Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) עד 70K + כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוד שניה משתחרר מהצבא ואני כבר רוצה לקנות רכב חדש 2012

ראיתי את המבצע על הסיאט איביזה 1.4 ב70K, מה ההבדלים בינה לבין האיביזות האחרות? הבנתי שהיא נטו אוטו, לא מאובזרת בגרוש, אין לה DSG, אין לה מנוע TSI.. אז מה יש לה במקום? ובמה היא עוד שונה מהדגם 1.2?

דבר שני, חשבתי לקחת סיאט איביזה משופרת מבחינת אבזור והכל (סאן רוף, פנורמי, מגנזיום, צבע, מראות צבועות ומתקפלות, ידיות צבועות, ועם כל האבזור שאמור להגיע שזה בקרת שיוט מחשב דרך DSG וכו'..) ממש יפה, רק שנתון אחד או שניים מתחת יד ראשונה עם קילומטרז מקסימום 20000-30000

דבר שלישי, אם יש אפשרויות חלופיות לרכבים חמודים אחרים אז אשמח לשמוע עליהם עדיפות לחדשים.

חשוב לי שיהיה קודם כל חסכוני מבחינת הכל (אחזקה) שזה אומר דלק (1/12 מינימום בתוך העיר), חלקים, טיפולים, ביטוח וכו'..

אחרי זה חשובה האמינות! שלא יתקלקל לי דיי מהר למרות שאני הולך לשמור עליו טוב טוב, ושהחלקים לא יהיו זולים שנהרסים בקלות.

אחרי זה נוחות! חשוב מאוד! שלא ישבור לי תגב! אני לא רוצה להרגיש כל אבן קטנה.

וכמובן שלא תהיה צולעת

אם אפשר שתהיה כמה שיותר מאובזרת.

אני צריך אותה לנסיעה של פעמיים שלוש ביום לעבודה, לחברה, וחזור.

בסופשים נסיעות בין עירוניות (שלא תצלע ותקרטע ב120 קמ"ש)

אני יודע שאלו דיי הרבה דרישות יחסית לתקציב שלי אבל כמה שיותר קרוב יהיה מצוין בשבילי!

אני אהיה מאושר מכל אוטו :)

לא חשוב לי אם זה ידני או אוטומט

מחכה לתשובה, תודה מראש!

פורסם

קודם כל ברוך הבא ומזל טוב על השחרור הקרב.

לגבי המבצע של ה70K: מדובר על 1.4 ידני עם 86 כ"ס 5 דלתות ובלי איבזור רציני שכולל מערכת זינוק בעלייה ובקרת שיוט. הדגם של ה-1.2TSI הוא דגם הרבה יותר חזק עם 105 כ"ס והבדל מורגש בכח בינו לבין ה1.4, וכמובן תג מחיר של 20K יותר +-.

האיביזה ה"משופרת" היא כמובן איביזה שמגיעה ברמת איבזור גבוהה מאוד עם כל התוספות שרשמת, ואם זה מה שאתה מחפש ברכב אז לדעתי חפש לך אחת כזאת עם מנוע 1.2TSI שנת 2011 שכניראה תעלה לך יותר מ70K לדגם המאובזר, או שנת 2010 עם מנוע 1600 (TSI יש רק מ2011) שהוא קצת חלש יותר לעומת הTSI אבל חזק יותר מה1.4, ואני מדבר על ידני בלבד על DSG תצטרך להגדיל את התקציב.

עכשיו אני יתייחס ל2 דברים שאמרת שאתה מחפש ברכב: ביטוח - שהוא יקר מאוד ביחס לרכבים אחרים באותו המחיר, במיוחד לנהגים צעירים.

והנוחות - האיביזה עם הצמיגים 215 והגאנט 16' שמגיעים בדגמים המאובזרים ממש לא נוחה, רשמת שזה חשוב לך מאוד אז לדעתי תמצא לך מישהו שתוכל לנהוג על הרכב אבל לא נסיעה של 5 דקות תנסה לעשות נסיעה קצת יותר רצינית ותראה אם היא תהיה נוחה לך.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
קודם כל ברוך הבא ומזל טוב על השחרור הקרב.

לגבי המבצע של ה70K: מדובר על 1.4 ידני עם 86 כ"ס 5 דלתות ובלי איבזור רציני שכולל מערכת זינוק בעלייה ובקרת שיוט. הדגם של ה-1.2TSI הוא דגם הרבה יותר חזק עם 105 כ"ס והבדל מורגש בכח בינו לבין ה1.4, וכמובן תג מחיר של 20K יותר +-.

האיביזה ה"משופרת" היא כמובן איביזה שמגיעה ברמת איבזור גבוהה מאוד עם כל התוספות שרשמת, ואם זה מה שאתה מחפש ברכב אז לדעתי חפש לך אחת כזאת עם מנוע 1.2TSI שנת 2011 שכניראה תעלה לך יותר מ70K לדגם המאובזר, או שנת 2010 עם מנוע 1600 (TSI יש רק מ2011) שהוא קצת חלש יותר לעומת הTSI אבל חזק יותר מה1.4, ואני מדבר על ידני בלבד על DSG תצטרך להגדיל את התקציב.

