Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לדעת האם קיים רכב מנהלים במחיר של עד 50k שניתן להכניס בו 3 כיסאות בטיחות במושב האחורי?

נושא האמינות חשוב לי יותר מאשר צריכת הדלק.

תודה מראש

פורסם

אם זכור לי נכון כבר הייה שלך בנושא זה רק אם תקציב יותר נמוך במעט.

לכל מה שהציעו לך בשרשור הקודם הייתי מציע לך לחפש סקודה סופרוב או אוקטביה שהן די גדולות

אך אם אתה רוצה להכניס שלושה כיסאות במושב האחורי הייתי מציע לך לחשוב על רכב 7 מקומות או ג'יפ עם 7 מקומות.

לשכן שלי יש שני זוגות תאומים(כלומר 4 ילדים) לכן הוא רכש יונדאי טרקן ויש בו מספיק מקום בשביל כולם.

פורסם

בשברולט אימפלה אתה יכול להכניס 3 כיסאות בטיחות בלי שום בעיה במושב האחורי ועוד יישאר לך מקום. 50K זה קצת יותר מידי כי אתה יכול להשיג אחת מ 2005 (המודל האחרון) היום בהרבה פחות (באזור ה 30K). אם אתה רוצה תשים מערכת גז ב 10K ואז גם תשלם דלק במחיר של אוטו קטן. רכב אמין מאוד אם כי קח בחשבון ששמירת הערך ברצפה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ביואיק לה-קרוס משנת 2006 תכנס בלחץ בתקציב

ביואיק לה-סייבר משנים מוקדמות יותר

שברולט אימפלה שנת 2005

סקודה סופרב עד 2006

אוקטביה יושבת על פלטפורמה של גולף והיא צרה כמו משפחתית רגילה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקטביה בטח שלא (מחזיקה אצלי 2 מושבים + ילד סומלי ) אין לי מושג למה הסופרב נראית לכם רחבה אבל לדעתי גם היא לא.

מצ"ב שרשור עם כל המידות. אוונסיס מחזיקה אצלי 2 מושבים ועוד בוסטר בסיסי עם משענת גב.

המסקנה שלי, רק סניק עם 3 מושבים נפרדים מאחורה שזזים על מסילות (או כל רכב עם פטנט דומה) אולי יכול להתאים כאשר מושכים את שני המושבים מימין ומשמאל אחורה ואת האמצעי קדימה ואז זה נכנס.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1300&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

אולי גם 307 SW עם 3 מושבים נפרדים בשורה שניה ורובם עם 7 מקומות

פרטי רוחב המושבים בשרשור הנ"ל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=368689

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
שלום לכולם

ברצוני לדעת האם קיים רכב מנהלים במחיר של עד 50k שניתן להכניס בו 3 כיסאות בטיחות במושב האחורי?

נושא האמינות חשוב לי יותר מאשר צריכת הדלק.

תודה מראש

כמעט כל רכבי המנהלים מרווחים בכדי להכניס 3 כיסאות, אך בצפיפות.

אני יכול להמליץ על שברולט ויואנט, שהוא אומנם לא רכב מנהלים, אך המושב האחורי שלו מחולק לשלושה חלקים נפרדים,

ואז יש יחסית הרבה מקום. בתקציב הזה תוכל להשיג שנתון 2008.

גיא משברולט

פורסם

ויואנט? למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? :-D

האוטו הזה עושה 1/7 בעיר וכמובן זה דייהולט. הייתה לי אוואו בהשכרה ליומיים לפני חודש בערך, שנת 2009, גועל נפש של רכב פשוט כל פעם שהייתי צריך לעלות עליו הרגשתי שבא לי להקיא.

קח אימפלה 2005, שים מערכת גז, תחסוך 10K בערך מתוך ה 50 ותסע על רכב אמיתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יש לי חבר עם מונדאו (לא זוכר את השנה) שמותקנים לו 3 כסאות בטיחות מאחור ללא כול בעיה.

בינתיים, טפו טפו, הרכב אמין. אבל,

צריכת הדלק בעיר גבוה (1:6 ) בחוץ טובה (1:12 )

רענן

פורסם

ניסאן מקסימה. מחזיק כזו, ואתה מוזמן לבוא לבדוק אם הקונספט מתאים לך. (נמצא ברמת השרון).

כנראה שהרכב יעמוד למכירה בקרוב בגלל רכישת מפלצת שטח שתחליף את הניסאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...