Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דורקי, אתה מתעקש להכיל את הסטנדרטים שלך על אנשים אחרים וזה לא עובד ככה!

הנה, קח אותי בתור דוגמא, יש נכסים, יש בית ללא משכנתא, יש עסק משותף, יש חסכונות.

אם אני נכנס הביתה יום אחד ומוצא את האשה במיטה עם משהוא שהוא לא אני, אני לא אחיה איתה שניה אחת נוספת!

את אותו לילה אני כבר אבלה במלון (או שהיא) ובאותה שניה, מבחינתי הזוגיות הלכה לפח ללא אפשרות תקנה!

יש כאלה שיכולים להבליג, יש כאלה שיכולים להמשיך הלאה ויש כאלה שלא יוכלו לחיות עם בן הזוג עוד שניה אחת.

תראה כמה נשים מוכות חיות עם בן הזוג המכה (כל אחת מסיבותיה שלה) ועכשיו אני אשאל אותך, אם אשתך הייתה מכה אותך, היית נשאר לחיות איתה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי 4 עמודים והתייאשתי ....

אני חושב שהמשקל זהה אם גבר בוגד ואם אשה בוגדת, נתחיל מזה.

ניסיון יש לי, טעמתי מכל טוב בחיי, אני נמצא במערכת יחסים כבר מעל שנה, ואני יודע שהריגוש, האהבה, המשיכה, הכל מתחיל בראש. החיים עצמם כאדם בוגר מלאים בלחצים, עבודה, מצב כלכלי, הוצאות, סידורים, חברים ומה לא.

הכל תלוי באיך אתה בוחר להסתכל על בת הזוג שלך, להעריך את הטוב שאתם חולקים, חרא יש בכל מערכת יחסים, גם בשלי.

לא הכל וורוד וגם אני מאבד עשתונות ולפעמים שוכח מי עומד מולי.

מערכת יחסים טובה, היא מערכת יחסים שבה יש כבוד, הערכה ותקשורת, ללא שום קשר למה שקורה מסביב.

אני רוצה לחלק את זה לכמה נושאים, צריך להבין שבגידות קורות בגלל כמה דברים, זה יכול לנבוע מחוסר הערכה (שלעצמו מוזן מהסיבות הבאות), חסך ריגשי, חסך פיזי, חוסר תקשורת.

כל הסיבות מתחברות לבחירות אישיות שאנחנו מבצעים. גם אם משהו נעשה בטיפשות הוא נעשה מבחירה.

סקס:

גברים רבים שבגדו יאשימו את החסך הפיזי, למעשה הם מכחישים את העובדה שהם לא עשו את חלקם במערכת היחסים.

מערכת יחסים בריאה היא מערכת יחסים שבה 2 בני הזוג מעריכים את האהבה שהם חולקים ואת הצד השני, מתי החמאת לאישתך? מתי לקחת אותה לדייט? מתי חיזרת אחריה? מתי גרמת לה להרגיש מוערכת? היא בבית עם הילדים, עובדת קשה או לא, היא נמצאת שם, השגרה שוחקת את שניכם, אבל למה נתת לסיבה שבה התקרבתם אחד לשני להעלם?

הסקס היה טוב בהתחלה....

עוד משהו מפגר, חלאס, זה לא שהסקס היה טוב בהתחלה והתאבון המיני ירד, הרצון שלך להשאיר רושם טוב על בת\בן הזוג נעלם ברגע שהבנת שזהו, היא\הוא שלך. למה?

למה כשהתחלתם לצאת ניסית להרשים? היה משחק מקדים והסקס לא היה בשביל פורקן רגשי אלא מעין נתיב להתחברות של הנפש והגוף, נתת לשיגרה, ללחצים, לחיי היום יום להכנס אליך למיטה, זה בסדר, אבל מתי הייתה הפעם האחרונה שלך שבאמת נתת את כל כולך בשביל להראות לאשה שלך כוכבים?

סקס יכול להיות דבק במערכת יחסים, האם אתם מדברים על סקס? או שהוא פשוט שם? האם אתה יודע מה האשה שלך אוהבת או שאתה חושב שאתה יודע מה היא אוהבת?

צריך לתבל את מערכת היחסים, שוב משהו די דבילי להגיד, מה זה לטבל? לשים פפריקה על הזין?

הרי הכל מתחיל ונגמר בראש, תתייחס לאשה שלך כאל מלכה מחוץ למיטה ובתוך המיטה, תתן מעצמך ותקבל.

