Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מישהו במוסך ידע על המכה {לא בטוח שהמנהלים אבל מישהו ידע} ולאחר שאבא שלך חתם הם העבירו את הבעיה לקליינט

שאבא שלך יגיד להם שהו מוכן ללכת לבדיקת פוליגרף כדי להוריד אותם מהעץ אבל לאחר מכן עם התוצאה חד משמעית שיתאם פיצוי מוסכם מראש !

אני בטוח שזה מספיק להוריד אותם מהעץ!

שהיה בהצלחה

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צמיג לא אמור לעלות 1000 שקל.

אני בטוח שזה המחיר מחירון שלהם - אני גם בטוח שתוכל להשיג אותו בחוץ ביותר זול.

בכל מקרה, מה עם השאר חוץ מהג'אנט? הכבל של המיכל דלק והשפשוף ליד הדלת?

הכבל של מיכל הדלק: בהתחלה אמרו לאבא שלי שזה חלק מיוחד שצריך להגיע מחו"ל (אני חושב שאפשר לקחת מהמכונית שבתצוגה , אבל לא משנה) בכל מקרה מנהל המוסך אמר שאפשר לסדר משהו ואני לא יודע אם סודר או לא.

השפשוף: סול של שריטה/שפשוף שנמצא על המשקוף התחתון של דלת הנהג, אבא שלי אמר שהוא לא נכנס לזה (אני עדיין בגישה שאוטו חדש צריך להיות מושלם)

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
לדעתי מישהו במוסך ידע על המכה {לא בטוח שהמנהלים אבל מישהו ידע} ולאחר שאבא שלך חתם הם העבירו את הבעיה לקליינט

שאבא שלך יגיד להם שהו מוכן ללכת לבדיקת פוליגרף כדי להוריד אותם מהעץ אבל לאחר מכן עם התוצאה חד משמעית שיתאם פיצוי מוסכם מראש !

אני בטוח שזה מספיק להוריד אותם מהעץ!

שהיה בהצלחה

תודה רבה!

זה רעיון באמת טוב!!!

כשמשתפים עוד אנשים יש רעיונות מעולים.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
אנחנו יכולים לבוא בטענות בלי סוף לשרות הלקוחות, אבל הלקוח הישראלי גם כן לא פשוט.

ואני לא מדבר על המקרה הזה, אלה באופן כללי.

יכול להיות שהוא צודק, אבל יש עוד אלף שבאים בטענות ומשקרים.

אם אתה שואל אותי, גם לי היה קשה לקבל זאת בתור החברה

הרכב יצא מאיתנו, בדקת והוא היה לשביעות רצונך, הגעת אחרי יום יומיים-שבוע, ואתה אומר שקיבלת את הרכב ככה.

מה אתה רוצה מנותן השרות?

רכב חדש, אתה עוד לא מכיר אותו, מספיק החניה הראשונה כדי לשרוט ג'אנט, זה ממש לא מסובך אתה יכול לשאול את אישתי איך היא עושה את זה עד היום בצורה נחושה ועקבית.

זה מזכיר לי שהלכתי להזמין את את החליפה שלי לחתונה היה עוד זוג שהיה לו באותו ערב אירוע והם באו לקנות באותו ערב בגדים לבעל. קנו ויצאו ישר לאירוע, לבושים בבגדים שהם קנו באותו רגע.

למחורת הגעתי בערב לאסוף את החליפה לאחר תיקונים ואני רואה את האמא של אותו בחור שקנה אתמול (כניראה שלח אותה) את הבגדים ויצא לחתונה מתלוננת שהמכנס מוכתם,ואומרת שככה הוא קיבל את המכנס, הוא איפלו לא לבש את זה היא אמרה, והיא רוצה את הכסף חזרה.

מה שהיא לא ידעה שהמוכר שמכר את זה היה גם באותו יום, והוא אומר לך גברתי אני ראיתי אותו אתמול יוצא לבוש עם המכנס, איך יכול להיות שהוא לא לבש אותו.

מיותר לציין שהמטרה הייתה לנצל את הבגדים לאותו אירוע ולהחזיר.

אני בטוח שהיא חזרה הביתה וטענה שהשרות של החנות פשוט זווה.

