Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS וחלון עם סינון UV. מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק - לזכרוני - בחלק מרכבי רנו (קליאו ספורט דור שני יכול להיות אם אני זוכר נכון) יש בקדמת השמשה באמצע למטה ריבוע כזה ללא ציפוי) בדיוק כמו בתמונה שהועלתה , שגם במכוניות עם חיישנים באיזור המראה אכן האיזור הזה גם אינו מצופה)

נזכרתי. מדובר לא בציפוי, אלא בזכוכית מיוחדת שמכילה עופרת, שבתורה מסככת את הסיגנל.

בכל שמשה כזאת אמור להיות איזור מיוחד בלי השטות הזאת.

איפה קראת שהזכוכית מכילה עופרת ?

תיקון - הסינון הוא IR ולא UV.

לא יודע אם זה משנה משהו..

בכל מקרה, הGPS שבטלפון לא עושה שום בעיות באף רכב ובאף סיטואציה אחרת. בד"כ ישנם 12 לווינים מתוכם FIX על 9-8.

גם אם אני עומד מחוץ לרכב ומקבל FIX ואז נכנס, כל הלווינים נעלמים ומופיע כיתוב "מחפש לווינים".

המיקום היחידי שעובד זה באמצע המושב של הנהג ובגובה ההגה.

קורה פחות באיפון וכמעט ולא במוטורולה.

היה לי מקרה הזוי אחד שבו ה WAZE זיהה אותי במיקום של 2 רחובות הצידה ומאחר והייתי במקום לא מוכר, לא עליתי על זה עד שהבנתי שאני לא מגיע לאף מקום...

אגב זאת גם לא אשמת מערכת ההפעלה. קרה לי באותו המכשיר גם באנדרואיד 2.3, 4.04 ועכשיו גם בג'לי בין. (4.1.1)

אני באמת אחפש GPS חיצוני. תודה דימה.

חבר'ה, כולכם כותבים כמעט אותו דבר קרי הזכוכית חוסמת קרינת UV/IR אבל מה הקשר לחסימת קליטת גלי רדיו בתדר שונה לחלוטיין מתדרי השידור של לוויני GPS שהוא בערך 1500 מגה-הרץ ??

יש למישהו מידע אמין של ייצרן רכב X או Y שבו רשום שהזכוכית של השמשה הקידמית פוגעת בקליטת שידורי לוויני GPS ?

עזבו אותי מהכתוב בגוגל.

איזה כייף לי :)

פורסם
איפה קראת שהזכוכית מכילה עופרת ?

כאן:

A similar system for automobile windshields, introduced on Ford vehicles as "Quickclear" in Europe ("InstaClear" in North America) in the 1980s and through the early 1990s, used this conductive metallic coating applied to the inboard side of the outer layer of glass. Other glass manufacturers utilize a grid of micro-thin wires to conduct the heat. These systems are more typically utilized by European auto manufacturers such as Jaguar and Porsche.

Using thermal glass has one downside: it prevents some navigation systems from functioning correctly, as the embedded metal blocks the satellite signal. This can be resolved by using an external antenna.

פורסם

הציפוי בקישור שצירפת כבר לא ישים מזה עשרות שנים והוא במקור נועד לחימום השמשה הקידמית בדומה למפשיר אדים אחורי ואין לא שום קשר לסינון UV או IR.

בכול מקרה מדובר על Tin dioxide ולא עופרת.

פורסם
מרק - לזכרוני - בחלק מרכבי רנו (קליאו ספורט דור שני יכול להיות אם אני זוכר נכון) יש בקדמת השמשה באמצע למטה ריבוע כזה ללא ציפוי) בדיוק כמו בתמונה שהועלתה , שגם במכוניות עם חיישנים באיזור המראה אכן האיזור הזה גם אינו מצופה)

בעבר מדינות מסויימות בעולם אסרו על התקנת GPS על השמשה הקידמית מטעמי בטיחות (הסתרה של חלק משדה הראיה וגם במקרה תאונה ה-GPS עלול להיתקע לך בפרצוף :-))

יותר מאוחר אושרה התקנה של GPS במקומות מוגדרים מראש על השמשה הקידמית. אולי זו הסיבה לאיזור המרובע בתמונה שצורפה (השערה שלי) ?

אין קשר לציפוי UV או IR.

פורסם
הציפוי בקישור שצירפת כבר לא ישים מזה עשרות שנים

ישים..קיים ב SMAX ובגלקסי אבל לא בארץ.

שמע אפשר להתווכח מהיום ועד מחר. (כמו חבר שהגיע עם אייפון וכשקיבל FIX צחק עלי, עד שהתנתק אחרי 3 דקות...)

זה לא עובד וזהו.

פורסם
ישים..קיים ב SMAX ובגלקסי אבל לא בארץ.

שמע אפשר להתווכח מהיום ועד מחר. (כמו חבר שהגיע עם אייפון וכשקיבל FIX צחק עלי, עד שהתנתק אחרי 3 דקות...)

זה לא עובד וזהו.

אנחנו מדברים אך ורק על רכבים שהגיעו לארץ. לפי דעתי גם הרכבים שנמכרים בימינו בחו"ל הציפוי לחימום השמשה נמצא רק בקצוות של השמשה ובחלק מסויים במרכז השמשה.

• תוכן חדש...