Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב מחו"ל

segalov
שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום,

אני מקווה שמישהו/י ממכם יוכל אולי לעזור לי בבירור קטן שאני מנסה לעשות בבקשה

אני מעוניין לייבא רכב שאין בארץ ולא מיובא לארץ באופן סדיר (משהו בסגנון לימוזין).

כמה הממשלה היקרה שלנו גובה על דבר שכזה? האם יש דרך לחסוך או למנוע סיבוך של ייבוא?

איך התהליך בדיוק מתבצע אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יאשרו לך לייבא את הרכב(אל תביא בלי אישור!!!) תכפיל את המחיר בדולרים פי10 ותקבל את המחיר בארץ בשקלים.

רכב של 5000$ יעלה לך ארץ 50000שקל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נחשוב ביחד.אתה פונה למשרד התחבורה,מגיש בקשה,עובר הרבה זמן ואתה משלם כסף ומקבל או שלא מקבל אישור.

מותר לייבא רכב אשר לא נמצא יותר משנתיים על הכביש או רכב אספנות(קרי,1982).

2011+ או 1983-.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה בעניין של לימוזינות קבל טיפ קטן.

רכב שהוארך בסדנא כלשהי ולא במפעל המייצר או בסדנא מטעמו לא יקבל אישור של משרד התחבורה.

לימוזינות אמריקאיות שעונות להגדרות אלה הם town car ולימוזינות של cadillac

הנוסחא של מר apple מאוד גסה אבל די מוצלחת להערכה ראשונית של עלויות.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברמת העיקרון לא יתנו לך לייבא רכב חדש (עד שנתיים) שאין מי שיטפל בו בארץ.

שנית המס על מעין רכב כזה יהיה אסטרונומי, אתה משלם קרוב ל- 100% מס ויש מדינות שאף גבוה מזה - תלוי מאיזו מדינה את מייבא.

על רכב חדש יש שלל הגדרות תקינה שהוא צריך לעמוד בהן, אחרת, כשתביא אותו לארץ הוא פשוט יעמוד פה.

אם מדובר באיזה שהוא סוג של רכב אספנות, שם הדברים עובדים אחרת ויש קצת יותר גמישות, אך עם זאת כמו שנאמר ונאמר נכון, רכבים מכל מני סדנאות לא יאושרו.

סיכוי סביר שיהיה לך יותר זול לקנות אחת כזו משומשת בארץ.

כבר נתקלתי בעבר באיזו קדילאק או לינקולן לימוזין בת 10 בערך עם כל השכלולים האפשריים בכ- 100,000 ש"ח

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...