Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המוסכניק הביא לי זוג צמיגים שכתוב עליהם KOMET. בטלפון הוא אמר שזו חברה קנדית מצוינת. 800 ש"ח לזוג צמיגים. לאחר יומיים פתאום ירד האוויר לגמרי מאחד הצמיגים. הצמיג הגיע למוסך ושם נטען שהג'אנט הוריד מהצמיג את האוויר. עד עכשיו סמכתי על המוסכניק הזה בעיניים עצומות (מספר שנים הוא היה 100%). הסתכלתי על הצמיג וראיתי שהוא תוצרת סין, ובנוסף 2 רביעיות מספרים: 0712 ו 1409 . כעת אני בבעיה - הוא טוען שתאריך הייצור הוא פברואר 2012 (שיש בזה היגיון) אבל לא יכול להסביר לי מהם 4 הספרות האחרות (שזה אומר יצור לקראת אפריל 2009 - הוי אומר גלגל ישן..). למישהו יש רעיון מה יכולות להיות 4 הספרות האלו? הם די קרובות אחת לשניה (אבל לא צמודות).

בנוסף, קיבלתי תחושה שהמחיר קצת יקר לזוג צמיגים סיניים; ביקשתי להחליף אותם מינימום לצמיגים יפניים שניתן למצוא בחתך של הרכב שלי (185 60 R15, רנו מאגן). אשמח לתשובה לעניין המספר ולדעה כללית על הצמיג ועל התופעה של ירידת האויר.

בתודה מראש,

קובי.

פורסם

מחיר יקר מאוד לצמיגים סינים, בנוסף הוא רימה אותך כשהוא אמר לך שהצמיגים קנדיים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
שלום לכולם,

המוסכניק הביא לי זוג צמיגים שכתוב עליהם KOMET. בטלפון הוא אמר שזו חברה קנדית מצוינת. 800 ש"ח לזוג צמיגים. לאחר יומיים פתאום ירד האוויר לגמרי מאחד הצמיגים. הצמיג הגיע למוסך ושם נטען שהג'אנט הוריד מהצמיג את האוויר. עד עכשיו סמכתי על המוסכניק הזה בעיניים עצומות (מספר שנים הוא היה 100%). הסתכלתי על הצמיג וראיתי שהוא תוצרת סין, ובנוסף 2 רביעיות מספרים: 0712 ו 1409 . כעת אני בבעיה - הוא טוען שתאריך הייצור הוא פברואר 2012 (שיש בזה היגיון) אבל לא יכול להסביר לי מהם 4 הספרות האחרות (שזה אומר יצור לקראת אפריל 2009 - הוי אומר גלגל ישן..). למישהו יש רעיון מה יכולות להיות 4 הספרות האלו? הם די קרובות אחת לשניה (אבל לא צמודות).

בנוסף, קיבלתי תחושה שהמחיר קצת יקר לזוג צמיגים סיניים; ביקשתי להחליף אותם מינימום לצמיגים יפניים שניתן למצוא בחתך של הרכב שלי (185 60 R15, רנו מאגן). אשמח לתשובה לעניין המספר ולדעה כללית על הצמיג ועל התופעה של ירידת האויר.

בתודה מראש,

קובי.

הצמיג מהשבוע השביעי ב 2012 וזה אכן פברואר.

אתה מתמקד בדבר הלא נכון - הסבר על שאר המספרים.

למידות מיינסטרים זה יקר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שלום לכולם,

בתודה מראש,

קובי.

אני קורא לסיפור כזה "סיפור סיפורון" כרגע יש מצב נתון.המחיר קודם כל מופקע יחסית להצעות שיש בחוץ.שנית הוא לא דבר אמת,שזה חשוב מאד ג.מה הפירוש"הג'אנט הוריד את האוויר מהצמיג"?? נישאר או שתבקש ממנו קצת זיכוי כספי או תעשה ביטול עיסקה

• תוכן חדש...