Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צמיגים ספורטיביים לרכב ממש לא ספורטיבי

AvielT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המידה 205/55/16 שהיא יחסית נפוצה, הרכב הוא טויוטה אוונסיס,כרגע נועל T1R שכבר לא באמת מזוהים כT1R.

אני מחפש צמיגים אוחזים,בסגנון של הT1R,מחיר לצמיג 600-650 ש״ח,דופן קשיחה חובה,שהדופן החיצונית לא תעלם אחרי 3-4 סיבובים,אורך חיים לא חייב להיות ארוך במיוחד אבל גם לא של R1R,זהו סך הכל.

כבר מצאתי S.Drive במחיר מצחיק שברגע האחרון התבררו מ2011,ומאז מצאתי S.drive במחירים של 800 שקל ומעלה לצמיג!!

שמעתי שההנקוק וונטוס טובים,יש למישהו נסיון עליהם?

מה עם הדנלופ dz101 direzza?נחשבים ספורטיביים?

אשמח לביקורות על צמיגים,ניסיון והמלצות,תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המחיר של היוקוהמה באמת מצחיק, לא הייתי פוסל אותם על הסף. אם נשמרו כראוי, צמיגים מ-2011 יחזיקו מעמד ויהיו דביקים להפליא.

גם ככה ה-S.Drive הם אובר-קיל בשביל האוונסיס, חוששני שגם אם הצמיג מעט יבש (באמת מעט, זה לא שהוא שכב חשוף במדבר) הוא יתן תמורה מלאה לכסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה לפני חודש וירדתי מזה כבר,אין למה לחזור לזה,אני לא מעוניין בצמיגים מ2011.

לא חושב שהם אובר-קיל בדיוק כמו שהT1R לא היו כאלה בשביל האוונסיס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המידה 205/55/16 שהיא יחסית נפוצה, הרכב הוא טויוטה אוונסיס,כרגע נועל T1R שכבר לא באמת מזוהים כT1R.

אני מחפש צמיגים אוחזים,בסגנון של הT1R,מחיר לצמיג 600-650 ש״ח,דופן קשיחה חובה,שהדופן החיצונית לא תעלם אחרי 3-4 סיבובים,אורך חיים לא חייב להיות ארוך במיוחד אבל גם לא של R1R,זהו סך הכל.

כבר מצאתי S.Drive במחיר מצחיק שברגע האחרון התבררו מ2011,ומאז מצאתי S.drive במחירים של 800 שקל ומעלה לצמיג!!

שמעתי שההנקוק וונטוס טובים,יש למישהו נסיון עליהם?

מה עם הדנלופ dz101 direzza?נחשבים ספורטיביים?

אשמח לביקורות על צמיגים,ניסיון והמלצות,תודה!

ה dz101 לא צמיג הכי טוב, רועש וגם אחיזה לא הכי טובה - ביקורות שלו בעולם לא מזהירות.

S.Drive יותר טוב מה T1R ואין לו את בעיית הדופן שיש בטויו. - הכי מומלץ

בנוסף אתה יכול למצוא את הקונטיטננטל sportcontact 2 שהם גם טובים

המלצה סופית - לך על S.Drive שגם בעלי GTI נהנים ממנו.

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי עליהם,וגם אייליה עם הבורה אמר לי שהוא מבסוט מהם,נראה לי שאני אחפש כאלה טריים.

כמה הם אמורים לעלות?

עריכה:

ראיתי שרשמו עליהם בכמה מקומות שהדופן דווקא רכה מידי.

מה לגבי ה452 של פלקן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק אם יש MAXXIS MA Z1 במידה שלך, אני אישית מאד מרוצה ממנו, אומנם במידה קטנה מזו המתוארת כאן, אבל מאד מבסוט ומקדם השחיקה שלו אכן 140 לעומת 100 בטויו או הפוך, לא רוצה להטעות. זאת אומר יותר עמידים לאורך הזמן מהטויו, השאלה גם איזה אופי נהיגה יש לך על הטיוטה, ככה שזה גם סיבה טובה לחיסול מהיר של צמיגים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביאל, תרכז את ההמלצות ותרים טלפון לאורון דוידו אחרי החג, תשאל מחירים ותאריכים.

תגיד שאני הפניתי אותך.

חתימה טובה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-SC2 טובים אך יקרים ומיושנים יחסית. במידה ויש SC3 במידה, הם עדיפים כמובן(וגם יקרים עוד יותר).

S.DRIVE או K110, שני צמיגים ברמת ה-T1R, עם דירוג ביצועים עדיף.

ה-DZ101 לא קשור כאן לעסק בכלל. למעשה, ה-TURANZA ER300 שהיו לי לפני על אותו הרכב - היו טובים יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אודי תודה על ההצעה.

אני מאוד רוצה ללכת על הS.Drive,אבל לא מצאתי מחיר נמוך מ800 לצמיג,אלה המחירים?!

ההנקוק וונטוס זולים,ומצאתי טריים אבל מפחד להתאכזב מהדופן הרכה כמו שקרה לי עם הT1Zubi,איזה עוד אופציות יש לי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

DZ 101 באמת לא קשורים, אבל SP SPORT MAXX כן צמיגים ספורטיביים מעולים.

הם קצת יותר זולים מ S.DRIVE:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=402550&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E0%F0%E2%EC%E9%E4

FALKEN 452 מתחרים ב T1R , כנראה טויו עדיפים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...