Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת טס לחתונה של אחי שחי בקווינס,

אשאר שם שבועיים בערך אז כמה שאלות:

מהם המקומות הכי מומלצים?

ניתן למצוא שם אייפון 5 על הדרך?

כמה עולה כרטיס טיסה לואגס ?

תודה לכולם!

imprza new age

פורסם

מקומות מומלצים....

Jersey gardens, מרכז קניות שנמצא 20 דקות ממנהטן עם המון חנויות עודפים

מועדונים יש בשפע, בביקור האחרון יצאנו לניקי ביץ' והיה נחמד, כשהתגוררתי בניו יורק הייתי מבלה הרבה בפיל הוורוד

Pink elephant

ובכללית אזור אריזת הבשר זה אזור המועדונים, meat packing district

מתחיל להיות קריר וזאת התקופה הכי יפה בניו יורק, הסתיו מהמם וסנטרל פארק נראה מדהים בשלכת.

חנויות לבגדים טובים בזול:

Burlington coat factory

מחזיקים את המותגים הבאים במחירי בדיחה- באפאלו, טומי, ראלף לורן, נאוטיקה, דוקרס, קלווין קליין, קנט קול וכד'.

בross יש יותר תנועה ומבחר מצומצם יותר.

מסעדות יש בשפע ואם תחפוץ באוכל ישראלי חביב אתה מוזמן לנסוע לגרינוויץ' ווילג', מסעדה בשם 12 כסאות, אווירה שנקינאית ומרקים מצויינים.

haters will hate

פורסם

בנצי קבל תיקון לגבי ה outlet :wink:

jackson premium outlet נמצא במרחק נסיעה דומה מאוד ממנהטן (גם הוא בג'רזי מן הסתם) ואם זכרוני אינו מטעה אותי הוא הרבה יותר טוב מ jersey gardens...

http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=54

דרך אגב, אם בא לך, אחת האטרקציות התיירותיות הנחמדות לדעתי היא טיסת מסוק מעל שמי מנהטן.

אם איני טועה התענוג עולה בסביבות 200 דולרים ל"סיבוב" של כעשרים דקות בערך. יקר, אבל אמורה להיות חוויה חד פעמית. יש כמה וכמה מנחתי מסוקים לאורך הנמל וכמעט בכל אחד מהם מבצעים טיסות תיירות שכאלו. אין ספק שזו מלכודת תיירים, אבל אני לפחות הייתי מוכן לשלם 200 דולר בשביל לצפות במנהטן במשך 20 דקות ממעוף הציפור.

נ.ב, המון מזל טוב :smile:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

או סטארבאקס :-)

יש עוד דברים מענייינם בניו יורק, אם בא לך טיול ברוח קרבית יש כמה אזורים בברונקס שאני יכול לשלוח אותך אליהם בשעות הלילה המאוחרות. מקווה שעברת אימון מתקדם בצהל.

haters will hate

פורסם

אוקיי תודה לכולם

איך אני דואג שלא לגלוש באינטרנט באייפון

כדי לא לקבל חיוב אסרונומי אחר כך?

אני זקוק רק לוואטסאפ בלבד.

תודה לכולם!

imprza new age

פורסם

בזמנו נסעתי לשבוע בניו יורק, אם אתה בקטע של קניות לך לוודבארי(אאוטלט בניו ג'רזי), המותגים שם יותר "שווים" מבאחרים. אני יצאתי עם מלא שקיות ופחות 2000 דולר....(יש לציין שבאתי עם מזוודה כמעט ריקה)

פורסם

אני מאוד אהבתי את ג׳רזי גארדן שהמליץ פה

בנצי, זה איזה 25 דק נסיעה מהתחנת אוטובוס הראשית במנהטן.. היינו חצי יום ואז חזרנו לעוד יום שלם כי הרגשנו שלא הספקנו ;)

אוכל באמת יש המון!

המוזיאונים להיזהר מהsuggested price.. אפשר לתרום גם פני אם רוצים ולהיכנס.

מופע ברודווי מצויין שהיינו בו היה מלך האריות, מוזיקה והפקה מדהימה אבל צריך להזמין כרטיסים מראש..

אל תבנה על לעמוד בתור לכרטיסים כי זה כבר ממש לא מה שהיה פעם.

בקשר לאינטרנט ההמלצה הכי טובה זה לקנות סים מקומי עם אינטרנט ופשוט להשתמש כרגיל עם סקייפ וואטסאפ וכל השאר

אבי

פורסם
אוקיי תודה לכולם

איך אני דואג שלא לגלוש באינטרנט באייפון

כדי לא לקבל חיוב אסרונומי אחר כך?

אני זקוק רק לוואטסאפ בלבד.

תודה לכולם!

תוציא את הסים כארד כדי למנוע עלויות - וחפש לך WIFI .. סביר להניח שכמעט בכל מטר ריבועי יהיה לך לפחות 3-4 חינמים

• תוכן חדש...