עכשיו אני יתייחס ל2 דברים שאמרת שאתה מחפש ברכב: ביטוח - שהוא יקר מאוד ביחס לרכבים אחרים באותו המחיר, במיוחד לנהגים צעירים.

והנוחות - האיביזה עם הצמיגים 215 והגאנט 16' שמגיעים בדגמים המאובזרים ממש לא נוחה, רשמת שזה חשוב לך מאוד אז לדעתי תמצא לך מישהו שתוכל לנהוג על הרכב אבל לא נסיעה של 5 דקות תנסה לעשות נסיעה קצת יותר רצינית ותראה אם היא תהיה נוחה לך.

תודה רבה =] מעריך את ההשקעה בתגובה!

חבר שלי בדיוק באותו מצב כמוני בסוף קנה את הסיאט שבמבצע והוא משלם 4500 ש"ח לביטוח, זה יקר יחסית?

אני אשמח לשמוע על עוד אופציות חוץ מאיביזה, אני רוצה תמורה מקסימלית לכסף שאני מתכוון להשקיע.

תודה!

פורסם
אני עוד שניה משתחרר מהצבא ואני כבר רוצה לקנות רכב חדש 2012

ראיתי את המבצע על הסיאט איביזה 1.4 ב70K, מה ההבדלים בינה לבין האיביזות האחרות? הבנתי שהיא נטו אוטו, לא מאובזרת בגרוש, אין לה DSG, אין לה מנוע TSI.. אז מה יש לה במקום? ובמה היא עוד שונה מהדגם 1.2?

דבר שני, חשבתי לקחת סיאט איביזה משופרת מבחינת אבזור והכל (סאן רוף, פנורמי, מגנזיום, צבע, מראות צבועות ומתקפלות, ידיות צבועות, ועם כל האבזור שאמור להגיע שזה בקרת שיוט מחשב דרך DSG וכו'..) ממש יפה, רק שנתון אחד או שניים מתחת יד ראשונה עם קילומטרז מקסימום 20000-30000

דבר שלישי, אם יש אפשרויות חלופיות לרכבים חמודים אחרים אז אשמח לשמוע עליהם עדיפות לחדשים.

חשוב לי שיהיה קודם כל חסכוני מבחינת הכל (אחזקה) שזה אומר דלק (1/12 מינימום בתוך העיר), חלקים, טיפולים, ביטוח וכו'..

אחרי זה חשובה האמינות! שלא יתקלקל לי דיי מהר למרות שאני הולך לשמור עליו טוב טוב, ושהחלקים לא יהיו זולים שנהרסים בקלות.

אחרי זה נוחות! חשוב מאוד! שלא ישבור לי תגב! אני לא רוצה להרגיש כל אבן קטנה.

וכמובן שלא תהיה צולעת

אם אפשר שתהיה כמה שיותר מאובזרת.

אני צריך אותה לנסיעה של פעמיים שלוש ביום לעבודה, לחברה, וחזור.

בסופשים נסיעות בין עירוניות (שלא תצלע ותקרטע ב120 קמ"ש)

אני יודע שאלו דיי הרבה דרישות יחסית לתקציב שלי אבל כמה שיותר קרוב יהיה מצוין בשבילי!

אני אהיה מאושר מכל אוטו :)

לא חשוב לי אם זה ידני או אוטומט

מחכה לתשובה, תודה מראש!

1. האיביזה שב"מבצע" שלעולם לא נגמר, מצויידת במנוע 1.4 אטמוספרי וגיר ידני. זה כתוב במפרט.

2. האבזור גם מופיע במפרט. כנס לאתר סיאט ותוכל לראות את ההבדלים בין רמות האבזור השונות(רפרנס\סטייל\FR), וגם באופן פיזי(נראה לי מתבקש) באולם התצוגה.

3. אפשרות לגיטימית לרדת בשנתון ולקנות רכב טוב יותר. רק אל תשכח שברכב חדש יש לך אחריות, מה שבאיביזה בת 3, לא יהיה לך.

4. 1-12 בתוך העיר לא תשיג. בטח שלא עם ה-TSI שרבים מדווחים על צריכה של 1-9 בעיר.

5. האיביזה נוקשה. נוחות ואיביזה לא הולך ביחד.

פורסם
1. האיביזה שב"מבצע" שלעולם לא נגמר, מצויידת במנוע 1.4 אטמוספרי וגיר ידני. זה כתוב במפרט.

2. האבזור גם מופיע במפרט. כנס לאתר סיאט ותוכל לראות את ההבדלים בין רמות האבזור השונות(רפרנס\סטייל\FR), וגם באופן פיזי(נראה לי מתבקש) באולם התצוגה.

