Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כבר כשנה וחצי אולי מעט יותר זמן סמסונג גלקסי S I900 הישן (כבר ישן).

מתחילת הדרך איתו דאגתי להעיף את הרום המגעיל של אורנג' וניסיתי כל מיני אומים של CM ו DARKY'S ועוד, בד''כ דאגתי לעדכן אותם עד שבאיזשהו שלב זנחתי אותו כאשר היה מותקן עליו CM7 עם גרסת 2.3.7.

קרה והמכשיר נפל לי למים ושבק חיים, אז לא נורא יש ביטוח ללא השתתפות עצמית תיקנו לי את המכשיר, אפשר לומר שהמכשיר חדש ותודה להם על כך. אבל למה? למה להתקין את הרום המזוויע שלהם בגרסת 2.3.3 עם כל הזבל של אורנג' שגורם לי להכנס לדכאון מהמהירות שבה המכשיר עובד!! אומנם מכשיר ישן כבר אבל העובדה היא שעם רומים נורמליים הוא עובד מצויין ומהר יחסית, עם הרום שלהם הוא פשוט נתקע כמעט בכל דבר שמנסים להפעיל בו! פשוט זוועה!

אני לא מבין איך חברה שמכבדת את עצמה לא דואגת לפתח רום שהוא סביר בפעולה שלו?!

חשבתי כבר אולי מנסים לגרום לי להתייאש מהמכשיר וללכת לרכוש גלקסי 2 או 3 או אנדרויד אחר?

בכל מקרה אחרי כשבוע שהפלאפון הביא לי עצבים אני דואג להתקין CM9 ומקווה שהוא יחזור לעבוד נורמלי!

כמו כן חברה שלי גם עם אותו גלקסי אך ברשת פלאפון, עובד מעט יותר טוב מזה של אורנג' אבל עדיין איתי!

באמת שאני לא מבין מה הבעיה של החברות בארץ לעשות רומים נורמליים יותר ואם כבר מישהו מביא פלאפון לתיקון למה הם חייבים להפוך את הרום חזרה לשלהם? (בכל מסירה של מכשיר לתיקון הם עושים זאת ללא קשר לתקלה).

זהו :)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני הצלחתי לחשוב על סיבה אחת, כשהם מתקינים לך את הרום שלהם בכל פעם, הם מתקינים עליו גם את האפליקציות בתשלום (שאומנם מותקנות ללא תשלום, אך השימוש בהן מותנה בתשלום) כמו ה Nevigator וחבריו.

הרבה יותר קל להוציא כספים נוספים מהצרכן ככה..

תומר.

פורסם

הבעיה שזה נועד לצרכן שלא מבין שום דבר ולא יודע מה זה אנדרויד בכלל ואותו ככל הנראה הם מנצלים!

למה שצרכן נורמלי יצטרך בכלל NAVIGATOR? יש וייז ועוד מלא תוכנות חינמיות שטובות פי כמה וכמה מכל אפליקציה שהם מסוגלים להוציא. שיודו בעניין הזה ויביאו את המכשיר כמו שהוא עם הגרסה הכי פשוטה של גוגל ולא יכפו על המשתמש את הרום הזוועתי שלהם או שלחלופין ישקיעו מעט יותר ויעשו רום נורמלי!

זה ביטוח שאני משלם עליו ולא האחריות שאיתה מגיע המכשיר, מתקנים בכל מצב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כשלי נפל הפלאפון למים לא רצו לכסות לי בביטוח. אמרו לי או שתשלם השתתפות עצמית כמה מאות שקלים ותקבל מכשיר חדש או שתשדרג.

אז או ששיחק לך המזל או שסתם סיבנו אותי. (זה שהביטוח לא מכסה קורוזיה זה דבר ידוע לפי מה שאני יודע)

פורסם

לא חושב שרימו אותך, אני פשוט משלם כל חודש אם אני זוכר נכון 30 ש''ח על הביטוח הזה, מצד אחד שווה כי זאת פעם שניה שהמכשיר הולך לי אך מצד שני חבל על הכסף.

לחברה שלי לפני כמה חודשים נשבר המסך במכשיר (רשת פלאפון) והיא פשוט עשתה ביטוח שכל חודש היא משלמת עליו (לא זכור לי הסכום) והחליפו לה חינם (חוץ מהתשלום החודשי).

לצערי פלאפון עם מסך בגודל כזה גם המגן של OTTERBOX לא תמיד עוזר כנגד שבירה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לשבור מסך לגלקסי? איך הצלחת? דפקת בו קונגו?

http://www.youtube.com/watch?v=HDaKdpfnYzk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לגבי הרום. מה מונע ממך לשים משהו אחר? אני עם סטוק 2.3.6, וזה הרום שעובד הכי טוב על המכשיר הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמן מה אתה מתפלא ? חאחותי יש גלקסי s2 כמו שלי והיא טוענת שהחליק לה המכשער מגובה מטר בערך

תוצאה - מסך מרוסק (כנראה קרה משהו יותר אגרסיבי אבל כל מסך לא עמיד בכל מצב :-))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אין בעייה לשבור להם מסכים (וגם יותר מזה) או להטביע אותם.

הביטוח זו הסיבה היחידה שאני לוקח מכשירים מהמפעילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בזמנו נשבר לי מסך, פשוט נפל עם המסך בדיוק על פינת ברזל של כספת זה הכל... הפלאפון של חברה שלי ככל הנראה נדרס על ידי אוטובוס כאשר הוא שוכב עם המסך למטה (אל תשאל איך זה קרה, גם אני מנסה להבין עד היום...)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כשקניתי את הנייד שלי מחנות (!) היה מותקן עליו רום של פלאפון. גם אצלם יש מלא אפליקציות זבל שמאטות את המכשיר למרות שאף פעם לא השתמשתי בהן (הן נפתחות ברקע כשהמכשיר עולה). כשהתקנתי עליו רום חדש (במקרה היה מדובר ברום ICS, אבל נראה לי שזה משני) הוא התחיל לעבוד חלק לגמרי (אין תקיעות קטנות אפילו של חצי שניה). מדובר, אגב, ב XPERIA RAY.

נצל"ש קטן.

יש לי חבר עם גלקסי, להבנתי סמסונג לא שיחררו גרסת ICS למכשיר הזה. החבר מעוניין לנסות להתקין ICS בכ"ז, אצלך הוא עובד יציב?

"ai motoare capul doare"

פורסם

עובד טוב ממה שראיתי עד עכשיו, הקטע ב CM7 ו CM9 שיש להם עדכון כל לילה שבד''כ משפר באגים אם קיימים ובגלל זה CM הוא המועדף עליי.

בכל מקרה הנה מדריך להתקנה: http://www.theandroidsoul.com/cyanogenmod-9-cm9-nightly-rom-for-galaxy-s-installation-guide/

היו לי כמה תקלות קטנות בדרך, חשוב ללכת על פי המדריך אחרת נתקעים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...