Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר להוסיף לסובארו B4 אמצעי שליטה על ה4X4?

djyakini
שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עניין שמסקרן אותי:

האם יש דרך לשלוט בחלוקת הכוח בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים בסובארו B4, אם בעזרת צ'יפ מיוחד/מחשב/או כל דבר אחר?

נראה לי מעניין לנסות חלוקות כוח שונות כמו 80 אחוז אחורה / 50-50 וכולי :-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם שמעתי שאפשר לנתק איזה פיוז ואז זה מבטל את ההנעה האחורית וכל הכח מקדימה.

לגבי שאר השאלות בחלוקת הכח אני לא חושב שפשרי לשלוט בזה בדגם הבסיסי.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי קשר לדגם. הכוונה אם יש תוספת חיצונית המאפשרת שליטה? הרי בסופו של דבר היחסים נקבעים על ידי מחשב, ובטח אפשר לשלוט בו בדרך כלשהי או עם אמצעי חיצוני :-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי קשר לדגם. הכוונה אם יש תוספת חיצונית המאפשרת שליטה? הרי בסופו של דבר היחסים נקבעים על ידי מחשב, ובטח אפשר לשלוט בו בדרך כלשהי או עם אמצעי חיצוני :-)

לB4 יש דגם שנקרא SPEC-B הנ"ל מגיע עם מנוע 3.0L וגיר ידני. החל ממודל 2007 הנ"ל מגיע עם דפרנציאל ויסקוזי חשמלי, דהיינו הרכב יודע להעביר אץ חלוקת הכוח מ 20-80 עד 50-50% למיטב זכרוני אפשר גם לשחק עם זה (4 מצבים), ושוב ככה זכור לי - לא מתחייב.

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הידנית מגיע עם חלוקת כח של 50 50, המחשב משנה את היחסים לפי אחיזה.

לגבי השאלה אם אפשר לשלוט בזה. אני לא אתפלא עם בחול הצליחו לקמבן משהוא כזה. מה שבטוח שזה גורם לבלאי מואץ למכלולים. הם בנויים לחלוקת כח של 10 אחוז מאחורה ורק במקרי קיצון אחרת

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...