זה עובד בלימודים, זה עובד במקום העבודה, זה עובד עם התחביבים שלך, למה לעזאזל אנשים בוחרים לא להשקיע באחד הדברים היותר משמעותיים בחייהם, בזוגיות .

חסך ריגשי:

מחקרים רבים הוכיחו שנשים שבגדו ניהלו רומן ולא היו חלק מסתם סטוץ'.

איך ולמה?

תעברו על הסעיפים שכתבתי למעלה ותבינו.

אתה לא שם, הרבה גברים חושבים שהם נותנים לאשה את מה שהיא צריכה (עבדתי כמו חמור, קניתי את הבית שהיא רצתה, את האוטו שהיא רצתה, נתתי לה את חיי והיא הלכה ובגדה בי עם הבחור ההוא מהעבודה שלה), האם באמת נתת לה את מה שהיא צריכה?

אשה חושבת אחרת, תגיד לאשה: "אני יכול לזיין בחורה אחת כל יום, אבל אני אוהב ורוצה רק אותך" ומה היא תבין?

אתה רוצה לזיין בחורה אחרת תכל יום!

כן היא רוצה את הבית, היא רוצה אתת האוטו, היא רוצה. אבל מה היא צריכה?

היא צריכה להרגיש אשה, היא צריכה להרגיש נחשקת, נשים מאוד ביקורתיות לגביי המראה שלהן, גם אם הן לא יאמרו לך.

תפרגן, מילולית ופיזית, תאהב ותראה שאתה אוהב, הבעיה של הרבה גברים היא שהם חושבים שהם מראים שהם אוהבים על ידי דברים די בנאליים, הרבה גברים שבוגדים מרגישים אשמה ואז הם מחזרים אחרי האשה שלהם בקטנה.

למה צריך לבגוד כדי להביא פרחים?

שגרה זה משהו שאנחנו בונים, למה לא להכניס לשגרה שלנו פרחים, להביא פרחים כל יום שישי, לצרף להם נשיקה ענקית ומחמאה עסיסית.

אשה רוצה להרגיש נחשקת, סקסית ומוערכת.

חוסר הערכה....

להסתכל תמיד על מה יש ולא על מה שאין, מאוד פשוט להגיד אם היה כסף היינו מאושרים...

למה לא להסתכל על מה שיש, יש לך בת זוג שנכנסת איתך למיטה כל יום, שמתעוררת לידך.

למה לא להעריך את הטוב במקום לחפש את הרע.

אנחנו כאנשים נוטים להיות ביקורתיים כלפי הסובבים אותנו אפילו בלי להיות מודעים לזה, כמה שזה נשמע כמו קלישאה אבל אנשים רבים בוחרים ללכת לכיוון שלילי, היא עשתה משהו שעיצבן אותך, אתה גורר את זה בפנים, הגישה שלך משתנה וזה נהיה כמו כדור שלג, תקשורת, לדבר, לדעת להקשיב גם כששומעים משהו שלא נעים לשמוע ולזכור, אתם במערכת היחסים הזאת כי זה מה שאתם רוצים, משהו לא טוב? לברוח זה קל, לקחת אחריות ולשפר זה הדבר הנחוץ.

הרבה זוגות הולכים לייעוץ זוגי, למה? כדי שהם יוכלו ללכלך אחד על השני לפני מטפל\ת?

אולי פשוט תסתכלו לבת הזוג בעיניים ותדברו על כל מה שאתם מוצאים לא נכון בהתנהגות שלכם, גם אם ההתנהגות שלכם באה כתגובה, במקום להכניס את בת הזוג למגננה ולמצב תקיפה, אתם מראים לה שיש הבנה ויש עם מי לדבר.

כמה פעמים שמעתם? עזוב, אתה לא מבין אותי\ אתה אף פעם לא תבין אותי\ אתה לא רוצה להבין אותי.

לחשוב חיובי! אני אוהב את האשה שלי, האשה שלי גורמת לי להיות גבר טוב יותר, אני מתגעגע אליה ברגע שהיא יוצאת מהדלת ואני מקפיד לידע אותה, כן, אתה תקוע בפקק בדרך מהעבודה, תשלח לה הודעה בסגנון : "מותק, אני בדרך הביתה, מקווה שעבר עלייך יום טוב, את מקסימה ואני אוהב אותך, נתראה עוד חצי שעה :)"

כשתכנסו בדלת היא תחייך? או אולי היא אפילו תחכה לכם ליד הדלת...

אל תתנו לילדים, לעבודה, ללחצים, לקחת את מה שיקר לכם, זאת בחירה שלכם.

