Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה היה לפני חודש וירדתי מזה כבר,אין למה לחזור לזה,אני לא מעוניין בצמיגים מ2011.

לא חושב שהם אובר-קיל בדיוק כמו שהT1R לא היו כאלה בשביל האוונסיס.

כבעל תואר שני בהנדסת פולימרים וניסיון בתחום הרשה לי לומר כי: לפסול צמיג רק בגלל שהוא יוצר בשנת 2011 זו טעות שנובעת מבורות.

אם הצמיג מאוחסן בתנאים סבירים [כלומר לא תחת כיפת השמיים או בתוך מכולה סגורה תחת שמש ישירה] אין שום סיבה שהוא יפגע.

בניגוד למקובל לחשוב, צמיג עשוי פולימר עמיד ביותר ורק תחת תנאי סביבה הרסניים במיוחד [חשיפה אינטנסיבית לשמנים, דלקים, חום גבוה, קרינת UV, או בקיצור כל מה שעובר על הצמיג בחייו הקשים על הכביש] הוא יעבור תהליך איטי של פירוק החומר [דגרדציה].

כפי שאתה יכול להבין, תחת תנאי אחסון, אפילו שאינם אידיאלים, הצמיג לא יעבור שום תהליך פירוק.

אגב, צמיג לא "מתייבש" אלא עובר פירוק החומר.

הוא בעצם מעולם לא היה רטוב.. :roll:

בקיצור, אם האפשרות עדיין קיימת לך עליה בשתי ידיים.

אגב, ישנה בדיקה פשוטה מאוד הנקראת Shore hardness אשר יכולה להוכיח לך כי הצמיג לא איבד מהרכות שלו.

כול שעליך לעשות הוא להביא אלי צמיג "טרי" זהה למציג "הישן" ואני אבדוק זאת תוך שתי דקות.

פורסם

תודה אבל הסט הזה כבר לא רלוונטי לגביי.

המשכתי לחפש היום אס.דרייב,המחירים ממש גבוהים אז אני חושב לרדת מהם.

את הוונטוס של הנקוק לא מצאתי בשום מקום וכולם מסתכלים עליי כמו חייזר שאני שואל אם הם קיימים במלאי.

אני אמשיך לחפש את ההנקוק,בנתיים יש עוד המלצות לצמיגים אוחזים עד 650 שקל לאחד?

פורסם

כנראה שתצטרך לבחור בין TOYO T1R ל FALKEN FK452.

לאוונסיס שני הדגמים יתנו את האחיזה המיוחלת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מוכן להגיע למחירים של 850 וקצת אז מישלין פיילוט ספורט 3.אחיזה מעולה על יבש ורטוב,והוא גם צמיג בריא אם טראד 320 :) .(גילוי נאות,אני נועל אותם)

ההנקוק V12 החדש(אחרי ה K110) ונטוס משהו ,שלא זוכר הם פחות טובים,איך עדיין מצוינים ,וניתן להשיג סביבות השש מאות.(התמורה הכי טובה למחיר בארץ לספורטיביות לדעתי)

מקסיס MA-Z1 גם טובים מאוד,מחיר כמו ההנקוק אולי טיפה יקר יותר איך הם פחות אוחזים מנסיון.

S.drive הוא נחמד אבל לדעתי זה לא שווה את המחיר.לא מבין איך הוא הפך להיות כזה צמיג אלילי.הוא סבבה.אבל לא יותר.

פאלקן היה לי פעם אחת,לא הדגם שאתה מציין,אלא ה972 שהיה אמור להיות יותר טוב לפי ביקורות וכו.אחרי שנה כבר לא האחז,ועשה רעש כאילו אין מחר.

בהצלחה

Shift happens!:roll:

• תוכן חדש...