שוב אני אומר, אני לא יודע מה המקרה כאן, אבל אין ספק שהמקרה די מורכב.

וגם אם יחליפו לך ג'אנט ויתקנו את השריטה, זה מתוך רצון טוב מה שניקרא, כי לא ניתן לדעת מה בדיוק היה.

בהצלחה

פלג_

1.אנשים שמשקרים יש בכול העולם, נו ו? למה שם אתה רואה שירות ברמה ובארץ לא?

החברה מרוויחה מספיק כסף, ועליות של המוצרים עולות לה גרושים על מנת שהיא תוכל להביא שירות ברמה, למרות שמדי פעם היא תפסיד כסף.

זה פשוט השיטה בארץ, בשביל מה לחשוב על שיטה שגם תביא שירות מקסימלי וגם במקביל תצמצם את כמות השקרנים, אם אפשר מלכתחילה להסתכל על כול לקוח כעל גנב ורמאי? ככה זה הרבה יותר פשוט.

2. זה ניראה לך הגיוני שלקוח שקונה רכב, צריך לבוא עם חוקר משטרה בשביל לראות את כול הריג'קטים שהיו ברכב לפני המסירה? מי שמע בכלל על דבר כזה?

דברים כאלה נתפסים לך כהגיוניים, רק בגלל שזה מה שאתה מכיר מאז ומעולם. תיראה איך במדינות מערביות מתייחסים ללקוחות, ואני בטוח שלא תחשוב שהגיוני בכלל מה שהולך פה.

פורסם

מאוד קל לראות את עצמך בתור הלקוח ולומר מה בעיה, זה עולה להם גרושים, שיחליפו.

זה מזכיר לי את התקופה שהיתי חייל.

לא הבנתי מה הבעיה להוציא אותי או איזה חייל ליום סידורים, אירוע.

מה הבעיה להוריד מסימה, גם ככה לא קורה כלום בגיזרה וכו'.

אז פתאום אתה יוצא לפיקוד, חוזר לחיילים בתור מפקד ומבין שהדברים לא כל כך פשוטים כמו שזה היה נראה לך בתור חפ"ש.

ושיש עוד המון דברים שבתור חפ"ש אתה לא מבין ולא לוקח בחשבון.

אני במקרה נגר, ומתקין דלתות.

אתה יודע כמה פעמים התקנתי דלתות פנים\כניסה שאחרי שבוע יתקשרו לומר לי שיש דפקת בדלת, יש מכה על המשקוף ושפגע בצבע.

והם פשוט לא ראות את זה עד עכשיו אבל זה היה פה תמיד, ככה התקנת את זה.

אתה בטח מתאר לעצמך איך שרות ההובלה של המקרר, תנור, מדיח וכו' עבר את דלת הכניסה בדרך למטבח.

אתה בטח מתאר לעצמך איך הכניסו את המדיח והמייבש לחדר הכביסה הצפוף.

או אין עברו הפועלים של הקבלן עם דליי המלט והחול בדרך למרפסת שלא סיימו את הריצוף.

בהתחלה, היתי הולך מתקן, עד שהבנתי שבדרך הזאת כסף הביתה לא יגיעה ומה לעשות שיש לי אישה וילדה בת חודשיים.

היום שאני מסיים את העבודה, אני קורה ללקוח, אני עובר איתו דלת דלת, ובסוף הוא חותם שהכל תקין.

אין לי בעייה לבוא גם 10 פעמים אם יש בעיות של כיוון, דלת נוגעת ברצפה, חורקת, המנעול לא עובד בצורה מושלמת וכו'.

בכל זאת זה עץ, ועץ עובד.

אבל אני לא יכול לרוץ אחרי בעיות של אחרים, וברגע שאתה מגיעה לתקן מפחינת הלקוח אתה מודה שככה זה באמת היה לפני.

אתם מפספסים פה את הנקודה.

פלג_

פורסם

אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים. אתה יכול להעלות את התמונות של הפגמים שאתה מתלונן עליהם?

זה יפתור הרבה שאלות/ תהיות של אנשים כאן.

