Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוקף רישיון במצב של עיקול מההוצאה לפועל

שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

לפני כחודש עברתי תאונה עם רכבי

הנהג בזמן התאונה הוא חבר שלי, עכשיו השאלה שלי היא:

לחבר נעשה עיקול על רישיון הנהיגה בסמכות של ההוצאה לפועל, אך הרישיון בתוקף עד 2015

כאשר הלכתי איתו למשטרה לדווח על התאונה השוטר אמר לי שאין שום בעיה והרישיון בתוקף , לאחר מכן גם הלכתי למשרד הרישוי

שאלתי אותם עם הרישיון בתקוף הוא אמרו לי שכן ואין שום מניעה מלנהוג במצב זה.

אך לאחר בדיקה באתר משרד התחבורה מצאתי שיש תקנה שאומרת שהרישיון אינו בתוקף

מי צודק פה?

לפי המשטרה אין פה בעיה אך הדאגה שלי היא מהביטוח שכן לאוטו היה ביטוח מקיף ואני מפחד מניסיון של חברת הביטוח להתנער מתשלום הפוליסה

תודה אבי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההגבלה בהוצאה לפועל מלחזיק רשיון אינה כמו שלילה ודינה כמי שנוהג ורשיונו פקע עקב אי תשלום.

ולכן אין בסיס לחברת הביטוח להתנער מאחריותה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...