Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל נלחמת בפשע וברשע. ועכשיו: מיץ גת.

Nakamichi
שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

משטרת ישראל, לדבריו של סנ"צ דני לוי (שצילם את עצמו בפלאפון כמו ילדה בת 16 לצורך הכתבה): "במסגרת הלחימה העיקשת בכל סוגי הסמים בפיצוציות, שמשפיעים על ילדינו".

קישור לכתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263162,00.html

עכשיו אתם שואלים מה מרגיז אותי פה? הצביעות.

הרי באותו הקיוסק נמכר גם אלכוהול לכל דורש ואותו האלכוהול גורם לאותה השפעה כמו המיץ גת. למה הוא לא? כי יש לו לובי חזק.

ומעניין לעניין ובאותו עניין:

YNET בכותרת: "שוטרים היכו באכזריות".

בכתבה גנב בורח משוטרים. מסרב להיכנע. השוטרים משתמשים בכוח. אני לא רואה פה אכזריות. לדעתי זה לא רבע ממה שמגיע לו. הוא לא מפסיק לנסות לברוח.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263262,00.html

דמגוגיה זולה.

ח"ח לשוטרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי מיץ גת - טמטום מוחלט.

החלטתם להתיר את מכירת וצריכת הגת - אז מה אתם מתעסקים עם המיץ?

אם המיץ מסוכן - אז מה עם הגת עצמה לא מסוכן?

יש מספיק עבודה למשטרה גם בלי להתעסק עם שטויות כמו מכירת מיץ גת בפיצוציות.

אני אישית גם חושב שעדיף שימכרו מיץ גת מאשר כל מיני כדורים שמכילים נגזרות כימיות של סמי הזיה קלאסיים אבל שונים בנוסחה הכימית בדיוק מספיק כדי שלא יהיו אסורים לפי פקודת הסמים המסוכנים (עד עדכון הפקודה ויציאת הדור הבא של הכדורים וכן הלאה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אני בד"כ לא מסנגר על משטרת ישראל, אבל מה אתה רוצה מהם במקרה הזה?

משקה הגת הזה מכיל חומרים הנמצאים בפקודת הסמים, ולכן ניתן (וצריך) לאסור את מכירתו.

זה שיש לך בעיה עם מכירת אלכהל לכל דורש זה טוב ויפה, אבל בפעם האחרונה שבדקתי, אלכהל (עדיין) חוקי בישראל :-)

בשורה התחתונה - עדיף שיעשו מה שהם יכולים לעשות, מאשר להמשיך לעצום עין ולתת לכל מיני סטלנים לשתות את המיץ-גועל הזה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא חושב שעדיף שיתנו לסטלנים לשתות את המיץ-גועל הזה אם הם רוצים,

וישקיעו את המשאבים המוגבלים של משטרת ישראל בנושאים יותר חשובים. ולא חסר כאלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מניח שהמשאבים שיתפנו יוקדשו למשימות חשובות יותר.

אני רואה את זה קצת אחרת - אם הם לא יעשו את "הדברים הקלים", הם לא יעשו כלום :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, מה שמעצבן זה שפשוט חושבים שאנחנו מפגרים.

מנסים לספר לנו למה המיץ גת הזה כל כך נוראי שממש לידו נמכר מוצר שהוא נוראי לפחות באותה מידה. אבל הוא חוקי. למה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גת איננו חוקי בהרבה מדינות בעולם בשל היותו זן מקושר לצמח הקוקה, וככזה מכיל חומרים דומים וחלקם זהים במינונים שונים (לכן ההשפעה הדומה אך מתונה הרבה יותר)

אין שום סיבה שכמשקה הוא יהיה זמין לכל ילד זב חוטם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
הם חושבים שאנחנו מפגרים.

לצערי, רובינו באמת מפגרים, אז כנראה שהם צודקים בהנחת היסוד הזו.

מה שנכון - נכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גת איננו חוקי בהרבה מדינות בעולם בשל היותו זן מקושר לצמח הקוקה, וככזה מכיל חומרים דומים וחלקם זהים במינונים שונים (לכן ההשפעה הדומה אך מתונה הרבה יותר)

אין שום סיבה שכמשקה הוא יהיה זמין לכל ילד זב חוטם.

אז איזו סיבה יש שכעלים הוא יהיה זמין לכל זב חוטם?

אני פשוט לא קונה את ה"בעלים זה סבבה, במשקה זה מסוכן".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להכניס את הגת לפקודת הסמים ייצור בעיה פוליטית מול קהילה מאד מוגדרת של משתמשים נורמטיבים לחלוטין.

לגבי פעילות המשטרה, הרי ברור שהם נמשכים למה שבולט, כמו עורב לנייר צלופן, למה ציפית?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזבו אתכם מהגת, תראו את הסרטון של השוטרים ה"אלימים", בחיים שלי לא ראיתי שוטרים יותר קוקסינלים.

