Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחירון הוא הגג העליון לאוטו ממש מיוחד

זה היה הציטוט המדויק. למיטב ידיעתי, הרכבים אותם הבאתי הם בדיוק ההגדרה לאוטו ממש מדויק. מה שאתה אמרת, כלומר רכב יד ראשונה, בלה-בלה-בלה, לא קשור לייחוד הרכב ודווקא כאן המשפט על מחת ותחת משקף יותר. מה גם שבשניהם יש חור, כידוע.

אז כמו שאמרת, קצת הבנת הנקרא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה היה הציטוט המדויק. למיטב ידיעתי, הרכבים אותם הבאתי הם בדיוק ההגדרה לאוטו ממש מדויק. מה שאתה אמרת, כלומר רכב יד ראשונה, בלה-בלה-בלה, לא קשור לייחוד הרכב ודווקא כאן המשפט על מחת ותחת משקף יותר. מה גם שבשניהם יש חור, כידוע.

אז כמו שאמרת, קצת הבנת הנקרא.

לגופו של ענין - כבר ענו לך עוד כמה אותה תשובה.

- מה זה מחת ? אם אתה מתקשה - למה לא תעתיק את שכתבתי אני ? המורים בזמני היו באמת מורים.

יש למחת חור ?

גם בכתיבה אנחנו שם ? צריך באמת 2 מ.צ. - אחד קורא ואחד כותב ?

פורסם

Mistype, הלכתי לבצע ספוקו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
השוק הולך ומתמלא בדגמים שצורכים כמו הפנדה,הרבה מהם לליסינג.

בעוד 3 שנים, כשייצאו לשוק המשומשות ייפול חזק מחירן, כמו של המזדה 3 וחברותיה היום.

מחירון הוא הגג העליון לאוטו ממש מיוחד (יד ראשונה פרטית ע"י סבתא עם כל ניירת התחזוקה במוסך ייבואן ובלי שריטה - זה מיוחד) וזה שאת מתארת - לא. לא פרוטה יותר.

איך אתה מעדיף שנקרא לך, יונה, יחזקאל או אולי אליהו אדוני הנביא?

הייתי מצטט גם את יתר ההודעות שלך אבל גם זו מספיקה.

אין לך ולאף אחד מושג מה יהיה בעוד כמה שנים.

השוק הוא שוק חופשי, אם הבחור יקבל 25 יופי, ואם לא , יוריד מחיר. לכל סיר יש מכסה.

מחירון מספק מחיר ממוצע, מכונית פחות טובה ומבוקשת מהממוצע תמכר בפחות וטובה או מבוקשת יותר תמכר ביותר וזה ממש לא משנה לאיזה חור בגוף שלך תחליט להשוות את העניין.

פורסם

מחירון הוא הגג העליון לאוטו ממש מיוחד (יד ראשונה פרטית ע"י סבתא עם כל ניירת התחזוקה במוסך ייבואן ובלי שריטה - זה מיוחד)

שטויות במיץ.

מחירון לציוד משומש, ולא רק רכב, זה מחירון ל "מצב ממוצע". כלומר רכב במצב טוב, בלי בעיות מיוחדות, ובלי דברים שצריכים לזכות לתשומת לב מיוחדת.

סתם לדוגמה-

יש על רכב בן 9 קצת שריטות פה ושם? הגיוני. אנחנו חיים במדינת ישראל. בתור קונה לא הייתי מבקש הורדה במחיר על דבר כזה (למעשה- לא ביקשתי) ובתור מוכר לא הייתי מוכן להוריד במחיר על זה. שטחים גדולים של צבע שרוף או הרבה שריטות זה משהו אחר.

הרכב יד שלישית? הגיוני לרכב בן 9.

טופל מסוף תקופת האחריות במוסך קבוע שאינו מורשה? הגיוני גם כן. המחיר של המורשים יקר.

ויש לי עוד לא מעט דוגמאות כאלו. מה שאתה מתאר נקרא מצב של "רכב חדש בן 9", הוא נדיר מאוד, ורכבים כאלו תמיד מקבלים סכומים יפים מעל המחירון.

פורסם
תודה רבה על הכל דעות - עזרתם לי לקבל כיוון כללי...

לmika- את צודקת מחיר "יד 2" לפנדה אוטמטית עם הקלימוטרז הנמוך הוא 25K אך הפנדה המדוברת היא ידנית ולכן המחירון עם 19K, המחירון המשקולל שלה הוא 20K הבעיה שהמוכר רוצה עליה עןד 5K מעבר למחירון של יד 2.....

טעות שלי, משום מה הנחתי שאת מדברת על אוטומט...

בכל אופן, המחירון המשוקלל של הרכב שתיארת הוא 20 אלף ש"ח (בשקלול יד וק"מ). הרכב היחיד הידני שיש כרגע בלוח משנת 2005 נמכר בסכום הזה (20K) והוא יד שלישית עם כמעט 160 אלף ק"מ. הפנדות הידניות האחרות (והמעטות) משנתונים גבוהים יותר וכנראה לא בתקציב שלך. אז אני מניחה שכוחות השוק משחקים כאן תפקיד מכריע, ויש סיכוי טוב שהרכב המדובר יימכר בסכום קרוב למה שמבקשים עליו.

אם זה מעל התקציב שלך, נותר רק להיות סבלניים ולחכות להזדמנות הבאה...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אם כך, אז כנראה שהפנדה המפורסמת בתחילת השרשור נמכרה ודי מהר, ואני משער שבמחיר קרוב מאוד למבוקש.

אז אולי המחיר אכן משקף את המציאות.

שים לב שכמעט כל ה"פנדות" שהיו בלוח בתחילת השרשור, והיו עם נתונים טובים עד ממוצעים "נעלמו"- סביר שנמכרו.

אין ספק שלפיאט פנדה יש עדין ביקוש רב, קח את זה בחשבון.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...