Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פותח כול פחית לחצי,ואף פעם אין כאבי ראש,כנראה יש אנשים רגישים לריחות מאוד מתוקים

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בטח דומה לדובדבן לא??

ואני דווקא אישית מאוד אוהב ריח של מתוקים (אני משתמש בבושם SILVER SAINT INTENSE מתוק מאוד מאוד) אבל הדובדבן לא יודע למה תמיד היה לי חזק מדי וכשהוא מגיע לסופו הוא מתחיל להסריח קצת, כאילו הריח הופך מעין מתוק מדי עד כמקולקל אבל אולי זה קורה בגלל החום ברכב, או בגלל שהרכב נמצא בשמש.

אגב עם הריחות הקלילים והקרים יותר כמו ה ALPINE זה שיש עליו ציור של הרים או חמוצים יותר זה לא קורה כמעט

Opel Adam S 2017

פורסם

למישהו יצא לנסות את הקוקוס? היה לי אותו והוא הפיץ ריח עדין הרבה יותר חלש מהדובדבן אך נעים יותר רק חבל שהוא החזיק חודשיים.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם
לכל אלה שפותחים את הפחית "חצי".

בזמן תאונה זה יכול לחתוך אתכם - זה חד!

איפה בדיוק אתה שם את זה שזה יעוף עליך ויחתוך אותך?!

ואם יצאת מתאונה רק עם חתך מהפחית תגיד תודה לאל :]

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם
שמעו קטע מעצבן,אני יורד שניה למטה אני קולט שאמא שלי פתחה 6פחיות בשביל שיהיה ריח טוב בשירותים והאמבטיות.

זה אחרי שכבר פתחתי 3 פחיות בשביל לשים ברכבים.

לא ייאמן.

בכל מקרה אני אבדוק אם המבצע קיים בפז עדיין.

מעכשיו אני אזמין באתרים האלה,עדיף על איביי בכל מקרה.

תחשוב על זה אחרת, מאיפה אתה חושב שכל החנויות הללו קונות ? גם באיביי ....

יש דברים ששווים באיביי .. לרוב למעשה, ויש כאלו שלא...

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

קשה לי להאמין שכל החנויות האלה קונות באיביי...

ממה שידוע לי לפחות זה שיש ספקים שמייבאים את הדברים האלה לארץ,אי ביי נועד בדרך כלל לצרכנים פרטיים כמונו,למרות שיש יוצאים מן הכלל ומזמינים מאיביי בשביל העסק(אני מכיר כאלה באופן אישי).

פורסם

לא שווה להביא מאיביי זה תוצרת ארה"ב ורק שם ובעוד כל מיני ערים באירופה מוכרים ושולחים לארץ- ורק המשלוח עולה יותר מהפחית.. הסינים לא מתעסקים עם זיופים של קליפורניה לכן לא שווה להביא מאיביי.

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

פורסם

פתחתי פחית חדשה של מסטיק במכונית וזרקתי את המכסה (אין לי עצבים לפתוח כל פעם עוד קצת ועוד קצת...זה פשוט לא אני).

המכונית לא זזה ארבעה ימים, כי עכשיו תקופת בחינות סוף סמסטר.

פתחתי היום את אחת הדלתות, כדי להוריד את מגן השמש לקראת מחר (מין נוהל כזה, שאני מעדיף לחסוף לי שנייה-שתיים בבוקר, לא ברור למה:)) והמכונית מסריחה ממסטיק, שזה חבל על הזמן. קיים ריח מסטיק חזק, אבל כבר ברמה של "חריף", רמה שמובילה לסרחון.

מחר צפוייה לי נסיעה בבוקר ואני אסע עם מזגן, ז"א ללא חלונות פתוחים ועוד לפני מבחן. מעניין אם אני אבוא מסטול למבחן...:lol:

נ.ב

אני חוזר לדובדבן ויהי מה.

• תוכן חדש...