Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הי ירון

אין כלל בעיה לקבל שרות במקום אחר, הרצון להביא אותך לצריפין היה על מנת לבצע בדיקה חשמלית מעמיקה (חינם כמובן).

עדכן את אדר על מיקומך ונפנה אותך לסניף השרות הקרוב. תאם הגעה להחלפה מראש כדי לוודא שהמצבר הגיע למרכז השרות.

בקש מסניף השרות לוודא בהזדמנות זאת שהטעינה תקינה ואין זליגה.

שלום רן

ראשית תודה על התערבותך ועזרתך .במהלך היומיים הבאים ניפנה לסניף השרות הקרוב לביתינו לבצע את ההחלפה.

יחד עם זאת החוויה שעברתי הייתה מיותרת לחלוטין .ולטובת המותג varta ולקוחותיה בישראל טוב הייה אם החוויה הנ"ל היתה נחסכת ממני .מציע שתגדיש מחשבה ומעשים על מנת למנוע הישנות מיקרה דומה בעתיד .

בברכה

ירון

• ספונסר פורום
פורסם

השרות שקיבלת תאם לחלוטין את כתב האחריות שלך והמקובל בענף אצל כל המפיצים

זה במיוחד נכון במקרה של הרכב שלך שלא

לכן אגב, ההצעה שלי לאחריות מורחבת היתה יותר כדאית עבורך מאשר תוספת קיבול של 4 AH

לא זכורה לי תלונה דומה

תלונות לקוחות על שרות הן כמעט תמיד על אי החלפת מצבר באחריות כאשר הרכב הוא המקור לנזק למצבר

אני כן מסכים שכאשר הבעת מורת רוח על המצבר החלופי היה צריך להתגמש עימך

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

רק לי יש הרגשה שפותח השרשור מנסה להמשיך ולסחוט על גבי דפי הפורום?

בהתחלה הבנתי לליבו אך השרשור הולך ונהיה סחטני מידיי.

ואם היה טיפה מבין עיניין הוא היה לקוח את הארכת האחריות.

בעת קניית מצבר חדש ולא משנה איזה חברה העלות של המצבר משתנה בהתאם לחודשי האחריות אותו ערך של מצבר בדיוק רק באריזה שונה וכל ההפרש הוא חודשי האחריות והמחיר שונה פלאים.

פורסם

זה לא משנה, הלקוח במקרה הזה צודק וקיבל את מה שמגיע לו.

אני מאוד מעריך וממליץ לכל חבריי לקנות varta, אך הגיע הזמן שהשוק הזה יתישר ויפסיקו לרמות אותנו - אפשר להתחיל במתן מצבר זהה במימוש אחריות, ולהמשיך למתן אחריות ארוכה כמו באירופה. על מצבר זהה לשל ירון מקבלים 3-4 שנים אחריות.

על הסילבר מקבלים 5 שנים.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

בעת קניית מצבר חדש ולא משנה איזה חברה העלות של המצבר משתנה בהתאם לחודשי האחריות אותו ערך של מצבר בדיוק רק באריזה שונה וכל ההפרש הוא חודשי האחריות והמחיר שונה פלאים.

גמני חושב כמוך וראיתי תגובה עניינית ויפה של טלרון. הוסבר כי אין הבדל משמעותי בין שני הדגמים, הוצעה אחריות מורחבת אבל התאבון גדל. חבל להשמיץ ולהזהיר ממי שדווקא רואים כאן, במקרה זה ובעבר, שהוא נותן שרות טוב ועננייני.

אני הייתי עושה טיול לצריפין לבדיקה יסודית, אפילו אם אבזבז 2-3 שעות עבודה. פעם בכמה שנים, לא כל כך נורא.

ודי לחרטט עם מגיע לי ואחריות. עובדתית נכון, אבל צריך לדעת להתגמש. כווווולה מצבר, לא נקנתה כאן רולס רויס.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שלום רן.

אני מחזק אותך על זה שלא הרמת ידיים -בקשר לכל ההתנהלות מצד וורטה .

ובקשר לאנשים אחרים המגנים אותו.

ולאלה המשבחים את מנהל וורטה שעושה כביכול טובה שעוזר לו בפורום .

זהו תפקידו ומחיבותו לכל הצרכנים:הלקוח תמיד צודק.

ואין צורך להגיד לו תודה מיליון פעם.

שוב פעם זה מה שהוא צריך לעשות ועל כך הוא מקבל משכורת.

יום טוב רן.

פורסם

כל שרציתי זה להחזיר המצב לקדמותו ולקבל בדיוק את אותו מצבר לרכשתי לפני 8 חודשים וכן לקבל את השרות באותה תחנה שהרכיבה את המצבר החלופי המרוחקת 8 ק"מ מהישוב בו אני גר ולא לנסוע 50 ק"מ ולהשחית זמן נוסף.

• תוכן חדש...