תקשורת, אפשר לכתוב, קמת לפניה ויצאת לעבודה כשהיא עדיין ישנה, פתק קטן על השיש במטבח יעשה לה את היום :

"שיהיה לך יום נפלא יפה שלי, אל תתכנני כלום להערב :) אוהב אותך וכבר מתגעגע, בנצי"

אתה קוצר את מה שאתה זורע? אז למה לא לזרוע קצת אושר.

לבגוד זה קל, אבל לבגוד זה לוותר, זה לוותר על משהו שיקר לך (מערכת היחסים שלך) בגלל שאתה בן אדם חלש ורכרוכי שמאשים ולא מבין שמערכת יחסים פירושה אחריות משותפת והיא דורשת תחזוקה מתמדת.

ויש יוצאים מן הכלל, אבל למה? זה כבר עניין פילוסופי כי כל אחד חושב שונה, אבל ליצור ערך, ליצור צורך, וליצור חדווה, ולא להפסיק.

haters will hate

פורסם

לכבוד מר בנצי

א.ג.נ

רק רציתי להגיד שאתה אחד האנשים שעושים את הפורום הזה.

דברים שאני מתחיל להרגיש, להבין וללמוד, ופתאום מוצא אותם מנוסחים לעיניין, בתמציתיות ובהומור.

אני מוחא לך כפיים, למרות שאתה בטח לא שומע את זה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
דורקי, אתה מתעקש להכיל את הסטנדרטים שלך על אנשים אחרים וזה לא עובד ככה!

איפה בכלל ראית שהבעתי דעה כלשהי בשרשור הזה?

נתתי דוגמאות, שאלתי שאלות, שיתפתי באופן כללי ביותר במקרים שמוכרים לי - את דעתי בעניין זה אני שומר לעצמי.

הכלל היחידי שברור לי לנושא השרשור הוא, שאין כללים וכל מיקרה לגופו.

פורסם

בנצי

אתה אדיר.

מילה במילה, סופסוף מישהו שחושב כמוני ועל הדרך אני עוד קורא דברים שצריך ליישם :)

אתה גדול

Opel Adam S 2017

פורסם
נכון שאתה חייל בסדיר?

משוחרר כבר 3 וחצי שנים..למה, הדעה שלי לא נראית לך נכונה? אני אשמח לשמוע את שלך על הדרך.

שוב, בלי כוונה אישית שלי לשוביניזם / פמיניזם או כל דבר אחר, אני חושב בדיוק כמו שבנצי חושב. שלא צריך להגיע לבגידה, אבל אם מגיע מצב שכזה, אני לא מוצא מקום לסלוח, סוף מעשה במחשבת תחילה...

Opel Adam S 2017

פורסם

בנצי,

כתבת דברים שביסודם נכונים, אבל השורה התחתונה זה שקול ללנסות ללמד נהיגה בהתכתבות:

אתה יכול לתת את התאוריה שלך בכתב ואז במציאות נכנס משתנה אחד שמנפץ לך את הכל בפנים.

זה יפה לכתוב תחשוב חיובי, תסתכל תמיד על הכוס המלאה וכן הלאה, כשהמציאות מחמיצה לך פנים טבע האדם להתמקד בזה שרע לו עכשיו, נקודתית ולשכוח כשהיה לו טוב.

באמת כתבת דברים נכונים שאני בספק שהם עומדים במבחן המציאות והם יותר מדי שחור לבן בנושא שהוא ברובו אפור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין, יש המון דברים שקורים והםם מחוץ לשליטתך, זה נכון מאוד לגביי מערכות יחסים מכיוון שמדובר ב2 אנשים בפני עצמם, לכן מאוד חשוב לעבוד על נושא התקשורת, כן מה שתיארתי זה מצב אוטופי, והלוואי ומערכת היחסים שלי תהיה קלה וזורמת, אבל לפחות אני יודע שתמיד יש מקום לשיפור ואני עושה מה שאני יכול מהצד שלי כדי לתחזק.

אני אפתח שרשור נוסף ואני אשמח אם תשתתפו בו.

haters will hate

פורסם

אם אני נכנס הביתה יום אחד ומוצא את האשה במיטה עם משהוא שהוא לא אני, אני לא אחיה איתה שניה אחת נוספת!

יש כאלה שיכולים להבליג, יש כאלה שיכולים להמשיך הלאה ויש כאלה שלא יוכלו לחיות עם בן הזוג עוד שניה אחת.