ככה זה נראה אולי כשאיזה מציצן חודר לחדר הלבשה של סבתות.

מה הבעיה לנטרל חשוד? הוא כבר על הרצפה!

אחד יורד עם ברך לצוואר, שני עם ברך לגב התחתון, אוזק וחלס סיפור, יש עציר בזינזנה!

שוטרים לא עוברים קורסים בסיסיים של הגנה עצמית בכדי לנטרל חשוד?

במקום זה אנחנו נחשפים לאיזה סצינה שכאילו יצאה מאות הסיום של בני היל, רק חסרה המוזיקה הזאת ושהשוטרת שם תהיה עם בירייות ותרביץ לזקן על הקרחת. :lol:

אני מתייחס לאיסור המשקה גת דווקא באספקט הבריאותי, טוב שאוסרים את זה, אני לא מעוניין שלא אני ולא אף אחד שאני מכיר ישתה משהוא שנעשה בלי כל בקרה תברואתית, בחצר האחורית של איזה סטלן בראש העין (סליחה מראש על הסטראוטיפיות), בטח ובטח כשמדובר במשקה בעל תכונות ממסטלות.

בפאב שכונתי קטן בחיפה מכרו "ערק גת" שמישהוא ייצר לבד, ניסיתי להבין מי מייצר? כמה אחוז אלכוהול? מה זה המשקה הזה? איך השילוב של הגת והאלכוהול משפיע על הבן אדם? אין שום תשובה, ה"ערק" מגיע בבקבוקים ממוחזרים של מים מינרלים! :shock:

לא יודע מה המשטרה הייתה עושה עם זה אבל טלפון אחד למשרד הבריאות והם היו אצלו תוך כמה ימים, החרימו הכל ודחפו לו קנס מהסרטים ואזהרה חמורה לפני סגירת העסק.

בריאות הציבור היא לא משהוא שצריך להתייחס אליו בקלות ראש.

נהג מתחיל,

לא צריכה להיות שום בעיה לעשות איזה הליך קצר של לגליזציה חלקית של הגת, מותר בשימוש, מותר בגידול ואסורה כל צורה של מכירה או שימוש פומבי.

מה יותר פשוט מזה?

זה לא שהתימנים יושבים ומחג'זים באופן מסורתי באמצע הרחוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז איזו סיבה יש שכעלים הוא יהיה זמין לכל זב חוטם?

אני פשוט לא קונה את ה"בעלים זה סבבה, במשקה זה מסוכן".

הטענה הרווחת היא שכדי לצרוך מינון "מסוכן" בלעיסת עלים, תצטרך ללעוס ה-מ-ו-ן עלים, במשך המון שעות,

ומה גם - שההשפעה לא תהיה אינטנסיבית, אלא "עדינה" יותר מכיוון שהמינון הגדול (שנצבר בגוף בסופו של דבר),

נצרך במנות קטנות, לאט לאט, ומה גם שתוך כדי שאתה צורך את החומר מתבצע במקביל גם תהליך של פירוקו בגוף....

בדומה לאותם זקנים תימנים שלועסים להנאתם.

אמנם, כשסוחטים את העלים למיץ, ניתן להגיע למצב בו הריכוז של אותם חומרים הפך לבר צריכה באופן מהיר מאוד (שתייה) ובכמות גדולה מאוד (שוב, מכיוון שהריכוז הוא גדול ונצרך "בבום", ההשפעה אמורה להיות שונה בתכלית מלעיסה ממושכת של כמה שעות).

אי לכך, אם אני שותה מיץ "מרוכז מדי", אני עלול "לסבול" מהשפעות הלוואי שעלולות להתעורר בצריכה של "מנת יתר" מאותו חומר פעיל ככל שיהיו (חוסר התמצאות, אופוריה, או כל תופעה בסגנון, בדומה לשאר חומרים משני תודעה ב"רמה" הזו).

אין לי מושג איך ההרגשה בדיוק, מהסיבה שלעולם לא יצא לי ללעוס \ לשתות גת.

ואחרי כל זה, אני לא מתנגד למיץ הגת,

אם באמת היו דואגים לנוער, היו מתחילים לטפל בבעית האלכוהול.

אמנם גת, מריחואנה, ושלל חומרים אחרים, בהעדר לובי חזק שמגבה אותם כמו שכבר ציינו לפני,

הופכים להיות מטרה קלה לרשות במלחמה בסמים ולמשטרה,

שמעדיפות להילחם בתחנות רוח מאשר להתעמת עם הבעייה האמיתית שהורסת את הנוער.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באגירה, תכיר מונשיין:

http://en.wikipedia.org/wiki/Moonshine

אין לי בעיה עם מיץ גת מריחואנה או קוקאין. אני מאמין שאדם בוגר רשאי להזיק לעצמו כאוות נפשו.

מה הלאה? נאסור על עשיית קעקועים ופירסינג?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...