פורסם

פלג, קראתי שוב ושוב את ההודעות שלך והם פשוט לא רלוונטיות לעניין, אתה מביא דברים מעולמך האישי שאין להם שום קשר לקניית רכב חדש מהיבואן. זה שיש ישראלים שמנסים "לעקוץ" לדבריך נותני שירות בתחומים אחרים לא מצדיק אפילו ב"פיפס" נתינת רכב חדש ללקוח במצב לא חדש. אתה בודק דלת דלת בשביל לצאת שקט, למה מוכר הרכב לא יכול לעשות את זה עם הלקוח? אפילו לבד הוא לא עשה את זה טרם הגעת הלקוח.

יבואני הרכב מרוויחים הרבה כסף, המון כסף, יותר מידי כסף, במידה ותגיע רפורמה בתחום הזה אנחנו נדפוק את הראש ונבין כמה דפקו אותנו עם המחירים, בדיוק כמו שפעם נראה הגיוני שאדם ישלם 600 ש"ח חשבון סלולרי סביר. עיקר הכסף הזה מגולם במוצר חדש עם שימוש ראשון של הלקוח, ואחריות של 2-3 (7 לקאיות מסויימות) שנים, ששם גם היבואן מתנהג בצורה חזירית ומלחמות בלתי פוסקות במוסכים המורשים. אם כבר אדם כלשהו מוכן לשלם את הכסף הזה שיקבל את מה שמגיע לו, ומגיע לו.

בעברי ניהלתי מרכז קולנרי, הגדול בארץ, אין מוצר אחד שלא ניסיתי טרם המכירה ללקוח, בין אם זה חומר גלם לעבודה או לחילופין כלי עבודה המוצג במרכז. במידה והיה פגם (טרם קניית המוצר, אפילו טרם הצבתו למכירה) והחלטתי לא להחזיר את המוצר ליצרן מסיבה כלשהי,בין אם הייתי מקבל החזר או סיבה אחרת שפוציתי, הייתי מקזז במחיר ושם אותו במקום המיועד לכך ובמחיר המיועד לכך בשקיפות מלאה. יש אנשים שמעדיפים לקנות מחבת צרפתית עם שריטה קטנה בחצי מחיר, או סכין יפנית במחיר דומה עם שריטה בידית. במידה ולקוח היה חוזר לאחר כמה זמן עם תלונה כלשהי על המוצר, הייתי מברר אם קיבל הדרכה לגבי שימוש במוצר או לחילופין קיבל עלון שימוש, במידה ולא הייתי מחליף את המוצר ומברר מדוע זה קרה, ובמידה וכן הייתי מצטער ומסביר ללקוח שהוא קיבל הסבר לגבי חשיבות האחזקה, וגם שם לפעמים הייתי מתגמש ובא לקראת הלקוח, רוב רובם חזרו וקנו עוד הרבה מוצרים וציינו את השירות במקום כסיבה לחזרה שלהם.

אתה מפספס פה את הנקודה, יבואן הרכב ומרכזי המכירה מזלזלים בלקוח, רק כי הם יכולים, ללא שום פיקוח הגיוני, ובמקרה זה הם יודעים שהוא יצטרך לשבור את הראש ולשלם סכומים נוספים. סלח לי, אבל מעבר לכך שאין בזה שום הגיון, זה פשוט מרתיח.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני חושב שאנחנו מסתובבים סביב אותה נקודה.

פשוט נקודת הפתיחה שלנו שונה.

אתה בטוח שהרכב יצא עם הדפיקה מהסוכנות, ואם כך אתה צודק בכל מילה שלך עד כו.

אך אני יוצא מנקודת מבט אחרת, שלא בטוח שהרכב יצא כך מהסוכנות ושיש מצב שזה קרה מבלי להרגיש אפילו בחינה ליד הבית.

אין לי ספק שהמחיר של הרכב גבוהה, אין לי ספק שזה לא מצדיק את המחיר ובגלל זה אני לא נוסע ברכבים חדשים.

אבל אף אחד לא הצמיד לו אקדח לקנות את הרכב, זה מבחירה שלו.

אנחנו ישראלים משחקים אותה גיבורים-אני לא פראייר, ובסוף עוצר באלונית וקונה בקבוק מיים ב 8 שקל.

