Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רני מגאן 1 2002 (עובדת) ועוד אחת לפירוק,

השמש שלי התנפצה כשניסית להוציא את המעבה של המזגן (לא משנה איך סיפור ארוך),

ואני רוצה להחליף אותה בכוחות עצמי,

(דרך הביטוח גם שמים לא מקורי וגם אני מפחד שיחפשו אותו בקטע של האשמה ולא בא לי להסתבך בשקרים)

אז אם יש הוראות ו\או שיטה מיוחדת לבצע את העבודה אשמח לקבל אותן (גם לפירוק וגם הרכבה כמובן)

תודה רבה!

נ.ב.

אם יש המלצה על בעל מקצוע שלא יקח הרבה על עבודה כזו גם כן אופציה (לא אוטוגלס השוחטים או משהו סגנון) , אשמח לקבל הפניה

פורסם

אני ממש לא מבין בהחלפת שמשות, אבל תחשוב על דבר אחד: אתכה רוצה את המסגרת אטומה לחלוטין - וזה אומר עבודה מקצועית. ותמורת עבודה כזו צריך לשלם. אם הצלחת לשבור את השמשה בעת טיפול ברכב אני מניח שגם אין לך המיומנות לביצוע האיטום באופן עצמאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החלפתי שמשה או שתיים בעבר. זו בהחלט לא עבודה קלה בתנאים ביתיים, אך היא אפשרית - כל עוד אתה מוכן לקחת את הסיכון של שבירת השמשה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...