3. אפשרות לגיטימית לרדת בשנתון ולקנות רכב טוב יותר. רק אל תשכח שברכב חדש יש לך אחריות, מה שבאיביזה בת 3, לא יהיה לך.

4. 1-12 בתוך העיר לא תשיג. בטח שלא עם ה-TSI שרבים מדווחים על צריכה של 1-9 בעיר.

5. האיביזה נוקשה. נוחות ואיביזה לא הולך ביחד.

מהתגובה שלך משתמע שאיביזה זו לא עסקה טובה, ומה שאני מקבל פה זה בסך הכל אוטו יפה.

אוקיי.

את הקריטריון של המראה נשים בצד כי כל אחד והטעם שלו.

עכשיו עזבו את הסיאט, מה אני יכול להביא, שיהיה כמה שיותר קרוב לדרישות שלי?

פורסם

לא אמרתי שזאת לא עסקה טובה, להפך. אבל הציפיות שלך שגויות כי בסה"כ מדובר על רכב בסיסי ברמת אבזור נמוכה.

ברמה של 70K יש את הפאביה. ב-75K יש את הפיאסטה ובקצת יותר את הסוויפט.

לפאביה אותו מנוע-גיר כמו באיביזה. אומנם הפאביה פחות נאה חיצונית אבל איכות החומרים בתא הנוסעים הרבה יותר טובה מאשר באיביזה ונוחות הנסיעה גם עדיפה.

פורסם
לא אמרתי שזאת לא עסקה טובה, להפך. אבל הציפיות שלך שגויות כי בסה"כ מדובר על רכב בסיסי ברמת אבזור נמוכה.

ברמה של 70K יש את הפאביה. ב-75K יש את הפיאסטה ובקצת יותר את הסוויפט.

לפאביה אותו מנוע-גיר כמו באיביזה. אומנם הפאביה פחות נאה חיצונית אבל איכות החומרים בתא הנוסעים הרבה יותר טובה מאשר באיביזה ונוחות הנסיעה גם עדיפה.

אתמול נהגתי בקטנה על האיביזה שבמבצע והיא ממש ממש חלשה! ביחס לרכבים אחרים שהתרגלתי אליהם ואלו היו רכבים לא מי יודע מה להיט (ברלינגו, קנגו, אקסנט, אבאו מזדה 2 קצרה וארוכה SX4 ארוכה - שנתונים 08-10).

מחר אני אנהג על ה1.2 TSI של האיביזה.

אוקיי העלית לי את הפאביה עכשיו כאופציה, ואני מעדיף רכב "מתקדם ונוח" יותר מאשר רכב "בסיסי ויפה".

אני מוכן גם לרדת ליד ראשונה, מקסימום שניה, בשנתונים נמוכים יותר כדי לקבל יותר מאשר "נטו אוטו".

שוב,

1.חסכוני בכל.

2.אמין.

3.נוח

4.לא מקרטעת

5.מאובזרת

אני רוצה עוד הצעות אם אפשר =]

אני בטוח שבתקציב שלי אני יכול להביא משהו שאהיה שבע רצון ממנו.

בבקשה תעזרו לי :)

פורסם
ה-TSI (שקיים גם בפאביה) הוא כבר ליגה אחרת וחזק מכל הרכבים שציינת.

ידוע..

אפשר עוד הצעות? כמו שאמרתי לרדת שנתון וכאלה..

פורסם

עושה רושם שהקליאו הידנית יכולה להיות לא רעה,

היא לא סוס פרא, וכדי לצבור מהירות צריך קצת סבלנות, זה לא מטוס, אבל ברגע שמגיעים למהירויות מתאימות אין בעיה לעמוד יפה מאוד בקצב התנועה, וגם לבצע עקיפות בכיף בלי לחשוש.

נוחות הנסיעה טובה, צריכת דלק ממוצעת יושבת על 1:14-1:15 בקיץ, עם מזגן ועם נוסעים ברכב (כשנוסעים לבד מן הסתם הצריכה יורדת כי יש פחות אנשים ברכב).

האוטו די מאובזר, עונה על הדרישות שלי מבחינת בטיחות ואבזור, היה נחמד אם היה USB במערכת, אבל מסתדרים עכשיו עם דיסקים אז זה גם לא כל כך נורא.

את האמת שהi20 גם יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל, אמנם תדרוש חריגה, אבל היא גם מעניינת ומאובזרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי האיביזה או הפאביה עם המנוע 1.2TSI יהיו מושלמות בשבילך תחפש 2011 ידני בגירסת הספורט: כח מהמנוע לא יחסר לך, איבזור בגירסת הספורט(יותר איבזור חיצוני מאשר פנימי), ונוחות שתהיה טובה יותר אם תקח את הפאביה.

אבל לא בטוח שבמחיר של 70K תוכל להשיג אחת ויכול להיות שתצטרך להגדיל טיפה את התקציב בשבילה.

ובקשר לקליאו ה1.4 של הפאביה\איביזה יהיה יותר חזק.(זאת לא הסיבה שפסלת את ה1.4?)

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...