Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש,איך מומלץ לנהוג בק"מ הראשונים?

ibiza1.2fr
שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן

ביום שני הקרוב האוטו שהזמנתי סוף סוף מגיע(seat ibiza 1.2tsi fr),וזה האוטו החדש הראשון שלי(עד היום 3 רכבים ישנים).

לפני כמה שנים זכור לי ששמעתי(לא זכורה לי הסיטואציה) שמומלץ לנהוג ברכב חדש בקילומטרים הראשונים לא בצורה מתונה(לשחק קצת עם הטורים).

מדובר בדגם ידני

1.זה באמת נכון?או שלא קריטי?

2.במידה וכן,אשמח לשמוע את ההיגיון בדבר בשביל להשכיל.(אני חשבתי על זה שאולי זה טוב בשביל כל מערכות ברכב וכל מה שקשור לזרימה של השמנים).

3.אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת בשביל לשמור על הרכב בצורה הטובה ביותר,יתקבל בברכה!

אשמח לעדכן בחודש הבא לגבי יתרונות וחסרונות הרכב,והתרשמות כללית שלי.

תודה וסופ"ש נעים:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה חדש בפורום - אז קודם כל - ברוכים הבאים!

אבל,

חיפוש, חיפוש, חיפוש !

כל התשובות קיימות :-D

לראיה, הודעה שכתבתי בשרשור אחר...

יש היגידו כי הרצה כשלעצמה - מיותרת לחלוטין.

יחד עם זאת - כל פעם שהוצאתי רכב חדש מהחברה (3 פעמים סה"כ) אמרו לי מפורשות לבצע...

'אפילו' בספר הרכב שלי כתוב כי יש לבצע הרצה ב-1500 ק"מ הראשונים.

הכוונה בהרצת מנוע היא לא לעבור את ה-3500 סל"ד ולא להגיע למהירות העולה על שני שליש מפוטנציאל המהירות המרבית של הרכב, או במילים אחרות, סע במהירות של 100 קמ"ש - מאסו מינוס.

חשוב עוד לציין שלא מומלץ לעשות את כל ה-1500 ק"מ במהירות קבועה בכביש החוף... אלא לתת למנוע לעבוד בטורים ובמהירויות / הילוכים שונים.

בתום תקופות ההרצה מומלץ (בהדרגתיות) למשוך את ההילוכים לסל"ד גבוה יותר וכן, גם להגיע לגזרה האדומה.

לא יקרה כלום למנוע, בוודאות. נהפוך הוא, זה חשוב לתת למנוע לעבוד תחת מאמץ...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה גיא!

טוב לדעת שיש פה אנשים טובים,ויחס חם.

אשמח לתת פרטים שהרכב יגיע(סה"כ בנסיעת מבחן היה לי קשה להאמין שזה מנוע 1.2,האוטו מגיב מדהים,ורמת הגימור שלו מושלמת מבחינתי:כיסאות ספורט,הגה ספורט מעור וידית הילוכים מעור,פנסי לדים מאחורה,פנסים חדישים מקדימה,גג חצי פנורמי,מסך טאץ' עם מצלמת רוורס ועוד המון "חמוצים").

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהאוטו יגיע קרא את הספר רכב, יהיה כתוב שם בדיוק מה לעשות ולא לעשות בהרצה וגם יענה לך על שאלות נוספות.

לגבי שאר עיצות כלליות, קריאה מהנה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=49227

וכמובן תתחדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...