Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה במקום בו הותר תמרור האוסר על חניה

שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

"לפי סעיף 9 הוצב תמרור לפני מעבר החציה לפני כיכר גדולה המורה על איסור חנייה"

התיאור הוא כזה, אני נמצא בעיר כלשהי בה ליד הכיכר יש חניות, ורחובות סמוכים אך אף פעם החניה שם לא פנויה.

כלומר, מלא רכבים מחנים לצידי הדרך ובמרבית הפעמים הנהגים שם כלל לא מקבלים דו"ח על שעצרו לשעה, שעה

וחצי ככה.

אני ב 10:00 החלטתי להחנות את הרכב ליד חנות KSP שנמצאת ליד כיכר גדולה, לפניי היו חניות עם רכבים שהחנו

כלומר, לא היה לי מקום חניה מוסדר, אז החנתי עם הבהוב כפול. הלכתי למספר דקות, חזרתי ב 10:35 ומצאתי את

הדו"ח שאומר : "10:34 חניה במקום בו הוצב תמרור האוסר על החניה" הדו"ח - 250₪

על הרכב קיים 'תו נכה' שהוא בתוקף עד 2015 ללא שום קשר.

בכל אופן, אני יכול לערער על זה? ואולי לבטל? (דווקא בבוקר ערב יום כיפור!) יש לי לשלם את זה עד ה 10.12.2012.

* האם מדובר ב'נקודות' ? הבנתי שזו "עבירת חניה" ולא "עבירת תנועה" מה ההבדל?

מה גם? שהפקח דאג לרשום בהערות 'שהפרעתי לתנועה לזרום' ואני לא ראיתי אף אחד שמתקשה, יש 2 נתיבים, כאשר זה

משתלב להיות נתיב אחד (בדיוק על ה 2 עצרתי, אחרי החניות בצדדים ככה שנתתי להם לעבור, מלא אנשים עושים את זה!).

ולא מצאתי מקום חניה.

תודה על העזרה ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא היתה חנית נכים פנויה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חנית נכים מורת לעיתים בניגוד לתמרורים וסימונים על הכביש,

אבל במידה ואינה מפריעה לתנועה.

אני מניחה שאתה לא הנכה שמשתמש ברכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד יש אפשרות.

תכתוב מכתב לרשות בו קיבלת את הדוח,

תנמק את בקשתך ותקווה שיבוטל.

ל'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב לעזרה? אין לי מושג איך לשכנע אותם. למרות שזה היה רק לכמה דקות, לא היה חניה. זה עוד היה בערב יום כיפור, יש עוד מאתיים רכבים לידי שעשו את אותו הדבר ואפילו אחרים היו במשך 3 שעות שם. הגיע פקח רק בגלל שמישהו "דיווח" מהטלפון שלו על רכב שמציק, בטח נהג שהגיע מאיילון והיה עצבני באותו רגע התקשר לבקש שישלחו פקח. ושלחו!

זה בדוק מישהו שדיווח, כי בדר"כ אין שם פקחים בכלל.

מדובר בעיריית חולון.

איסור חניה

9. לא יעמיד אדם, לא יחנה ולא ירשה לאחר להעמיד או להחנות רכב –

1)

אלא אם כן הועמד הרכב בתוך השטחים המסומנים בתמרורים ד 19- או ד- )

20 – אם סומנו;

2)

במקום חניה שבו הותרה החניה לסוג מסוים של רכב בלבד, והרכב שהוחנה )

איננו רכב שחנייתו הותרה במקום;

3)

על המדרכה, אלא אם כן הותרה החניה בהסדר תנועה שנקבע לפי סעיף 4(ב) )

;( לעיל, בכפוף לפסקה ( 4) להלן, ולסעיף 10 (א)( 3

4)

על המדרכה, גם אם הותרה החניה בהסדר תנועה שנקבע לפי סעיף 4(ב), אם )

הוחנה הרכב שלא בהתאם להוראות תמרור ד 19- שעל המדרכה;

5)

במקום חניה, אלא אם כן מקום החניה אינו תפוס על ידי רכב במספר שנקבע )

כמותר לחניה במקום בעת ובעונה אחת;

6)

באופן שיש בו כדי להפריע או לעכב את התנועה, או להסתיר תמרור מעיני )

המשתמש בדרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה ראית, לא הפרעת לתנועה. כשהפקח ראה, היתה הפרעה לתנועה.

תנועה זה דבר דינמי, רגע אחד אינו דומה למישנהו.

אם קיבלת דו"ח, הוא מצולם. בדוק אם אתה יכול לראות את הצילום בטרם תבקש להישפט או בטרם תגיש עירעור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המכתב יכתוב בעל הרכב הנכה ולא אתה , יציין כי חיפש מקום חניה לנכים ולא מצא חנה במקום בו לא הייתה הפרעה לתנועה לדקות ספורות בלבד.

מקווה שיעזור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...