לא נקנה, המחיר ירד,השבוע נכנסתי לקחתי בקבוק מים, בקופה היא אומרת לי 8 שקל, אמרתי לה תודה רבה אני לא משלם את המחיר הזה על בקבוק מיים, היא שאלה למה, כמה יש לך? זה כבר ממש לו משנה אני לא הקנה בקטע עקרוני.

זה שהשרות לקוחות בארץ לא טוב בהרבה מקומות זה גם נכון, יחס גורר יחס.

נחזור לעניינו,

שנינו לא יודעים איך יצא הרכב מהסוכנות!

פותח השירשור לא נסע על הרכב מהיום שיצא, אבא שלו נסע הוא ראה את הרכב אחרי זה.

לדעתי לשרוט ג'אנט זאת מסימה לא קשה בכלל, גם לא תמיד שמים לזה לב (סה"כ שיפשוף)

לדעתך על החברה לטפל בבעיה גם אם הרכב יצא מהחברה מושלם?

סוף שבוע טוב

פלג_

פורסם

השאלה איך יצא האוטו מהסוכנות, למרות חשיבותה, פחות רלבנטית. גם בשל כך שכנראה אי אפשר באמת לדעת מי גרם לנזק ובמיוחד בשל כך שלהרגשה של הלקוח ולהכרת התודה שלו יש משמעות בכל הנוגע לשאלה אם ימשיך להיות לקוח של היבואן ושל שרות המוסכים שלו.

חלק מהיבואנים מבינים זאת, אחרים כנראה פחות.

פורסם
הוא צריך ליסוע למוסך שיתקנו את הנזק הזה (קצת עוגמת נפש??????)

עוגמת נפש, מה עוגמת נפש? באמת נגרם פה נזק בלתי רגיל ובלתי הפיך לאביך. הוא יצטרך לחיות את כל ימי חייו בפחד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
הבטחתי עדכון:

אבא שלי יצר קשר עם מחדש עם הונדה היום בבוקר או שהם יצרו איתו.

הם הציעו לו פשרה

הם ישלמו על הג'אנט ואבא שלי על הגלגל.

משמע: הונדה תשלם 3000 שקל ואבא שלי 1000 שקל

נראה לכם הגיוני?

להונדה חסרים 1000 שקל? מה עם העוגמת נפש? אבא שלי אמור לסדר את כל הדברים האלה, ללכת ממקום למקום, הוא יטורטר וכו'.

אני רוצה להדגיש שאין כאן סוף פסוק, ואני אעדכן בהמשך לגבי מה שקרה ולגבי מה שצפון לנו העתיד.

איך בדיוק הגעת למסקנה שג'אנט אחד בודד עולה 3000 שקל וצמיג אחד בודד במידה 15 או 16 יעלה 1000 שקל?

מה הרכיבו לך על האוטו בדיוק? R888?

ג'אנט עם הצמיג עולה 1000 שקל, נראה לי שניסו להשחיל אותך.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
איך בדיוק הגעת למסקנה שג'אנט אחד בודד עולה 3000 שקל וצמיג אחד בודד במידה 15 או 16 יעלה 1000 שקל?

מה הרכיבו לך על האוטו בדיוק? R888?

ג'אנט עם הצמיג עולה 1000 שקל, נראה לי שניסו להשחיל אותך.

המחיר של הג'אנט חדש ומקורי מהחברה נשמע הגיוני.

תתקשר להונדה תשאל כמה עולה כזה.

פורסם

יכול להיות שככה הם מתמחרים אותו בשביל לקוחות פרייארים.

אם נעזוב את זה שבסכום הזה אני מעמיד רביעיית גאנטים 18 ל GTI.

לדרוש 1000 על צמיג 15 גם נשמע לך הגיוני?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

3000 ש"ח זה נישמע לגמרי הגיוני.

אבל זה לא סותר את זה שאין פה הגיון.

למה השטיח שמתחת למכסה מנוע ב 3400 ש"ח הגיוני?

גג פנימי של הרכב (זה עם הבד) ב 7200 ש"ח הגיוני?

הכל מניסיון.

להמשיך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...