להתקין בקלות בכל רכב אז אולי שווה לשלם לאחד המוסכניקים כדי שישאיל לכמה דקות את הדיסק וזהו.

בכמה דקות האלו יש לשכפל את הדיסק במחשב נייד.

אחר כך אפשר להחזיר את העלות של התרגיל הזה בהתאגדות עם כמה בעלי רכב נוספים עם אותה בעיה :evil:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ההצעה הזאת לא חוקית וגובלת בגניבה.

אתה לא יכול "לשכפל" דיסק על דעת עצמך ולהפיץ אותו.

זאת עבירה פלילית.

• תוכן חדש...