שכחת את "יש כאלה שיצתרפו לחגיגה".:loco:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

את אותו לילה אני כבר אבלה במלון (או שהיא) ובאותה שניה, מבחינתי הזוגיות הלכה לפח ללא אפשרות תקנה!

חלילה לא שופט אותך ואי אפשר להתווכח עם הרגשות שלך אבל לטעמי זה קיצוני.

אתה מוכן לזרוק לפח כל כך ב"קלות" שנים של חברות\תמיכה\אהבה\צחוקים\משפחתיות וכן הלאה רק כי אישתך בגדה בך?

אני לרגע לא מקל ראש בעניין הזה, אין לי ספק שזה פוגע לגלות את זה, בטח ובטח אם תפסת את זה על חם, אבל למחוק שנים של זוגיות בגלל טעות אחת?

לי אישית זה קיצוני מדי, אני בטוח שהייתי נפגע מזה, אבל גם היום, שאני ואישתי זוג צעיר ובתחילת דרכו אני כנראה הייתי נוהג אחרת, בטח ובטח כאשר יש ילדים קטנים באמצע וכאן מגיעים לנקודה חשובה שיכולה לשנות את זוית ההסתכלות:

מהי מערכת היחסים?

חברים?

נשואים טריים ללא ילדים?

נשואים עם ילדים קטנים?

נשואים עם ילדים בוגרים (שחיים עדיין בבית)?

נשואים ותיקים?

כל אחת מהאופציות כאן יכולה לגרור תגובה אחרת לבגידה, זוג חברים או נשואים טריים ללא ילדים עלולים לפרק את החבילה כמו שציינת, נשואים עם ילדים קטנים כנראה יחשבו יותר לעומק מתוך חשיבה על הילדים, נשואים עם ילדים בוגרים עלולים גם לפרק חבילה מתוך הבנה שהילדים בוגרים יחסית, נשואים ותיקים אולי ישארו ביחד מתוך הבנה של עומק הזוגיות וחברות שהיא מעל הבגידה.

זו הסיבה שכתבתי שאי אפשר להיות שחור לבן בתחום שהוא ברובו אפור, אם לא כולו אפור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
משוחרר כבר 3 וחצי שנים..למה, הדעה שלי לא נראית לך נכונה? אני אשמח לשמוע את שלך על הדרך.

זה לא היה התוכן, אלא סגנון הכתיבה שנשמע צבאי משהו "שלושים שניות והיית שם..." - מאותו הז'אנר.

פורסם

זה יפה לכתוב תחשוב חיובי, תסתכל תמיד על הכוס המלאה וכן הלאה, כשהמציאות מחמיצה לך פנים טבע האדם להתמקד בזה שרע לו עכשיו, נקודתית ולשכוח כשהיה לו טוב.

אני כל כך מזדהה עם זה... הייתי פסימיסט (סליחה. לא פסימי אלא אופטימי במינוס כמו שאני נוהג לומר) לא נורמאלי. עד שכבר מספר לא קטן של אנשים אמרו לי "צא מזה, תחשוב חיובי, ותראה מה יקרה". אז אני רואה מה קרה, והתחלתי לחשוב חיובי רוב הזמן. זה עובד. נכון, יש "נפילות", אבל אני יוצא מהן מהר, וחוזר לחשוב חיובי, והכל מסתדר.

נסו את זה למשך יומיים בדיוק, לא צריך יותר, ותראו כמה קל ויותר מזה, כיף, יהיה לכם ביום-יום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עידן, זה עניין של אופי והשקפת עולם. אישית אני אופטימיסט ותמיד רואה את חצי הכוס המלאה גם כשהמציאות לא רק מחמיצה פנים אלא גם זורה מלח על הפצעים.

גם כשהתרסקתי כולי בתאונה והרופא מנה את העצמות ששברתי (רשימה לא קצרה של עצמות די חשובות בגוף) כשכולי מתפתל מכאבים שאלתי אותו אם הגב והראש בסדר ואם אלה דברים שעוברים פחות או יותר. כשאישר שהגב והראש בסדר ושהדברים עוברים אבל שזה עניין של הרבה זמן אני אמרתי לו שאם ככה זה לא נעים אבל לא נורא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תקשורת, אפשר לכתוב, קמת לפניה ויצאת לעבודה כשהיא עדיין ישנה, פתק קטן על השיש במטבח יעשה לה את היום :

"שיהיה לך יום נפלא יפה שלי, אל תתכנני כלום להערב :) אוהב אותך וכבר מתגעגע, בנצי"

ניסיתי את ההצעה שלך, אשתי לא הבינה למה אני קורא לעצמי בנצי :-D

• תוכן חדש...