Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יוצא להיתקל ברכבי אספנות מסוג טרנספורטר T2/T1 לעומת מכוניות אספנות כשל אלו המוצגות פה מידי שבוע בנוקיה.

וגם הT3 שהיו דיי פופולריים בשנות ה90 דיי נעלמו והפכו מאוד נדירות( לא מדבר על הדאבל קבינה שעדיין יש מודעה פה מודעה שם בעיקר ביד2).

אני אישית מעריץ של טרנספורטר/קראוול T3.

לדעתי לא קיימות הרבה מכוניות היום עם ההיצע שיש לקראוול מסוף שנות ה80 מבחינת נוחות כמו : שני משענות צד לידיים, מזגן לכיסא (מחמם את הכיסא), חלונות חשמל, מראות חשמל , ישיבה נוחה וזקופה (וגבוהה) בכיסא מרופד כמו בסלון.

אתם מוזמנים להגיב ולשתף חוויות שלכם אם אתם אוהבים גם טרנספורטר/קראוול/באס

אציג פה כמה תמונות מהטיול שלי באמריקה:

2012-07-19 10.47.33.jpg

2012-07-19 10.46.58.jpg

2012-07-19 10.47.11.jpg

20120713092603.jpg

רון 332.JPG

רון 333.JPG

רון 334.JPG

רון 335.JPG

רכב טיולים ופאן : 1989 Volkswagen T3 Caravelle GL

רכב יום-יום : Mitsubishi Lancer Executive 2006

פורסם

כן , יש בארץ קהילה חובבת טרנספורטרים\ באס ורובם כך גם אנוכי בעלי חיפושית או שבעברם היו בעלים של חיפושית ומשתייכים למועדון החיפושיות הישראלי ומקוררי האוויר.

החבר'ה נפגשים מידי יום שישי ברמת גן ליד האיצטדיון ויש גם מפגשים בחיפה וברופין. למפגשים ברמת גן בד"כ מגיעים גם טרנספורטרים.

זה הרכב שלי:

123.jpg

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

קהילת חובבי באסים?! מה, כאלה שנוסעים..משפצים ללא סוף...קנו שניים ועשו ממנו אחד שנוסע דן ועד אילת?... :-?:roll:

:shock:

לא מכיר... אולי בחו"ל.. :-P

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

יש גם טרנספורטרים t3 במועדון?

פורסם

בחיפה בסביבת מרכז הכרמל מכיר 2 רכבי טרנספורטר אחד משנת 85 והשני מתחילת שנות השמונים

פשוט זרוקים ומעלים חלודה שנים.

פשוט כואב הלב - רכב עם אופי !

Dr laster Israel

פורסם

איפה הם זרוקים? כתובת. כיוון משהו?

פורסם

יש גם T3 במועדון למרות שרובם קירור מים.

בגדול המועדון מכוון לרכבי קירור אוויר של VW, לכן רוב הT3 לכאורה לא קשורים, בפועל מגיעים גם T3 קירור מים ובכיף, יש חברי מועדון עם קרוול וסינכרו, ואני בטוח שיש עוד שאני לא זוכר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אנינ מצרף קישור לטראד הקניה\שיפוץ (בקרוב) של הקראוול GL שלי, כרגע היא בשלב הישור קו המכני, כשהיעד הקרוב הוא תיקון החיווט של תאורת הלילה (אורות גבוהים) שכרגע לא תקינה. בנוסף החלפת פנס אחורי ובדיקת סטרטר (יש חשד לבעיה):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=435439&highlight=%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%95%D7%9C+GL

פורסם

באיזור הכפרים בירושלים יש כמה T3 עוד במצב נסיעה יומיומי.

ואני מדבר על לוחיות ישראלית ונהגים עם תעודה כחולה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא יוצא להיתקל ברכבי אספנות מסוג טרנספורטר T2/T1 לעומת מכוניות אספנות כשל אלו המוצגות פה מידי שבוע בנוקיה.

וגם הT3 שהיו דיי פופולריים בשנות ה90 דיי נעלמו והפכו מאוד נדירות( לא מדבר על הדאבל קבינה שעדיין יש מודעה פה מודעה שם בעיקר ביד2).

אני אישית מעריץ של טרנספורטר/קראוול T3.

לדעתי לא קיימות הרבה מכוניות היום עם ההיצע שיש לקראוול מסוף שנות ה80 מבחינת נוחות כמו : שני משענות צד לידיים, מזגן לכיסא (מחמם את הכיסא), חלונות חשמל, מראות חשמל , ישיבה נוחה וזקופה (וגבוהה) בכיסא מרופד כמו בסלון.

אתם מוזמנים להגיב ולשתף חוויות שלכם אם אתם אוהבים גם טרנספורטר/קראוול/באס

אציג פה כמה תמונות מהטיול שלי באמריקה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=377216&page=3

פורסם

גם אני שמעתי שיש כמה... אף אחד עדין לא מצא אותם. הם מסתתרים במעמקי הבתים ויוצאים רק שיש ירח מלא.:-o

ידידי, נוקיה היא לא הכתובת לרכבים האלה. נכון שמידי פעם צץ שם באס כזה או אחר. תגיע למפגשי מועדון מקוררי האויר, וגם למפגש בגעש. מדי פעם אנחנו צצים פה ושם. לגבי T3- לא נראה לי שתראה בנוקיה בכלל. יש אחד או שניים שמגיעים למועדון מקוררי האויר ברמת גן.

פורסם
היא גם בגודל של טרנספורטר ....

תגובה מיותרת ומכוערת.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • תוכן חדש...